- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
relixo
tag
Már a levonás se zavarna (amit egyébként nem látok,hogy megtették volna sehol) és forint alapú főszámlaszámot adnám neki be újra amit 5 évvel ezelőtt emlékszek simán elfogadtak csak ugye a kifizetés oldal azóta nem volt sose használva. Most lett volna elsőre használatba véve de az átutalási hiba miatt a paypal önhatalmúlag eltávolította a számlát:

Amit írnak,hogy a bankomba menjek be baromságnak tartom mert semmi változás nem történt évek óta és rendszeresen használom ebay vásárlásra a paypalt amúgy is. A számlám meg kb 10 éve ugyanaz már még csomag se módosult plusz egyedüli számlatulajdonos vagyok tehát nem lehet semmi a tudtom nélkül változás.Most,hogy újra felvinném a névre ügyelnék de ahogy írtad is a magyar névsorrend szerint jelenik meg már helyesen tehát elrontani se tudnám. Bank névnek javaslatod szerint csak OTP -t írtam és a számlaszám végére a 8db 0-t is beraktam. (ügyeltem mindenre nem gépeltem el semmit,többször ellenőrzök mindent)
Ezek után is az a hiba áll fen továbbra is ,hogy rányomok a "Bank csatolása" gombra és jön a szöveg : "Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később."
Arra gondolok,hogy valami türelmi időbe raktak az átutalási hiba folytán majd pár nap múlva felmegyek újra és ha akkor se jó akkor írok a paypalnak vagy felhívom őket. Nem tartom magam hülyének de tudományom most itt megállt tényleg.
Sebaj, nagyon szépen köszönöm tanácsokat és a figyelmedet azért!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Motoros topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest