Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csörsz

csendes tag

Úgy néz ki feltörték a PP fiókomat. Tegnap 5 tranzakció volt, egy Gearbest-es, 4 LL DIGITAL GAMES ONLINE SHOP-os. Na most ez utóbbira azt sem tudom, hogy micsoda, a google se dob semmi konkrétat. Tegnap a gépem be se volt kapcsolva, telón se fizettem semmit. Az érdekes az, hogy a GB-s rendelésnél a szállítási cím Nagy Britannia, az LL-nél az én címem, de gondolom, hogy valami online játék lehet. Ami még furcsa, hogy az LL-es 4 rendelésből 1-et vissza is térítettek azonnal. Természetesen ahogy észleltem mindjárt jelszócsere, és telefon a banknak. A bankkártya felfüggesztése sikerült, viszont a bank szerint a PP-t kell keressem, tehát elzargattak. A PP-n mindjárt jelentettem, de a válasz elutasító: "Azért döntöttünk így, mert ez a tranzakció nem minősül engedély nélküli tranzakciónak". Ami érthető, ha az én jelszavamat használták. A GB-n is nyitottam tickettet, de még nincs válasz. Szerintetek mit tudok még tenni? A bank hozzáállása első körben elég elutasító volt, pedig a kár sajnos hatjegyű.

Új hozzászólás Aktív témák