Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Rendben, köszönöm válaszod. Nem vásárolok sűrűn neten főleg olyan helyről nem ahol van paypal, ezért vagyok kicsit tanácstalan. Inkább szolgáltatói számlákat fizetek online bankkártyás fizetéssel ahol nincs dijnet. Persze vannak netes vásárlásaim is, de számomra megbízható magyar boltokból ahol banki oldalra irányít a fizetéskor. Bár már mint írtam sokszor képbe kerültek külföldi vásárlások is aminél már nem tarrtom megbízhatónak az online bankkártyás fizetést ha egyáltalán van. Mivel én is erstés vagyok nekem is az lenne. Legalább így már az árát is tudom. Ha nem kérek nagy dolgot kicsit rávilágítanál nekem is ezekre a fontosabb indokokra? Remélem nem olyat kérek ami nem publikus. Nem olyan régen vásárolok neten, ezért próbálok tanulni. Az átvágás eseténi pénz bukta kikerülése ez oké, bár azt még nem értem ez hogyan működik, működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- 6000 napnál régebben regisztráltak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- XPEnology
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest