Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda

Tudom miről van szó, de várd ki a végét. Magyarországon egy új bank, amikor a pénzügyi piac is torzított, telítődött, nemzetiesedett.
    És ki az marha aki önként bevállalja a jelenleg bankokra rótt terheket, amelyek nagyon nem akarnak csökkenni.
    A befektetők sem annyira hülyék, de számomra ez a beszédes információ: a 2015-ös indulása óta veszteségesen üzemel. Ez 8 év, ha vállalkozásom a 3. évben nem lesz nyereséges, akkor én valamit rosszul csinálok. De ez az én gazdasági iskolám értelmezéséből ered, ami nem egy unortodox elvű tudománygyár.
    A befektetőiknek nagy türelme van, bár inkább más lehet a háttérben.
    De nem agyalok rajta, egy tartós veszteséges céggel üzletet sem kötnék, nagy a rizikó faktor, amikor még egy tavaly nyereséges céggel való üzlettel is megszívtuk, még a NAV-os kört sem futottuk le teljesen. A veszteséget másra is elkölthettük volna.

Mindenki saját maga dönt hogy a pénzét kire bízza, a PayPal-ra sem bíznám egyébként, de nem is kell.
    A közös számlának meg vannak hátulütői, a családon belül voltak a rokonaimnak gondjai az OTP-nél és az Ersténél, pedig ezek még magyar bankok minden engedéllyel.

Új hozzászólás Aktív témák