Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
sepsi0
üzenetére
Jelszót akarok változtatni és beléptem a "Jelszó elfelejtés esetén a segítségkérő oldal".
Email jön, kód beír, biztonsági kérdésekre tudom a választ biztosan, de nem fogadja el....
Érdekes.
Ennél én többet néztem ki a PayPal-bol, mindenhol ajánlgatják a biztonságos vásárláshoz, most meg egy hete nem tudok jelszót változtatni, annyit engedett még szerencse, hogy a kártyát eltávolítottam az accountombol.
Szerencsére nem csak én vagyok a hülye, másnál sem jo, pedig teljesen kitakarítottam mindent a gépemen.Azt sem értem, hogy emailen vagy chat ablakban miért nem lehet elérni őket, miért kell felhívnom egy Ir számot és folyékonyan tudnom beszélni angolul?
Igazi banki hozzáállás....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V/