Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Nekem a K&H dombornyomott MasterCard-nál 400 Ft-ot, a fiam OTP VisaElectron-jánál 176 Ft-ot, a férjem Raiffeisen dombornyomott MasterCard-jánál megint 400 Ft-ot vont le.

    Megint kevered a dolgot. A 400 Ft-os terhelés mint írtam ahhoz kell, hogy teljeskörűen használni tudd az accountodat ill. hogy a limitek eltűnjenek.

    Personal accountnál meg még ráadásul olyan korlátozás is van, hogy Debit or Credit Card Acceptance Limit, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy 1 év alatt maximum ötször fogadhatsz a paypal egyenlegedre pénzt úgy, hogy valaki neked bank- vagy hitelkártyával fizetett. Ugye ezt előre nem tudod ellenőrízni, hogy a küldő az egyenlegéből vagy a kártyaszámlájáról küld (csak utólag a paypal számlatörténetéből), ezért érdemes upgrade-elni premierre. Akkor ez a limit is eltűnik.

    A 176 Ft-ról annyit, hogy azt közvetlenül a kártya hozzáadaása után zárolja a bankod, aszerint, hogy a paypal beállításoknál milyen devizanemekben nyitottál számlákat. Ha dollárban, akkor 1 USD-t zárol, ha forintban, akkor 1 HUF-ot. Ezt mindenkinek zárolják, de sosem vonják le, így a számlatörténetben sem fog szerepelni. Ezzel a "díjjal" ellenőrzik, hogy valós-e a megadott kártyád. Szerintem az, hogy itt 1 Ft-ot vagy 1 dollárt zárolnak a legkevésbé függ a kártya típusától. Nyilván devizaalapú kártyánál nem fognak forintban vonni, bár sose lehet tudni. :D

    A 400 Ft-ot meg levonják, a számlatörténetedben is benne lesz és visszakapod és a limitek feloldása miatt fizeted, nem pedig a kártya regisztrációja miatt!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák