-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #18938 üzenetére
Nem, arra hogy a Gearbesttől vásároltál, ha elveszik a csomag ő mossa a kezeit, úgy jártál.
Hiába írsz nekik, hogy nem kaptad meg, mintha direkt egy DPD fekete lyukba küldenék a nem létező küldeményt.
Ha megérkezik és nem felel meg a leírásnak, hibás akkor él a Paypal védelem.
De a linkelt képen a szállítás DPD általi törlése látható, az okot nem láttam. A 8.-ai bejegyzés kódja az Additional oszlopban mutatja hogy kinél volt utoljára, a DPD erre mit mondott? -
válasz
tibcsi0407 #18911 üzenetére
De véd a Paypal! De addig amíg nincs a szállítás lerendezve, nem tud mit tenni. Olvasd már el a Paypal vásárlói védelemre vonatkozó szabályait, feltételeit.
Jelen esetben neked a Gearbest-el kell rendezned a szállítási késedelmet, problémát. Ne keverd már össze a dolgokat. -
Sas madár
őstag
válasz
tibcsi0407 #18909 üzenetére
Én akkor is azt gondolom itt még nincs befejezve,esetleg előre csúszott a paypal reklamációd időben.
A GB nem zárhatja le ezt a vásárlást azzal a ténnyel,hogy nincs kézbesítve!
Ilyenkor neki GB-nek a szállító magaDPD vagy a biztosítója kártalanít!
Ez GB-nél dupla jogosulatlan gazdagodás! -
Sas madár
őstag
válasz
tibcsi0407 #18907 üzenetére
Igen itt valójában mivel te fizettél és nem kaptál érte semmit így te kergetnéd ezt az ügyet de aki a pénzt kapta a GB ő nyugodtan kivárja a határidőt ,aki szállít az is megkapta a pénzét ezért jelenleg szintén az átfutási határidő miatt üldögél a babérjain.
Náluk rendezve a számla és pont nekik volna egymás közt tisztázandó ez a kérdés.
Szerintem nem reménytelen mert lefut a kézbesítési határidő és a DPD nem fogja tudni igazolni a kézbesítést
onnan mindenképp el kell kezdeni visszafelé göngyölődnie.
Ugyanis itt jogosulatlanok a pénzre amit fizettél ugyanis igazolhatóan nincs meg az ellenértéke. -
válasz
tibcsi0407 #18905 üzenetére
Talán a szállítónál, kell érdeklődni. A DPD a hunyó. Sem a Gearbest nem tud lépni, amíg a DPD azt nem mondja, hogy átadva, vagy elveszett, a Paypal meg még annyit sem tud lépni, köze nincs hozzá, hogy az eladó és a vevő közt miként mozog az árú.
Az hogy a DPD miért nem kézbesített az a kérdés. -
válasz
tibcsi0407 #18903 üzenetére
Valójában tényleg nem léehet dönteni, a Gearbest elküldte, igazolta a Paypal felé, amíg nem érkezik meg nem lehet dönteni. De sok embernek gondja van Gearbes szállítással, csak egy megoldás van.
-
Sas madár
őstag
válasz
tibcsi0407 #18900 üzenetére
Szia!
Sajna a kérdésedre nem én adok választ,viszont légyszives továbbra is osszad meg a fejleményeket,mert folyamatosan követem amit írsz róla és teljesen értetlenül állok ezen üzeneted olvasása közben.
Érthetetlen hol csúszott el az információ.
Erre végképp nem számítottam,pont a pay-pal védelemben gondoltam én is a megoldást.
Kaptál is részletes indoklást miért nem térítenek vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest