Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
Szerintem nem kell törölni a fiókot, nekem sincs most törölve, csak éppen nincs hozzáadva egyetlen kártya sem. Ettől még a számlatörténet ott van. Ha fizetni akarok paypal mondjuk ebay-en akkor most a paypal login után nem a fizetés jön, hanem a kártya hozzáadása felület jön be. Csak az mégsem ugyanaz a felület, mint amire a support levelében található link visz, hanem egy új. Én inkább arra a régire fogok otthon kattintani, amit a support küldött, de lehet hogy tökmindegy.
Nyilván az ember lusta is, így megtartaná a régit, nem mondom, hogy mindenkinek megoldás, de felteszem ha most regelek egy új fiókot egy másik e-mail címmel ahhoz simán hozzá tudnám adni azt a kártyát, amit eddig ezzel a fiókkal használtam. Mivel ebben semmi sincs, nincs duplikáció, de csak feltételezés, nem próbáltam.
Azt nyilván nem szeretnék, hogy egy embernek egyszerre több fiókja legyen. Max arra tudnak kényszeríteni, hogy kamuzz valamelyik cellában egy űrlapon, de olyan fiókból amihez nincs társítva kártya szerintem többet is regelhetsz, nem nagyon lehet kivédeni ha más e-mail címet használsz.Ha valaki elad is annak persze számít hol áll, de nekem csak 96 vásárlásom van, szóval hiába 100%, semmit nem érek vele. Nekem valahogy eddig nem érte meg a macerát, hogy külföldre adjak el. Inkább itthon aprózom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest