Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lala361

újonc

Egy kis segítséget kérek. Úgy látszik nekem teljesen sikerült kizárnom magamat a Paypal fiókomból. Előzménye az volt, hogy 2021. nyarán feltörték a facebook fiókomat és valami olyanokat tettek fel a fiókomba, ami miatt a facebook letiltott, mert kiskorú terroristának minősített. Nem vagyok sem egyik, sem a másik, 57 éves 2000 ismerőssel és céges oldalam is volt. Elkezdett a Paypalon keresztül levonni pénzeket. Így megszűntettem a Paypal fiókomat is. Sőt az egyik bankkártyát is letiltottam, miután ennek ellenére is levontak. Most újra próbáltam Paypal fiókot létrehozni, de az SMS-t nem küldték. Csak a telefonos
    kódmegadás sikerült. Majd mivel a kétfaktoros védelem máshol már működött, beállítottam a Google hitelesítőt, megfelelően, a Paypal által megadott QR kóddal bővítve. Utána belépéskor, kérte a kódot, de most meg azt írja, hogy Nem tudnak beazonosítani a számítógépen. A mobil appnál meg azt írja ki, hogy mindenképpen másmilyen azonosítás kell, hívjon minket. Az adott számot csörgetve, meg a magyar kormányhivatal jelentkezik be. Emailben üdvözlő szöveg érkezik a fióknyitásról, meg mennyire előnyös, de most csak a hátrányát tapasztalom. Ráadásul az első még sikeres telefonos belépéskor a bankkártyát is kapcsoltam a fiókhoz. Abszolúte nem tudok belépni sem a számítógépen, sem a mobilon. Mit lehet ilyenkor tenni, hacsak az nem, hogy másik telefonszám, másik email cím. De tartok tőle, hogy azzal is így járok, ha ez ilyen labilis.

Új hozzászólás Aktív témák