Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Hali!
Megpróbáltam, semmi érteme nem volt. Le lettem pattintva.
Viszont ma megint eladtam egy cumot és ezzel kapcsolatban szerintem egx bugba botlottam bele, bár eléggé csodálkoznék, ha én találkoztam volna vele eloszor. Szoval kifizeetek paypallal a termeket. Jott ebay notif. Már az fura, hogy ios-es paypal appban nem tudtam acceptolni a penzt, csak webes feluleten. Miutan ezmegtortent, kapasbol engedte withdrawolni amanit. Csodálkoztam is, de azert elinditottam a tranzakciot., igy a bakance-om nulla lett ugye. 2 oraval kesobb jott egy paypalos nitif hogy penzt kaptam... az ekkori status alapjan mar minuszban volt a balaneom ( pont amennit withdrawoltam korabban) es a korabban megkappott termek osszegenel is elindult a 21 napos ketyeges.
1 kivancsi vagyok hogy megjon-e az utalas igy
2 ha legkozelebb megint ilyen lesz es az elozo pontra igen a valasz, megprobalok 100millat atutalni magamnak
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/