- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgabor
csendes tag
2 hónap eltelt azóta. Még akkor, 2020.06.19-én reklamációra emeltem az ügyet. A Paypal döntött, küldjem vissza a téves méretű terméket az eladónak, és 100 % visszatérítést kapok. Másnap postára adtam a visszacsomagot Kínába, ötletedre tértivevényes ajánlottként, aminek költéségét (4100 Ft) a Paypal 2 nap mülva meg is térítette. A visszaküldött csomag számát követve a posta.hu-n és a track17-en is láthatóan sikeresen kézbesítve lett 2020.07.16-án. Gondoltam, 1-2 nap és visszautalják a pénzt. Azonban ez azóta sem történt meg. A Paypalon az ügyre belépve a mellékelt állapotot látom immár 1 hónapja. Kezdetben a pirossal keretezett "Az eset várható megoldása" dátumnál 2020.07.29 volt, majd annak közeledtével 1 héttel későbbre tolódott, majd ez így megy azóta is, az aktuális dátum 2020.08.20. de attól tartok ez tovább lesz megint görgetve. Írtam egy hete a Paypalnak az ügyszámra hivatkozva, leírva hogy sikeresen kézbesítve lett a csomagom, de csak egy semmitmondó automatikus választ kaptam. Meddig szokott egy ilyen történet húzódni?

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autószerelők, autószerelés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- ldave: New Game Blitz - 2026
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest