Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
"Majd elfelejted és akkor nagyobb hasznuk lesz? Miért felejtenéd el hiszen látszik a képernyőn. Értelmetlen."
Dehogy értelmetlen. Pont erről van szó. Rengeteg ember nem nézi/fogalma sincs mi folyik, csak kattint. A PP pedig sunyi módon kihasználja ezt.
Aki pedig képben van, annak is extra nyűg. Állandóan figyelni kell, és még csak nem is állítható át ott helyben a fizetési képernyőn egy kattintással, hanem egy kisbetűs szövegre/linkre kell kattintani ami külön menübe visz stb. Kényelmetlen, macerás, szándékosan nehezített.
------------
"Az hogy te csak fizetéskor tudod csak állítani az direkt tiltás lenne nem gondolom hogy így lenne. Ha lehet állítani akkor minek tiltanák?"
Ahogy már írtam, nem én vagyok az egyedüli. Ezt pedig még te írtad: "Most csinálom lépésenként az előtte lévő részeket. Valóban most megáll annál a képernyőnél aminek a képét betetted."
Tehát ha jól értem, neked se megy a menüből, csak a direkt linkkel. Akkor meg miről is beszélünk? A PP kiszedte az (eleve is már jól elrejtett) menüopciót, és már csak valami titkos linkkel érhető el a beállítás bennfenteseknek? Már akinek elérhető, ugye... WTF?!
Szerintem elég egyértelmű, hogy a PP célja az, hogy minél nehezebben lehessen kikapcsolni a default konverziót, sőt lehetőleg sehogyse lehessen. Ne haragudj, de ezt a vak is látja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest