Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Én viszont ma "kiokosodtam", és úgy néz ki, hogy 7 nap múlva visszakapom a pénzem. Ma bementem egy OTP-be, ahol azt tanácsolták, hogy hívjam fel a bankkártya reklamációt, ami nem azonos az OTP-Direkt telefonszámával, mert itt ülnek az igazi profik. Így is lett. Felhívtam, megtalálta a férfi a zárolt tételeket, és most jön a lényeg, hogy beadhattam így telefonon keresztül egy előzetes számlareklamációt, ami annyit jelent, hogy a 14 nap helyett már a 7. napon visszakapom a pénzem, ami így hónap végén nem mindegy.
Nekem annyiban volt könnyebb dolgom, hogy nagyon friss a dolog, és a tegnapi tételeket, ahogy diktáltam, tudtam mondani, melyik a hibás. Mert rögzítik tételenként a reklamációban. Én a helyedben tennék egy próbát, ha még pontosan emléskzel melyik nap történt, és mekkora kb. az összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/