- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Röviden leírom a kálváriám, hátha más okulhat belőle, ha már engem így átvágtak.
A Flippa weboldalán vásároltam egy weboldalt - ami, mint kiderült, átverés volt. Kb 90e forintot kizettem érte, bankkártyával (ez év februárjában). Az eladó eltűnt, majd 3 hónapra rá felajánlotta, hogy PayPal-on visszautalja (refund) az összeget. Meg is történt. Újabb 3 hónapra rá azonban indított egy refund-kérelmet (a refundra!). Az indok, hogy én, mint eladó nem adtam át a terméket, amit ő megrendelt tőlem (mjnt eladótól). Én meg hiába nyújtottam be minden bizonyítékot, legalább 20 képernyőmentést, emailezést, oda se neki. Ő maga írta, hogy vissza fogja utalni, ezt sem fogadta el a PayPal. Így lettem én a vevőből eladó...A "vicces" az, hogy az utalásának a közleményében is ott van, hogy "refund for..." de a PayPalnak ez sem volt elég.
Nagyon le vagyok törve, hogy egy ekkora gerinctelen alakba futottam bele. Azóta már ki is tiltották a Flippáról, de hiába leveleztem a PayPallal, fél nap alatt elutasítottak. A Flippa sem tudcsemmit tenni, és a bankkártyás fizetés chargebackjére is lejárt már a határidőm.
Hátha tudtok belőle okulni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Arc Raiders
- World of Warships
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Mazda topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Mini GT, INNO64 vegyes 1:64-esek
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/