Új hozzászólás Aktív témák

• tknof1871
    őstag
    válasz V/ üzenetére #37783

Ha tételsorra rákattintasz akkor látni fogod a bővebb információt, az talán segít beazonosítani.

Leírom a "saját nyelvemen", SRY ha túlbonyolítom, nem vagyok pro.
    Összefoglaló-n vagyok, Legutóbbi tevékenység alatt ott van ez a Visszatartott - Beérkezett kifizetés 22.-én, + 22,40 USD. Fizette digestbuying. Nem hallottam digestbuying-ról, nem ismerem.

Vásárlás részletei
    Tétel összege 0,00 USD
    Vásárlás végösszege 24,00 USD
    Díj -1,60 USD
    Végösszeg 22,40 USD

Megnézem a Vitarendezési központ-ban. A tétel nem érkezett meg. Alatta a Vevő írja: haven't received any item
    Igényelt visszatérítés: 24,00 USD
    Én semmit se adok el, nem kereskedek.

A Vevő üzenete alatt a Tennivalók azt mondja válaszolnom kell október 15.-ig.

Lejjebb ezek a lehetőségek vannak:
    Hogyan szeretné folytatni?
    Követési információ megadása
    Küldjön üzenetet
    Visszatérítés küldése és probléma lezárása
    Továbbítás a PayPalhoz
    Ugrás a Vitarendezési központba

A Küldjön üzenetet opcióval a Vevő-nek küldök üzenetet? Megkérdezem honnan ismer.

De ez átverésnek tűnik. Egyszer adtam meg a paypal accountomat, most a Gearbest-nek, egy refund-hoz mert 80+ nap után se jött meg az árum és a rendszerük elfelejtette hogyan fizettem. Érdekes mert az is 24 USD. A Gearbest akar becsapni?

Amúgy az a durva a Gearbest dologban, hogy tegnap (27-én) szóltak a postáról, hogy menjek be mert régóta van náluk egy csomagom és ha nem veszem át visszaküldik. Holland posta tracking number van rajta és "eltűnt a radarról". Semmilyen nyomkövető oldal se látta, Gearbest is azt mondta ők is annyit látnak fel lett adva aztán nem látszik hova lett.
    Persze vissza akarom adni a 24 USD-t a Gearbest-nek, mert végül is megkaptam az árut amit vettem tőlük, 94 nappal a csomag feladása után. De tegnap, mikor beléptem az ebank-ba a folyószámla történetemben még nem láttam hogy beérkezett.

Új hozzászólás Aktív témák