Új hozzászólás Aktív témák

• sgabor

csendes tag

válasz V/ #40632 üzenetére

2 hónap eltelt azóta. Még akkor, 2020.06.19-én reklamációra emeltem az ügyet. A Paypal döntött, küldjem vissza a téves méretű terméket az eladónak, és 100 % visszatérítést kapok. Másnap postára adtam a visszacsomagot Kínába, ötletedre tértivevényes ajánlottként, aminek költéségét (4100 Ft) a Paypal 2 nap mülva meg is térítette. A visszaküldött csomag számát követve a posta.hu-n és a track17-en is láthatóan sikeresen kézbesítve lett 2020.07.16-án. Gondoltam, 1-2 nap és visszautalják a pénzt. Azonban ez azóta sem történt meg. A Paypalon az ügyre belépve a mellékelt állapotot látom immár 1 hónapja. Kezdetben a pirossal keretezett "Az eset várható megoldása" dátumnál 2020.07.29 volt, majd annak közeledtével 1 héttel későbbre tolódott, majd ez így megy azóta is, az aktuális dátum 2020.08.20. de attól tartok ez tovább lesz megint görgetve. Írtam egy hete a Paypalnak az ügyszámra hivatkozva, leírva hogy sikeresen kézbesítve lett a csomagom, de csak egy semmitmondó automatikus választ kaptam. Meddig szokott egy ilyen történet húzódni?

Új hozzászólás Aktív témák