Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Rendben, köszönöm válaszod. Nem vásárolok sűrűn neten főleg olyan helyről nem ahol van paypal, ezért vagyok kicsit tanácstalan. Inkább szolgáltatói számlákat fizetek online bankkártyás fizetéssel ahol nincs dijnet. Persze vannak netes vásárlásaim is, de számomra megbízható magyar boltokból ahol banki oldalra irányít a fizetéskor. Bár már mint írtam sokszor képbe kerültek külföldi vásárlások is aminél már nem tarrtom megbízhatónak az online bankkártyás fizetést ha egyáltalán van. Mivel én is erstés vagyok nekem is az lenne. Legalább így már az árát is tudom.
Ha nem kérek nagy dolgot kicsit rávilágítanál nekem is ezekre a fontosabb indokokra? Remélem nem olyat kérek ami nem publikus. Nem olyan régen vásárolok neten, ezért próbálok tanulni. Az átvágás eseténi pénz bukta kikerülése ez oké, bár azt még nem értem ez hogyan működik, működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ukrajnai háború
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest