Új hozzászólás Aktív témák

• Cheesus
    senior tag

Sziasztok!

Ne haragudjatok az idétlen példáért, de egyszerűbb nekem ha felvázolom az egészet, és vele együtt a kérdéseimet:

Van egy limitált cipő, amire csak jelentkezni lehet online, majd ha kiválasztanak akkor tudod csak megvenni. Ez úgy történne ebben az esetben, hogy az adott webshop egy Payment Request-et küld az illető regisztrált e-mail címére.
    Az első kérdésem az lenne, hogy csak az tudja kifizetni ezt az összeget, akinek az e-mail jött, és azon az e-mail címen van regisztrálva a PP fiókja, vagy ezt egy "linknek" kell elképzelni, és más is ki tudja fizetni? (Szerintem nem, de hátha).

A másik csak lazán kapcsolódik ehhez a témakörhöz, ugyanis láttam olyat, hogy egy cipős FB csoportban "spotokat" árul egy srác erre az oldalra. Ezt csak azért nem értem, mert hiába tud x+1 e-mail címet regisztrálni a PayPal-ra, én úgy tudom ahhoz hogy hitelesítve legyen az acc, és lehessen tranzakciókat végezni hitelesíteni kell, azaz pl egy bankkártyát kell hozzá csatolni. Azt pedig kétlem hogy x+1 bankkártya állna a rendelkezésére.

Elnézést ha bonyolultan fogalmaztam :R

Új hozzászólás Aktív témák