-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Sas madár
üzenetére
A probléma az, hogy a Paypal zárta a claim-et. Ami azt jelenti, hogy többet nem nyithatok erre a vásárlásra. Max fellebbezni lehet abban az esetben, ha megérkezett és sérült, vagy ilyesmi.
A Gearbest pedig nem fog a két szép szememért fizetni.
Mit lehet tenni? Ha nem születik döntés 1-2 hónapon belül, akkor az összes létező fórumon lehúzom a Gearbestet, ahol értékelést kell írni. De szerintem rajtam kívül még jópáran, ha Ők is ráfáznak. Ennyire negatív reklámra pedig nincs szükségük.
Egyébként ma leírtam egy ticketben a Gearbestnek, ha megszánnak, akkor nagyon-nagyon pozitív véleményt fognak tőlem kapni minden lehetséges oldalon, ahol lehet értékelni, de ha nem leszek kártalanítva, akkor az ellenkező történik.
A probléma az, hogy egy ember nem nyerhet meg egy ilyen csatát, de van egy gyanúm, hogy nem leszek egyedül.
Ha a Paypal érdekeit nézzük, akkor pedig az is látható, hogy egy nagyon jól felfutó Webshopról van szó, akik rengeteg pénzt rajtuk keresztül mozgatnak. Így inkább egy vásárlót veszítenek el, mint egy egész shop-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/