- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lajtorja
üzenetére
Nem értem amit írsz.Te kipróbáltad a küldést?
Azokat a képeket akkor csináltam mielőtt azt írtam, egyértelműen az egyenlegek közül a HUF volt az alapértelmezett, EUR lett küldve a PayPal fiókra. A megérkezett EUR le lett könyvelve a nem alapértelmezett EUR egyenlegre. Ez volt tegnap 2023.09.20-án. Ha változott volna valami 09.11-én amivel én semmit sem csináltam, mert nem is láttam az értesítést akkor szerinted csoda történt?
Erre én semmit nem léptem semelyik PayPal fiókomban: If you would like to change this preference so these transactions are not automatically converted into HUF, please update your preference before September 11, 2023.
Akkor a küldésnél ugyan miért "kérdez rá" hogy miben kapja meg a címzett?
Egy dolog hogy ezek a PayPal idézetek előkerültek, de a tény az hogy nem működött tegnap.
Most megteszem azt hogy visszaküldöm ezt pénzt és ha igaz amit idéztél akkor HUF egyenlegre kell konvertálva kerülnie. Pár percen belül ki fog derülni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/