Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spe88

senior tag

válasz V/ #40799 üzenetére

Köszi a választ! Kezdem kapiskálni. Volt (van?) egy kis zűrzavar nálam.
    Tehát a PayPalt használhatom, úgyis hogy:

1. a PayPalhoz csatolt normál bankkártyával vásárolok online, és akkor a PayPal-beállítások közt kell belőni, hogy a bank árfolyamát válassza. Ezt nem kell minden vásárlásánál átállítani. (Ezt a vásárlási módot, gondolom, akkor használja a PayPal, ha a webshopban rámegyek, hogy PayPalon keresztül szeretnék fizetni, és nincs elég PayPal-egyenlegem az adott devizában. Ekkor a PayPalhoz csatolt bankkártyámat vezető bank árfolyama alapján a PayPal leveszi az adott áru ellenértékét.)

2. Ha PayPalon keresztül bankkártyáról szeretnék pénzt küldeni PayPal-egyenlegre (Gondolom csak PP-egyenlegre tudok. Bank to bankra nem használható a PP?), akkor meg minden egyes alkalomnál nekem kell beállítani, hogy a bankkártyámat vezető bank árfolyamát használja.

3. Illetve van egy 3. opció, ami az előző kettőtől független, és akkor a PayPal-egyenlegemről szeretnék más devizába küldeni pénzt. Ekkor a PayPal a saját egyenlegét használja. Ilyenkor lehet beállítani, hogy személyes tranzakcióként menjen az utalás, PayPal-védelem nélkül.

Jól értem, vagy még mindig tiszta homály vagyok. Olvastam az összefoglalót, meg másokat is, de egyre rosszabb a felfogóképességem. :C

Új hozzászólás Aktív témák