Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight

őstag

válasz pilu85 #993 üzenetére

Na, én ezekkel a buildekkel járok:

Dodge alapú build főleg pisztolyokra kihegyezve. A perk deckem természetesen a Grinder, mint minden dodge-os builden. Eszméletlen hatásos.
    Ezen a fő builden persze sokszor reszelek, főleg az ilyen 1 pontos skillek esetében, de az alapja mindig ugyanaz.

Ezzel az lehet a baj, hogy az alap dodge értéken felül nem ad bónuszt, bár én szeretem nagyon és hatékony is vagyok vele, de kezdőknek jobban bejöhet ez a build. Perk deck itt is Grinder. Itt a low blow meg a sneaky bastard ace miatt elég tetemes dodge bónuszt kapsz (kb alig találnak el dw-n is), de cserébe le kell mondani a nagyobb pisztolysebzésről, és a flash is sokkal hosszabb ideig vakít.
    PLUSZ itt figyelni kell arra is, hogy a detection risked ne menjen 23 fölé, különben csökkentett dodge bónuszt kapsz!

Összefoglalva én azért szavazok a dodge buildekre a páncélokkal szemben, mert baromi gyors vagy, és a grinder perk miatt, ha nem kerülsz sokszor földre, nem kell életcsomagot használni, mert iszonyú gyorsan töltődik újra az életed magától.

Stealthre meg ezt használom.

Stealthel kapcsolatban hadd javítsam ki néhány nagyon rossz meglátásodat:
    Body bag igenis baromi fontos rengeteg pályán, ahol sok civil van, pl big bank. Cat burglar stealthre NÉLKÜLÖZHETETLEN. Óriási utakat lehet levágni vele. A csendes fúró teljességgel felesleges. Hiába csendes, a járkáló őrök ígyis-úgyis ki fogják szúrni mindenképpen. Amit kell, kinyitsz ecm-el vagy kártyával. Az ECM Feedbacket most nem fogom magyarázni, a lényeg, hogy ha használod, a stealthet abban a pillantban buktad, szóval nincsen rá szükséged :)

Új hozzászólás Aktív témák