Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balázs1986

őstag

Sziasztok! Belefutottam a "Fax or upload documentation" hülyeségbe. Nem értem az okát, mert nem rendeltem nagy értékben (max. ha összeszámolnám az összes eddigit, akkor jönne ki 100k feletti). Visszakérni se szoktam, csak azt, ami tényleg nem jött meg (150 rendelésből 10, ha van ilyen).
    A gondom az, hogy bescanneltem a személyimet és a lakcímkártyámat, viszont mindkettőt visszadobták. A személyit értem, mert a hátoldalát elfelejtettem csatolni. Lakcímkártyánál viszont nem kérték mindkét oldalt, a címet tartalmazó oldal pedig rajta volt.
    A régi lakcímkártyám még arra a címre szólt, amin a PP-nél is van a társítás (nagyszülők), ezt a kártyát küldtem most el. Viszont én azóta máshol lakom, de a csomagokat még mindig a régi címre kérem, nem véletlenül...csak ott garantált, hogy át tudják venni a csomagot.
    A bankomnál már az új lakcímem van regisztrálva.
    Lehetséges, hogy össze tudja a PP vetni a banknál bejegyzett címet az ott megadottal? Vagy más probléma van? Egyáltalán elfogadják a magyar lakcímkártyát? (Közüzemi számlát hiába csatolok, nem az én nevemre jön egyik címen sem.)

Új hozzászólás Aktív témák