Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zerodot

aktív tag

válasz V/ #41977 üzenetére

"Majd elfelejted és akkor nagyobb hasznuk lesz? Miért felejtenéd el hiszen látszik a képernyőn. Értelmetlen."

Dehogy értelmetlen. Pont erről van szó. Rengeteg ember nem nézi/fogalma sincs mi folyik, csak kattint. A PP pedig sunyi módon kihasználja ezt.

Aki pedig képben van, annak is extra nyűg. Állandóan figyelni kell, és még csak nem is állítható át ott helyben a fizetési képernyőn egy kattintással, hanem egy kisbetűs szövegre/linkre kell kattintani ami külön menübe visz stb. Kényelmetlen, macerás, szándékosan nehezített.

------------
    "Az hogy te csak fizetéskor tudod csak állítani az direkt tiltás lenne nem gondolom hogy így lenne. Ha lehet állítani akkor minek tiltanák?"

Ahogy már írtam, nem én vagyok az egyedüli. Ezt pedig még te írtad: "Most csinálom lépésenként az előtte lévő részeket. Valóban most megáll annál a képernyőnél aminek a képét betetted."
    Tehát ha jól értem, neked se megy a menüből, csak a direkt linkkel. Akkor meg miről is beszélünk? A PP kiszedte az (eleve is már jól elrejtett) menüopciót, és már csak valami titkos linkkel érhető el a beállítás bennfenteseknek? Már akinek elérhető, ugye... WTF?! :U

Szerintem elég egyértelmű, hogy a PP célja az, hogy minél nehezebben lehessen kikapcsolni a default konverziót, sőt lehetőleg sehogyse lehessen. Ne haragudj, de ezt a vak is látja.

Új hozzászólás Aktív témák