Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz borges7 #39633 üzenetére
Mi biztos?
Be tudsz most lépni vagy nem? Én azt vetem ki a szavaidból hogy nem tudsz belépni a PayPal fiókodba. Ha eltávolítod ezt a belépési védelmet és be tudsz lépni akkor aktivál sz egy olyat ami használható is. Ha kettő közti időben, mert ezt 1-2 perc alatt meg lehet csinálni, nagyon kicsi a valószínűsége annak hogy feltörik a fiókodat és elköltik az összes pénzed.
Ha be tudnál lépni és leállítani akkor nem lenne szükség erre a lépésre. Most pont ez van amit ír, be van kapcsolva és nem tudsz belépni, ha kikapcsolod akkor szerintük ez merad a helyzet. Én úgy gondolom amíg az ez app "véd" addig hiába kapcsolná ki a PayPal ügyintéző csak meg fogja gátolni a belépés.
Nem egyszerűbb egy teljesen tiszta helyzetet teremteni?
Ne az ellen védjen már hogy senki se léphessen be, az egy elég rossz opció. MI ami még téged is kizár no az 100% védelem, de hasznos?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Gear S3 - második kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gaming notebook topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest