Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz V/ #34163 üzenetére

Szia!

Elnézést a korábbi problémás tartalom miatt :R

Nem megfelelő termék érkezésekor, ha az eladóval nem sikerülne dűlőre jutni, akkor mennyi idő múlva kell mindenképpen papyal-nál dispute-ot indítani, hogy ne legyen kidobott pénz a vásárlás?

Egy barátomnak vettem paypal-lal egy Dashcam-et, de teljesen más típus érkezett (kinézete is teljesen eltérő az oldalon hirdetettől) és pl. GPS modul, hátsó kamera+bekötéséhez kábel nem is volt a csomagban. Azt már meg sem említem, hogy az ajándék 64Gb-os memória kártya is hibádzik (funny-mall.com). Írtam nekik, képeket is mellékeltem az érkezett elemekről illetve kimentettem egy képet az oldalról, ahol a csomag tartalmát lehet éppen látni, amin bejelöltem mi az ami hiányzik, illetőleg mi az ami eltér a hirdetésben szereplő elemtől már kinézetben is.
    ---------------------------------------------
    "Az említett 20 napon belül"

Nekem az nem tiszta, hogy az említett 9-es pont a Paypal-nál indított Dispute-ot részletezi (szvsz. a paypal-nál indított dispute-nál lesz 20 nap a claim határideje), viszont ahogy a kérdéses pontban is olvasható az eladónál kezdeményeztem első körben reklamációt. Ez viszont ugye az eladó ügyeskedése következtében el is húzódhat ki tudja mennyi ideig amivel esetleg ki is kerülhet az ügy paypal felé indítható Dispute idejéből (már, ha van ilyen elévülési határidő..no de miért éppen erre ne lenne :F ).

Új hozzászólás Aktív témák