Új hozzászólás Aktív témák

• zsiz

őstag

válasz V/ #35885 üzenetére

Oké, írok nekik. De. Ha a reklamációra meg a PP case-re nem válaszoltak, majd erre fognak? Most már az idő is szorít, mert 18.-ig igazolni kell hogy visszaküldtem. Illetve ha nem jó a cím, akkor a PP miért adja meg hogy oda küldjem? És ha én elküldöm a megadott címre, papírral igazolni is tudom, akkor is én szív(hat)om meg a végén? Azért ez így nem túl vásárlóbarát. Na mindegy futok még egy kört a BG supportnál.

De mi van akkor ha ők meg más címet adnak meg? Ugye PP-re fel kell tölteni a papírt amit a postán adnak. Azon más cím lesz, mint amit a PP megadott visszapostázási címnek. Akkor akár bukhatom is a pénzt, mert nem arra a címre adtam fel amit megadtak?

Remélem a végén jól jövünk ki.. Aztán többet nem rendelek másnak, legalábbis nem ekkorra értékben. Köszönöm az eddigi segítségedet, még jelentkezem majd.

Közben látom szerkesztetted. Szeptember 27.-én rendeltem, október 24.-én érkezett meg. November-decemberben még működött a telefon, de január elején már nem (napra pontosan most nem tudom megmondani). Szóval bő két hónapot ment a telefon.

Új hozzászólás Aktív témák