- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
olyan gondom lenne, hogy az üzleti fiókomhoz (egyéni vállalkozó) hozzá volt rendelve a saját bankszámlám, de mivel bankot váltottam, szerettem volna hozzáadni az újat, viszont valamiért nem engedi.
"Ezt a bankszámláját jelenleg nem tudjuk csatolni."Gránit Bankos számla, próbáltam ékezetek nélkül beírni a bank nevét, meg folyamatosan a 16 jegyű (121...) számlaszámot, de nem engedi. Sem akkor, ha "üzleti"-t, sem, ha "személyes"-t választok a számla nevénél. (Az üzletinél a e.v.-s nevem van ékezetekkel, a személyesnél csak a nevem ékezet nélkül.)
Mi lehet a gond?
-
scott_free
senior tag
válasz scott_free #40623 üzenetére
Vártam 5 napot, de ugyanaz: hiába akarom hozzáadni a Gránit bankos számlámat a fiókomhoz, nem engedi. Mi a fene baja lehet ezzel?!
Bezzeg a régi számlaszámot simán engedte eltávolítani... -
scott_free
senior tag
Hát nem állnak a helyzet magaslatán a paypal-supportnál, az már egyszer biztos!
Én se tudtam új számlaszámot hozzáadni a fiókomhoz, most már odáig eljutottunk, hogy tegnap megpróbáltak felhívni. Csak épp akkor nem tudtam felvenni. Írtak, hogy kerestek, meg ellenőrizzem a telefonszámomat. Visszaírtam nekik, hogy jó a szám, hívjanak újra.
Ma várom egész nap a hívást, semmi.
Belépek a fiókba, jött egy új üzenet, hogy akkor újra átnézték a problémámat és visszaállították a régi számlaszámomat. Nem az újat adták hozzá, hanem a régit visszaállították. Agyrém!Mindez persze leginkább azért van, mert minden egyes üzenetre más válaszol. Közben meg mindig eltelik egy nap.
Komolyan, az a legrosszabb support, amivel valaha találkoztam!
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
válasz viktorhu #40708 üzenetére
Na most fogyott el a türelmem: ekkora egy szemét, mocskos bandát!!!
5. levél, az 5. embertől: és szerinte várjak megint 72 órát!!!
Meg majd hívjam őket, ha újra elérhetőek lesznek telefonon.Erre komolyan nem tudok már mit mondani...
Illetve de: ismer valaki más olyan szolgáltatót, amivel ki tudnám váltani ezt a mocskos paypalt?! Online árulok egy-két terméket, amit eddig a paypalon keresztül ki lehetett bankkártyával is fizetni.
-
scott_free
senior tag
válasz scott_free #40710 üzenetére
Tudják még fokozni...
Ma újabb levél egy újabb embertől, aki ismét leírja, hogy megnézte a problémát, és visszaállította régi bankszámlámat.
Ezek tényleg nem normálisak. Ennyi félkegyelműt életemben nem láttam egy helyen. És persze b@sznak felhívni, pedig minden levélben külön kérem őket erre. -
scott_free
senior tag
Még az jutott eszembe, hogy talán azért blokkolhatja esetleg a rendszer automatikusan, mert a nevemben van ékezetes betű? (Bár a korábbi, raiffeisenes számlánál is így volt és ott nem okozott problémát.)
Ettől függetlenül persze még csesznek elolvasni, amit írok nekik... Meg ha egyszer fel tudtak hívni, akkor újra felhívhatnának.
-
-
scott_free
senior tag
Végül múlt pénteken felhívtak, és elkérték a bankszámlakivonatot, személyigazolványt. Elküldtem, erre pár nap múlva azt írták vissza, hogy akkor próbáljam újra én hozzáadni a bankszámlát a fiókhoz. Ami természetesen nem megint nem ment.
Miért nem tudják ők hozzáadni???Egy sima bankszámlaszám-cseréről lenne szó, most tartunk már 9 (!) levélváltásnál, semmi eredmény, és persze mind a 9 más személytől jött...
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
-
scott_free
senior tag
No de hogyan jussak el egy olyan operátorhoz, aki nem otthonról dolgozik?
Valaki írta itt korábban, hogy ezeket a supportosokat megválaszolt darabszámra fizetik és nem arra, hogy ténylegesen meg is oldják a problémát. A 10-ből eddig 2 volt, akinél azt éreztem, hogy legalább segíteni akar. A többi csak bemásolt egy többé-kevésbé odaillő sablonszöveget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest