Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy ki hogy fizet a paypalon keresztül, (paypallal váltat, bankkal váltat, létezik-e valakinek pl $ alapú számlája, amire be is fizethet $-t, és akkor onnan $-ban megy a pénz a paypahoz, stbstb. Ugyanis nekem mindent $-ban kell fizetnem, és mostanában eléggé elszállt az árfolyam, ma este 5 körül megnéztem a paypal váltást, 212 volt, most 8 körül már 219,41 ami azért annyira nem tetszik. Jelenleg egy erste-es mastercard van regelve a paypal acc-hoz, oda beteszem a pénzt (forintot), palpalon belépek, "fizetek", de ez a banknál vásárlásként van lezongorázva, jön is az sms, ennyi, sosem volt gond vele, ezeken kívül külön pénzlevonás nincs. Próbálkoztam a múltkor (kb 2 hónapja) más módszerrel, akkor a bankom váltotta át a pénzt, és már $-ban küldte a paypalnak, amikor az sms-t megkaptam, jónak tűnt, csak utána kiderült a turpisság, megvettem valamit 100$-ért, ez a paypalnál lett volna 17500 ft, a bank dobott rá egy 17200-as árat, mondom legyen, megvettem, utána napok múlva tűnt el a pénz a számláról, de mivel havi szinten több százezret vásárolok el, a relatíve jelentős pénzforgalom miatt nem volt követhető, hogy mennyi, utólag derült ki, hogy a bank korrekten 2-3 nap múlva könyvelte le a dolgokat, és az akkori árfolyammal számoltak, utólag ez több tízezer forintos bukta volt.... Persze, hogy rosszul jártam.

Új hozzászólás Aktív témák