Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Köszi a választ! Kezdem kapiskálni. Volt (van?) egy kis zűrzavar nálam.
Tehát a PayPalt használhatom, úgyis hogy:1. a PayPalhoz csatolt normál bankkártyával vásárolok online, és akkor a PayPal-beállítások közt kell belőni, hogy a bank árfolyamát válassza. Ezt nem kell minden vásárlásánál átállítani. (Ezt a vásárlási módot, gondolom, akkor használja a PayPal, ha a webshopban rámegyek, hogy PayPalon keresztül szeretnék fizetni, és nincs elég PayPal-egyenlegem az adott devizában. Ekkor a PayPalhoz csatolt bankkártyámat vezető bank árfolyama alapján a PayPal leveszi az adott áru ellenértékét.)
2. Ha PayPalon keresztül bankkártyáról szeretnék pénzt küldeni PayPal-egyenlegre (Gondolom csak PP-egyenlegre tudok. Bank to bankra nem használható a PP?), akkor meg minden egyes alkalomnál nekem kell beállítani, hogy a bankkártyámat vezető bank árfolyamát használja.
3. Illetve van egy 3. opció, ami az előző kettőtől független, és akkor a PayPal-egyenlegemről szeretnék más devizába küldeni pénzt. Ekkor a PayPal a saját egyenlegét használja. Ilyenkor lehet beállítani, hogy személyes tranzakcióként menjen az utalás, PayPal-védelem nélkül.
Jól értem, vagy még mindig tiszta homály vagyok. Olvastam az összefoglalót, meg másokat is, de egyre rosszabb a felfogóképességem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest