Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qqzs

őstag

válasz V/ #28076 üzenetére

Hogy a feneben lenne rendben egy 80 dollaros kompenzacio egy teljesen hasznalhatatlan dronert.
    Konkretan egy kameraval gimballal egyutt arult drone gimballal 3 percig repul. A huje custumer services szerint a kamera jo mert felvesz a dron jo mert repul csak ha osszedugod akkor 3 percig (15 helyett)
    Mivel nem reagaltak az utolso levelemre ezert fordulnek paypalhoz.
    Visszakuldeni semmi ertelme mert nem egyeztek bele, nem is hoztak szoba, mire nagynehezen felfogtak mirol van szo a gyarto emailjenek forwardolasaval utana ajanlottak fel ennyit. A visszakuldest nem ajanlottak fel meg keresemre se.
    Paypalon kivul nem latok mas megoldast eddig vartam.

Azota par ujrakuldos refundos eseten tul vagyok a bangooddal kb 5-35dollar mind siman ment

Volt egy masik eset ahol megint kifogtam egy eszement custumerest . A termekra ra volt irva hogy moshato ugy is reklamoztak meg most is ugy van fent csak eppen egy mosas utan teljesen hasznalhatatlan lett.Ez meg azt magyarazza hogy en vagyok a hulye mert kimostam mikor azt nem lehet , majdnem szo szerint ezt irta, ott a felet akarjak vissza adni :) 12dollar helyett 6-ot. De ez elvi kerdes :), ott is megyek paypalhoz. Meg varok mert megreklamaltam a raklamacio kezelest de arra semmit nem irtak (1 hete)

Új hozzászólás Aktív témák