Hirdetés
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki hogy fizet a paypalon keresztül, (paypallal váltat, bankkal váltat, létezik-e valakinek pl $ alapú számlája, amire be is fizethet $-t, és akkor onnan $-ban megy a pénz a paypahoz, stbstb. Ugyanis nekem mindent $-ban kell fizetnem, és mostanában eléggé elszállt az árfolyam, ma este 5 körül megnéztem a paypal váltást, 212 volt, most 8 körül már 219,41 ami azért annyira nem tetszik. Jelenleg egy erste-es mastercard van regelve a paypal acc-hoz, oda beteszem a pénzt (forintot), palpalon belépek, "fizetek", de ez a banknál vásárlásként van lezongorázva, jön is az sms, ennyi, sosem volt gond vele, ezeken kívül külön pénzlevonás nincs. Próbálkoztam a múltkor (kb 2 hónapja) más módszerrel, akkor a bankom váltotta át a pénzt, és már $-ban küldte a paypalnak, amikor az sms-t megkaptam, jónak tűnt, csak utána kiderült a turpisság, megvettem valamit 100$-ért, ez a paypalnál lett volna 17500 ft, a bank dobott rá egy 17200-as árat, mondom legyen, megvettem, utána napok múlva tűnt el a pénz a számláról, de mivel havi szinten több százezret vásárolok el, a relatíve jelentős pénzforgalom miatt nem volt követhető, hogy mennyi, utólag derült ki, hogy a bank korrekten 2-3 nap múlva könyvelte le a dolgokat, és az akkori árfolyammal számoltak, utólag ez több tízezer forintos bukta volt.... Persze, hogy rosszul jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/