Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz bozsozso #25197 üzenetére
Igen jól értelmezed pl. az OTP-nek valamelyik számlájához ingyenes a netes kártya, nekem az Ersténél évi 1543 Ft.
Mivel a Paypal-n van vásárlói védelem, a pénzed nem bukod "átvágás" esetén.
Paypal-t én nem a biztonság érzetem növelése miatt használom, van ennél fontosabb indok, -okok -
bozsozso
őstag
Ami még hozzátartozik. Egyelőre alkalmi lenne a paypal, mert gyerek szeretne valamelyik játékba vásárolni. Van bankkártyás fizetés és paypal is. A bankkártyással itt az a bajom, hogy nem irányít bank oldalára hanem a saját oldalukon kell megadnom az adataimat. Ezt nem szeretném ezért gondoltam a paypal-ra mert esetleg a későbbiek folyamán lehet én is használni fogom. Már régebben is gondolkoztam a regisztráción csak mindig visszatáncoltam és így a vásárlás is elmaradt.
-
bozsozso
őstag
Akkor ha jól értelmezem akkor egy virtuális bankkártya a legjobb megoldás, akkor a napi használatú normál bankkártya sem javasolt. Visa virtuálist találok a bankomnál, de díjat nem találok hozzá. Bár ha az van akkor nem érzem egyelőre a paypal szükségességét. Bár biztosan egyelőre nem látom csak. A virtuálisra kártyára(vk) utalok x összeget fizetek a virtuálissal online bankkártyás vásárlással, melynél megadom a virtuális kártya összes adatát. Max. a fizetés összegét bukom átvágás esetén, mert hiába megadtam adataimat a tényleges számlámhoz bankkártya adataimhoz nem férnek hozzá így a maradék pénzem biztonságban van. A VK-ért fizetek gondolom x havi vagy éves kártyadíjat is. Paypal fizetésnél az utalás szintén megvan a vk-ra csak fizetésnél nem kell megadnom minden adatot hanem csak a paypal regisztrációmat. Attól most tekintsünk el, hogy külföldi oldalakon jellemzően paypal fizetés van.
Kérlek javítsatok ki de így nem érzem a paypal nagyobb biztonságát és így is úgy is fizetek plusszban a saját bankomnak a vk-ért.
-
Topikgazda
válasz bozsozso #25194 üzenetére
A vásárlás és még néhány dolog teljesen ingyenes.
Nem egészen átutalás, de valójában minden kártyahasználat az.
Bármilyen kártyát hozzá lehet adni, amivel lehet elektronikusan fizetni, biztonságosság szempontjából egy állandóan "feltöltött" kártya, -hitelkártya- hozzárendelést én személy szerint nem javaslok. Az olcsóbb netkártya jobb választás, de amit a bankod nyújt abból célszerű kiindulni.[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most ismerkedem a paypal-al. Egyelőre annyit szeretnék tudni, hogy ez lényegében ugyanúgy kártyás fizetésnek minősül mint az online bankkártyás fizetés csak nincs az eladónak tudomása a bankkártya adataimról. Tehát ha egy bankkártyás fizetés díjmentes akkor ez is díjmentesnek minősül? Nem valami átutalásnak veszi?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Topikgazda
Újabb adathalász átverés!
Innen jön Support-PayPal ✓ noreply@support.com kamu, nincs ilyen a Paypal-n, a témája
[PayPal-Connect]✉ Someone has been logged into your account from another country
természetesen a levél tartalma nem a Paypal hivatalos levél formátuma és senki ne kattintson a Update your information gombra -
Suineg
senior tag
Ezt értem, viszont ha máshonnan kaptam eladás miatt pénzt (nem e-bay), akkor meg egyből hozzáfértem.
Azért nem értem mert e-bayen is volt, hogy GBP-kaptam az angol e-bayes eladás miatt. Akkor várnom kellett 21 napot.
Ha pedig az amerikai e-bayen adtam el, egy másik e-bay accountal, akkor meg nem kellett várnom 21 napot.Az angol e-bay pozitív feed-em volt kb.8. Az amerikai pozitív feed-em meg 110.
Mindkét e-bayről meg másik weboldalakról is egy paypal accountra (e-mail címre) ment a pénz.
Szóval?
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
Amennyiben egy új paypal számlát regisztrálok és ebay-es eladás után kapnék rá pénzt akkor egyből hozzáférhetnék-e?
A korábbi, megszüntetett pp fiókomba egyből hozzáfértem a pénzekhez, nem volt 21 napos (vagy egyéb) várakozási idő. -
kristof123
őstag
-
Topikgazda
válasz Lackooo84 #25185 üzenetére
Rossz a smartscreen szűrő.
A data fiókom rendes előfizetéses, nem tartalmaz warez meg hasonló dolgokat, de némelyik paraszt azt gondolja bizonyos helyeken hogy ez a tárhely szolgáltató illegális dolgokat terjeszt.
Az viszont érdekes, hogy nekem egyik sem jelez problémát ha mezei felhasználóként, nem belépve töltöm le ezeket a data-s anyagokat. Nálad lehet valami a böngésződben vagy a vírus védelmednél.
Se Firefox, se Edge se az IE.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vorosmarti #25183 üzenetére
Az link máshova mutat és más országoknál működik is, tényleg nem érdeke a magyar bankoknak, hogy egy online svéd bank esetleg kedvezőbb kondíciókkal megjelenjen a magyar piacon, a PP egyezkedik, ezt válaszolták amikor rákérdeztem, hogy mikor lesz elérhető. De használd amazt.
Az utalás ha ma 16:30 után megy, az majd csak holnap reggel fog elindulni "hivatalosan".[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Köszönet a segítségért, valóban nem olvastam vissza. A domain .hu volt, azért gondoltam h magyar, de nem olvastam utána. Azt meg márciusban megszűnt, azért nem tudtam mert 1 hete próbáltam először. (Mondjuk elég ciki fél éven át döglött linket tartani egy ilyen oldalon.)
Köszönöm szépen a segítséget, este lecsekkolom...
-
Topikgazda
válasz vorosmarti #25180 üzenetére
Ha egy kicsit, pár hsz-t visszaolvastál volna, a feltöltéshez a Top Up menüpont kiválasztással az ott kiírt adatokkal tudod feltölteni a PP egyenleget, ha most utalsz akkor ma 14-15 óráig meg is fog érkezni, de legkésőbb holnap hajnalban az egyenlegen.
Nem tudom mit értesz ez alatt: egy nem működő magyar szolgáltatásra mert a márciusban megszűnt Trustpay-s utalás magyar nyelvű felületen egy szlovák bank volt.
Most meg ha beengednék Mo-ra a Trustly svéd bankot akkor működne a második menüpont is, bár mivel emez felgyorsult, nem igazán lenne különösebb haszna.[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Sziasztok, paypal wallet-re szeretnék feltölteni pénzt, és az egyetlen link amit találtam egy nem működő magyar szolgáltatásra mutat napok óta. Esetleg van más lehetőség is, csak én nem találom?
[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
PayPal akontomat hogyan adjam meg valakinek?
nekem csak email cimhez van akontom, nincs linkelve a bank kártyám...ilyenkor eleg az email cimemet megadni?
-
Lackooo84
nagyúr
Az összefoglalóban levő letöltési linkekre vinnyog a firefox, hogy nem biztonságosak. Másnál is ez a szitu?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Topikgazda
-
fsanyi78
csendes tag
Megvan, a nejem vett valamit, de a refund pénz még mindig nem érkezett a számlámra.
-
szaboo41
csendes tag
válasz stumpjumper #25168 üzenetére
Az arra jó hogy ha van pénz a számlán és onnan vissza tudod venni a számláról hogyha hozzáadod az online bankodat.
[ Szerkesztve ]
-
stumpjumper
csendes tag
Sziasztok!
A "Link a bank account" funkció mire jó?
-
Topikgazda
válasz szaboo41 #25162 üzenetére
Kérdés: magyarországi a regisztrációd?
Ha igen akkor ez vonatkozik:
Ha itt a Top Up menüpontot választvaaz ott megadott adatokkal utaltál pénzt az 24 órán belül az egyenlegeden lesz. Természetesen a közlemény rovatban a trasfer id-nek kell csak ott lenni.
Vagy adsz hozzá kártyát és utalás nélkül is tudsz vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
szaboo41
csendes tag
Sziasztok!
Hogy utaljak erre a paypal-re, hogy ha nem működik a trustpay funkció ki lesz javítva vagy már örökké búcsút mondhatok az online vásárlásnak? Van még egy mód hogy utalhatnék rá beírtam az adatokat ahova ő kérte tegnap este történt a dolog lehet hogy várni kéne esetleg kérlek segítsetek nem értek olyan jól hozzá!
Válaszokat köszönök szépen!
-
fsanyi78
csendes tag
Üdv!
Kérdésem lenne, hogy vásároltam e-bayen pay palon keresztül, picit hibás volt az áru és megegyeztem az eladóva, hogy visszaad 15 fontot. A paypal számlán látom is az összeget, vissza akarnám utalni a magyar számlára, de amikor rámegyek a withdraw foundra, azt írja "there's nothing to withdraw right now. try again when you have a paypal balance". Miért nem engedi? Számlaszám meg van adva, minden. -
Topikgazda
válasz kristof123 #25158 üzenetére
A kártyák 3 éves lejáratúak, addig nem igazán változik sem a száma, sem a dátuma, sem a csc kódja és ha olyan a pin kódja.
De nincs köze a Paypal belépéshez.
Ez nem segít? Belépési oldal középen a Log In alatt: Having trouble logging in?:
Majd ez:[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
Kedves Urak/Hölgyek!
Olyan problémába ütköztem, hogy elfelejtettem a PP jelszavamat és ráadásul egy régi kártya volt megadva, ami már nincs meg (elvileg havonta változik a szám [CIB bank]), így nem tudok semmilyen módon belépni, jelszó emlékeztetőt kérni.
Mit tudnék tenni, hogy ez a probléma megoldódjon?Üdv,
K. -
-
Huszti74
csendes tag
Az eFox sima nemzetközi csomagként a régi német posta utódjánál adta fel, nekem a Magyar Posta kézbesítette volna... A DHL csak a feladónak ad felvilágosítást, a címzettnek nem ad ki információt, nekem a Magyar Posta "segített" némi infoval. Igazából az bosszant, hogy normális esetben egy hónapja használhatnám a telefont, ehelyett se pénz se telefon... Az eFox folyamatosan a türelmemet kéri, de ezzel semmire nem megyek. A Paypal dispute határideje ma járt volna le, de nem láttam értelmét annak,hogy az utolsó pillanatig várjak, hiszen az eFox csak mellébeszélt, így más megoldást nem igazán láttam, mint a "hivatalos" utat.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Lejárt a bankkártyám, adtam hozzá újat. Mennyi idő míg az a négy számjegyű confim átutalás lezajlik? OTP bankról lenne szó. A pénz már le van vonva, de nem látom a tranzakciók között.
Amíg nem hagyom jóvá a kártyát, tudok vásárolni?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Topikgazda
válasz Huszti74 #25151 üzenetére
A DHL mit mondott? Ha ők átvették az eFoxtól a küldeményt akkor nekik kell elszámolni velük, ha elveszett. A DHL nyilatkozata alapján az eFox is tud lépni.
Elméletben mivel a kézbesítést nem tudják igazolni neked a pénz visszajár, a Paypal-től újra küldést kérni claim során nem igazán jó ötlet, ők csak pénzt tudnak visszaadni mert akkor már arról van csak szó. -
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem egy EU webshopos vásárlásra vonatkozik. Július 21-én paypallal fizettem 199 €-t egy telefonért az efox német webshopjában. A fizetéskor a csomag biztosítására nem volt lehetőség. Másnap feladták sima DHL-lel, de július 23 óta - miszerint Feuchtból a célországba elküldve - semmi nem történt, a mai napig "úton van". A különböző fórumokon említett feuchti logisztikai központban található Bermuda háromszögben tűnt el az enyém is... A posta annyit tudott a csomagról, hogy a kocsi megérkezett Németországból, de a csomagom nem volt benne. Ezért emailben felvettem a kapcsolatot az efox-szal, ők közölték, hogy várjak türelemmel... Augusztus 3-tól a Paypalon keresztül kezdtem velük levelezni, amiben kértem, hogy vagy küldjék el újból a telefont, vagy utalják vissza a pénzt a számlára, de csak az időt húzták továbbra is. Mivel semmi érdemi reakciójuk nem volt, ezért 27-én részemről Claim lett belőle. Ebben újból kértem, hogy vagy küldjék el a készüléket, vagy utalják vissza az összeget. A Paypal tájékoztatott, hogy az eladó reagált a megkeresésükre és megküldte nekik is a tracking számot, aminek a státuszában azóta sincs változás, a készülék szállítása folyamatban...
Mivel lassan 10 év internetes vásárlásai alatt még nem történt velem ilyen, így Tőletek érdeklődöm, hogy ilyen esetben mire számíthatok? Mikorra várható, hogy vagy a pénzhez, vagy a telefonhoz hozzájutok egyáltalán valamikor?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Hali!
Angolul mi a neve annak, hogyha számlát/díjbekérőt kérek?
6US$-ban egyeztünk meg a BG-vel, hogy fizessek, és újraküldenek egy terméket, de én jobb szeretném, ha ők küldenék a bekérőt, és nem én utalgatnék..havri
-
sopruk
senior tag
Akkor ez azt jelenti, hogy mégsem lehet PayPal-al fizetni? Akkor minek van kint a lehetőség? szerk. Most láttam amit írtál...
De még akkor sem értem, hogy nekem miért kéri a kártyás oldalt, én feltöltött egyenlegből szeretnék fizetni. Vannak oldalak ahol ez nem lehetséges? (Annyi van még, hogy én nem közvetlenül a Gumroad oldaláról indítom a vásárlást, hanem egy másik oldalról egy "megrendelem" gombra kattintva...)
(Nincs kártya hozzárendelve a PayPal fiókomhoz)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Lejárt a szerkesztési idő, de nem vertek át, nem fogadja a Paypal-s fizetésemet és nem ír semmi hibát, másik kártya hozzáadást. Ki is akadt, már a fizetési ablakból sem tudok kilépni.
Én vagyok a hülye, nem adtam meg az e-mail címemet a fizetés előtt, töltöm le a könyvet. Végül is működik.
Rendben fizetve a Paypal-n is látszik.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz sopruk #25137 üzenetére
Nem kell náluk regisztrálni? Milyen kártyával fizetnél? Én kiválasztottam a könyvet, fizetésnél a Paypal-t azután a simán fizettem a már hozzáadott kártyával, nem adott fel kártya hozzáadás ablakot. Viszont a fizetés után nem kaptam semmi letöltő linket vagy akármit. Úgyhogy kifizettem a könyvet, de átvertek, nem kaptam semmit a pénzemért.
[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A Gumroad oldalán keresztül szeretnék rendelni egy elektronikus könyvet. Be is lépek PayPal-al a fizetéshez de az alábbi oldal fogad. Ez most azt jelenti, hogy mindenképp meg kell adni a bankártya adatokat is, hogy fizethessek? De miért? Vagy hogyan tudok továbblépni a fizetéshez?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Topikgazda
válasz INTELligent #25134 üzenetére
Hogy utaltál kártyáról? Fizetni azt lehet, utalni nem.
Lényeg, a Paypal nem korlátozza a vásárlást.
Nem írtad hogy hol akartál fizetni, vannak webshop-ok ahol pl. csak a Paypal-n megadott lakcímmel azonos címre engednek vásárolni. -
-
INTELligent
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
Nem igényeltem elsőre semmit, beszéltünk telefonon, mire kaptam egy ilyen mailt és 2000Ft-ot vele együtt.
"Thank you for contacting PayPal regarding your open claim case ID xxxxxxxxxx.
It was my pleasure to speak briefly with you today on the phone, as requested by you I am sending this email.
I assure you that the money is on hold in the sellers account, once you use valid tracking to return the item tot the seller you will receive your refund when we close the case.
I have credited your account with 2000 HUF to cover the cost of the return shipment, as a once off gesture of goodwill.
I am pleased to have resolved your query, have a very pleasant day.
Yours sincerely,
Mary
PayPal"Mivel 5215Ft volt a visszaút, nem pedig 2000, gondoltam megigénylem, csak levonják a különbséget. Nem vonták. Igen, beírhattam volna fals összeget, kivonva én, viszont fényképes igazolást küldtem a számlát bemutatva, amivel az lett volna a gond, miért nem a teljes összeget írtam...
-
Topikgazda
válasz Ron Swanson #25128 üzenetére
Te is belefutottál egy csalóba, a gift-ként címzett pénz mintha nem lenne már, vagy családtag és barátként, vagy csak vásárlás ellenértékeként jöhet pénz, az első esetben nem lehet reklamálni.
A helyedbe jelezném hogy vásárolt.
De azt szokták csinálni, hogy a bankjuknak jelzik a nem engedélyezett vásárlást és az tiltatja le a Paypal-el mert a PP-n lehet, hogy elküldenék a p-ba.
És senki nem jelzi a vevő bankjának, mert nem tudja annak az elérhetőségét, hogy csalásról van szó.
Egyébként meg pont ezért nem igazán van eladói védelem ilyen eladásra: mmorpg accountA - egyenleg esetén 0-ra kell feltölteni az egyenleget, ha nem tudod igazolni, hogy téged átvertek.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz INTELligent #25129 üzenetére
Nem, a bankkártya banki limitjei amik korlátozhatnak csak a fizetésben. Napi vásárlás darabszámok és napi pénz összeg.
[ Szerkesztve ]
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy bizonyos összeg felett nem engedi a fizetést a paypal? (Én ott ere gyanakszom legalábbis, de lehet csak véletlen) Mert eddig többször rendeltem néhányezres tételeket, ott nem volt gond, néhány hete viszont egy nagyobb tételnél visszadobott, pedig egy héten keresztül próbálkoztam. (először azt hittem, hogy a paypal egyáltalán nem működik nekem, de most ebayen nem volt gond)
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
Ron Swanson
senior tag
Hali!
3 héttel ezelőtt eladtam egy virtuális dolgot (mmorpg account), PayPal-on keresztül fizetett a srác és giftként küldte a pénzt.
Ma nyitott egy disputeot "unauthorized transaction"-ra hivatkozva, és így negatívban van a balanceom.
Kérdéseim:
- Van esélyem megnyerni a disputeot?
- Mi történik, ha mínuszban maradok? -
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok ismét!
Ha a Paypal előzetesen egy csomagfeladással kapcsolatban küldött nekem 2000Ft-ot és a TELUS igénylés után szintén visszautalta a teljes visszaküldés árát, akkor nem kéne esetleg szólnom, hogy 2000Ft többletet utaltak át? Nem szeretnék később meglepetést ebből...
-
Tikakukac
titán
válasz w.miki #25125 üzenetére
PayPal letiltáshoz szerintem azért elég nyomós indok kell, ha meg valid ami miatt kicsapták, lehet először a fejben kell rendet tenni.
Innen sem ezy kitiltatni magad, elég sok reg fut nem kis húzásokkal mai napig.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
rekata
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ebay első vásárló voltam és nem kaptam meg a csomagot. A PayPal fiókom akkor még nem volt, VISA kártyával fizettem. Mikor kaptam az sms -t a fizetésről, akkor az volt benne, hogy a PP -nek fizettem.
A megrendelés után rögtön készítettem egy PP regisztrációt és csatoltam is az Ebay fiókhoz.
Most visszatérítést kaptam (ca. 100 EUR) és azt írták PP -re kapom a pénzt.
PayPal-Transaktion 3NS24234YU271...C
Szerintetek ez így rendben lesz? Illetve azt kérdezném, hogy mikor kell látnom az összeget az egyenlegnél vagy az activity -nél?
Nagyon köszönöm előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
A bankodtól is függ, de 2-3 banki munkanap.
Nincs jutalék a Withdraw esetén, de az €-t forintra konvertálva küldi ha a forintos számládra megy, az árfolyamot kiírja a küldés előtti összesítő képernyőn. Ma úgy 64000 Ft a 200 €. De csak akkor megy el 21000 Ft-nál több, ha adtál hozzá kártyát.Ha vételár, amikor bejön akkor abból vonnak jutalékot, a vevő nemzetiségétől függően 90 Ft+ 3,4 - 4,5%
Ha van vásárlói védelem, akkor előfordul, hogy 21 napig nem tudod kimenteni a számládra, így az alatt az idő alatt vissza tudják adni a vevőnek és akkor is ha te "kimentetted" ha indít reklamációt legfeljebb -200 € lesz a Paypal egyenleged és majd 0-ra kell hoznod[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Ha paypalról küldök a számlámra pénzt, az mennyi idő míg átér?
És mennyi jutalékot vesznek le? kb. 200 euró az összegMég annyi hogy ha már elutaltam magamnak, azt vissza tudja szedni a pp ha a küldő visszahívja?
(valamit el akarok adni, de attól tartok hogy a vevő át akar b@szni, a pénzt visszahívja és a "cucc" is nála marad,jelszavak, belépési adatok)"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
sparc
tag
Sziasztok,
a paypal pénzvisszatérítés ebayen kívüli tranzakcióknál is igénybe vehető csalás esetén?
(pl. külföldi autóvásárlás esetén előleg utalás)Előre is köszönöm a választ.
-
w.miki
veterán
PayPal alternatívákat tudnátok ajánlani?
Mit lehet még használni, pénz fogadásra, küldésre PP helyett?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Topikgazda
válasz Pollen8 #25111 üzenetére
A Paypal-n is van ilyen lehetőség, indítható dispute.
De mit szeretnél tőle? Adja vissza a pénzt egy kívülről nem látható anyag eltérésért? Mivel visszaküldést nem adott meg ez mind vesztesége lesz.
Én is szoktam eladni dolgokat, de az ilyen reklamációt én nem igazán értékelem pozitívan. -
Topikgazda
válasz Pollen8 #25109 üzenetére
Ha ránézésre nem derül ki, csak laborral, akkor előfordulhat, hogy nem az eladó a hibás, ő honnan tudná biztosan? Nem fogja alávetni laborvizsgálatnak, meg biztos nem ismeri annyira mint te, hogy erre a hibára rájöjjön.
Indíthatsz az eBay-n a Resolution Center-en keresztül I received an item that does not match the seller's description. case-t, az okok közül talán ezt választva Doesn't match description or photos
Valamivel azért bizonyítani kellene az okot.
Az eBay-n a becsült megérkezési végső időponttól számítva 30 napig él a vásárlói védelmed, az hogy nincs, letelt a visszaküldési időtartam nem befolyásolja a case-t, ha nem válaszol érdemben viheted tovább az eBay döntésére.[ Szerkesztve ]
-
Pollen8
újonc
Azt küldete ami a fotón volt, de az anyag összetétele nem az, de ez ránézésre nem derül ki, csak laborvizsgálattal tudnám bizonyítani, hogy igazam van.
Az eladó azt jelölte be, hogy nem cserél és nimcs visszaküldés.
(No returns or exchanges, but item is covered by the eBay Money Back Guarantee.)Egyébként 3 hete vettem, ha ez számít valamit.
-
Topikgazda
válasz Pollen8 #25107 üzenetére
Hogy érted hogy még sem jó?
Elromlott, nem azt kaptad amit kifizettél, valamilyen tulajdonsága nem jó, mikor vetted, mennyi volt az eladó által megadott visszaküldési időtartam, ha bővebben kifejtenéd, akkor pontosabb választ tudok adni.
Az értékeléssel nem foglalkoznám, nincs jelentősége a pénzed visszakapásában.[ Szerkesztve ]
-
Pollen8
újonc
Üdvözlet!
Vásároltam az Ebayen egy terméket és pozitív értékelést adtam, de közben kiderült, hogy mégsem jó. Tudom töröltetni az értékelés és indíthatok ügyet az ebayen, vagy a PayPalen valahogy vissza tudom szerezni a pénzem?
Előre is köszi a segítséget!
-
Topikgazda
válasz marsu. #25103 üzenetére
Akkor annyit ellenőrizz már le, hogy aktív-e a kártyád a bankod szerint? Netbank, kártya adatok.
Az eBay-n ha van Paypal fiókod, akkor azt javaslom ne válaszd a beírós fizetést, csak akkor, ha teljesen más kártyával akarsz fizetni, aminek nincs köze a Paypal-hez.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz marsu. #25101 üzenetére
Egy adott kártya, csak egy adott fiókhoz tartozhat. A kártya törlés hosszabb idő és addig másik Paypal fiókhoz nem adható hozzá. Az első szabály miatt.
Az is lényeges, hogy ha csak a dátum járt le, ne újként próbálva legyen hozzáadva, csak módosítva a dátum és csc kód.
Az 2020-t négy számjeggyel célszerű írni, volt akinek a csak 20-at nem akarta elfogadni.[ Szerkesztve ]
-
marsu.
senior tag
Kártyacserénél előző fiókhoz hozzá tudtam adni, akkor tudtam is vásárolni ebayen egyet, de amikor legközelebb próbáltam már kérte újra a kártyám adatait. Beírtam, akkor már nem fogadta el. Már itt se sikerült sehogy se.
Csináltam újat hátha... (előzőt töröltem)
2020-ig érvényes, de MasterCard.ebay-en ugye már két lehetőség van a fizetésre. Ha ott azt választom, hogy beírogatom a kártyaadatokat, akkor se jó. Ezért gondolkozok, hogy lehet a kártyával nem okés valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest