Új hozzászólás Aktív témák

• dlaj
    őstag
    válasz V/ üzenetére #20472

Köszönöm a választ.

Akkor nagyon röviden, hogy miért is kérdeztem, és (ha szükséges lesz) mire szeretném használni a PayPal védelmet.

2015. 11. 08.-án (kb 60 napja) rendeltem egy 31 ezer forint értékű telefont a TinyDeal webshoptól European Express szállítással, amit a DPD kézbesített volna.
    A kézbesítés reggelén (11.23.) a DPD elhagyta a csomagot, és nem szállította ki. A helyi depóba még beért, de én már nem kaptam meg. Röhej, hogy egy utcában lakom a DPD helyi depójával. A csomagot egy DPD melós valószínűleg kilopta a raktárból. Ez nem rágalmazás, a depó vezetője mondta nekem. A hibát a DPD elismerte.

Több mint egy hónap levelezés után sikerült elérnem a webshopnál, hogy vegye fel a kapcsolatot a DPD-vel, és kérje a kártérítésemet, amiből újraküldik a csomagot.
    Ma reggel jött az üzenet, hogy legyek türelmes, a folyamatot elindították, de lehet 1-3 hónap.

180 nap az 6 hónap. Ebből eltelt 2, és maradt négy. Legrosszabb esetben, ha 3 hónap alatt nem történik semmi, akkor a maradék utolsó egy hónapomban gondolom még van keresnivalóm a PayPal-nál?
    Vagyis 150. nap után is tudok valamiféle kártérítést kérni tőlük?

Új hozzászólás Aktív témák