- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pollen8 #33010 üzenetére
Milyen okkal? Ami szóba jöhetne azt csak 7 nap múlva tudod indítani ha vásárlás ellenértékeként ment volna, de itt azt írtad nem az volt.
A barátnak, családtagnak való küldésnél nincs visszakövetelés, refund.
A nem engedélyezett tranzakció esete sem áll fent, mert te küldted, de megpróbálhatod, de az jelszó cserét fog előírni és jó lenne ha a biztonsági kérdéseidre tudnád a választ. -
válasz
Pollen8 #25111 üzenetére
A Paypal-n is van ilyen lehetőség, indítható dispute.
De mit szeretnél tőle? Adja vissza a pénzt egy kívülről nem látható anyag eltérésért? Mivel visszaküldést nem adott meg ez mind vesztesége lesz.
Én is szoktam eladni dolgokat, de az ilyen reklamációt én nem igazán értékelem pozitívan. -
válasz
Pollen8 #25109 üzenetére
Ha ránézésre nem derül ki, csak laborral, akkor előfordulhat, hogy nem az eladó a hibás, ő honnan tudná biztosan? Nem fogja alávetni laborvizsgálatnak, meg biztos nem ismeri annyira mint te, hogy erre a hibára rájöjjön.
Indíthatsz az eBay-n a Resolution Center-en keresztül I received an item that does not match the seller's description. case-t, az okok közül talán ezt választva Doesn't match description or photos
Valamivel azért bizonyítani kellene az okot.
Az eBay-n a becsült megérkezési végső időponttól számítva 30 napig él a vásárlói védelmed, az hogy nincs, letelt a visszaküldési időtartam nem befolyásolja a case-t, ha nem válaszol érdemben viheted tovább az eBay döntésére. -
válasz
Pollen8 #25107 üzenetére
Hogy érted hogy még sem jó?
Elromlott, nem azt kaptad amit kifizettél, valamilyen tulajdonsága nem jó, mikor vetted, mennyi volt az eladó által megadott visszaküldési időtartam, ha bővebben kifejtenéd, akkor pontosabb választ tudok adni.
Az értékeléssel nem foglalkoznám, nincs jelentősége a pénzed visszakapásában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest