Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Szia!
Elnézést a korábbi problémás tartalom miatt

Nem megfelelő termék érkezésekor, ha az eladóval nem sikerülne dűlőre jutni, akkor mennyi idő múlva kell mindenképpen papyal-nál dispute-ot indítani, hogy ne legyen kidobott pénz a vásárlás?
Egy barátomnak vettem paypal-lal egy Dashcam-et, de teljesen más típus érkezett (kinézete is teljesen eltérő az oldalon hirdetettől) és pl. GPS modul, hátsó kamera+bekötéséhez kábel nem is volt a csomagban. Azt már meg sem említem, hogy az ajándék 64Gb-os memória kártya is hibádzik (funny-mall.com). Írtam nekik, képeket is mellékeltem az érkezett elemekről illetve kimentettem egy képet az oldalról, ahol a csomag tartalmát lehet éppen látni, amin bejelöltem mi az ami hiányzik, illetőleg mi az ami eltér a hirdetésben szereplő elemtől már kinézetben is.
---------------------------------------------
"Az említett 20 napon belül"Nekem az nem tiszta, hogy az említett 9-es pont a Paypal-nál indított Dispute-ot részletezi (szvsz. a paypal-nál indított dispute-nál lesz 20 nap a claim határideje), viszont ahogy a kérdéses pontban is olvasható az eladónál kezdeményeztem első körben reklamációt. Ez viszont ugye az eladó ügyeskedése következtében el is húzódhat ki tudja mennyi ideig amivel esetleg ki is kerülhet az ügy paypal felé indítható Dispute idejéből (már, ha van ilyen elévülési határidő..no de miért éppen erre ne lenne
).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- darkFlash Shadow Pro
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).