- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, nekem erről az a véleményem az ne adjon el semmit, aki nincs tisztában az elemi, több évezredes termékár kikalkulálás szabályaival.
Olyan árat mondok hogy szeretnék majd kapni érte, ami az eladás esetleges költségeit is tartalmazza. Ez valakinek nagyon bonyolult, aki ezt figyelmen kívül hagyja, nem igazán egy hozzáértő ember pénzügyek terén.
Persze nem kell engem győzködni találkoztam már én is ilyen emberrel, a szabad akarat az adott, úgy szúrki magával mindenki ahogy szeretné.
Jössz azokkal a helyekkel, ahol konkrétan nincs eladási jutalék, szerinted ez mennyire jó hasonlat a témához?
De írtam én is, mindig a vevő fizeti és ezért nincs logika ebben: amit általában az eladó nem nyel be.
Mert úgy számolja ki az eladási árat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/