Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Sziasztok! Belefutottam a "Fax or upload documentation" hülyeségbe. Nem értem az okát, mert nem rendeltem nagy értékben (max. ha összeszámolnám az összes eddigit, akkor jönne ki 100k feletti). Visszakérni se szoktam, csak azt, ami tényleg nem jött meg (150 rendelésből 10, ha van ilyen).
A gondom az, hogy bescanneltem a személyimet és a lakcímkártyámat, viszont mindkettőt visszadobták. A személyit értem, mert a hátoldalát elfelejtettem csatolni. Lakcímkártyánál viszont nem kérték mindkét oldalt, a címet tartalmazó oldal pedig rajta volt.
A régi lakcímkártyám még arra a címre szólt, amin a PP-nél is van a társítás (nagyszülők), ezt a kártyát küldtem most el. Viszont én azóta máshol lakom, de a csomagokat még mindig a régi címre kérem, nem véletlenül...csak ott garantált, hogy át tudják venni a csomagot.
A bankomnál már az új lakcímem van regisztrálva.
Lehetséges, hogy össze tudja a PP vetni a banknál bejegyzett címet az ott megadottal? Vagy más probléma van? Egyáltalán elfogadják a magyar lakcímkártyát? (Közüzemi számlát hiába csatolok, nem az én nevemre jön egyik címen sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/