Új hozzászólás Aktív témák

• totyak

aktív tag

válasz V/ #37344 üzenetére

Ok, köszönöm szépen. Elnézést, lehet, hogy egyértelmű dolgokat kérdezek, olvasom a leírásokat, de szeretnék biztosra menni, mégis csak pénzről van szó.

Lehet, hogy csak nekem az, de szerintem elég megtévesztő így a PP oldala, mivel ott, azon az oldalon, ahol megtalálom a személyes Transfer ID-mat, pontokba van szedve, hogy mit kell tenni és az 1-es pont, hogy csatoljunk bankszámlát.

Viszont ezek szerint akkor az csak abban az esetben kell, ha vissza is szeretnék utalni PP-ról bankszámlára, csak ez nekem nem volt egyértelmű. Ami amúgy nem kizárt, hogy kelleni fog, szóval akkor már szeretnék erről is kérdezni.

A bankszámla csatolása opciónál mindössze kettő mezőt kell kitöltenem: bank neve és számlaszám. Bank neve mezőbe elég beírni, hogy OTP Bank, vagy van valami hivatalos neve is? Számlaszám mezőt hogy töltsem ki? Írjam folyamatosan a karaktereket, vagy kell kötőjel is 8 egység után, illetve OTP esetén kell a végére a 8 darab nulla érték, vagy csak a 2x8 tényleges érték?

A visszautalás amúgy ingyenes PP-ról bankszámlára?

Egyébként, ha most hozzáadom a bankszámlámat, annak van valami hátránya? Kicsit paranoiás vagyok ilyen online fizetős dolgokban, csak azért kérdezem. Esetleg, ha meggondolom magam, bármikor törölhetem a csatolását?

Olvasom az 10-es pontban, hogy lehet csinálni deviza egyenlegek közti váltást. eBayen vásárolok pár ezer Ft-os tételeket és azt tudom, ha kártya lenne rendelve a PP-omhoz, ott jelentős megtakarításokat (kb. 10Ft fontonként) lehetne eszközölni egy ilyen beállítással. Szimplán, kártya csatolása nélkül van értelme eBay fizetés előtt fontra, eurora állítani az egyenleget a 10-es pont szerint, lenne valami spórolás rajta?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák