Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Melyik az a Skill ami hihetőbbe teszi a diszpécserrel a beszélgetést?
Egyáltalán benne van még? -
emiki6
veterán
Mollkresörben megcsináltuk az összesablakbetörős asszignmentet.

-
raggg
senior tag
Lehetne picit aktívabb a topik. :-) Elég sokan játszunk, tegnap kerestünk volna 1 embert még a csapatba, aztán hirtelen még 3 db 2-3 fős csapat hívott be.

A big bankkal küzdtünk tegnap, szerintem elég jó lett, de még ki kell tapasztalni.
A four storest egyébként meg lehet csinálni stealthben?
-
biceps
tag
Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a játékon belüli voice chat az működik egyáltalán? Próbáltam beállítani, de mintha nem működne.
-
emiki6
veterán
Ha valaki eléri a 100-at és tovább lépi a szinteket akkor kap skill pontokat?
-
emiki6
veterán
Bejelöltem steamen pár embert. Vegyetek fel aztán majd valamikor csatlakozok a játékhoz.

-
GBZorSmizzeY
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem meg a Payday 2-t, aki szeretne coopba játszani, vegyen fel steamen : zeiir1
Ts3,Skype-om van
-
raggg
senior tag
Nekem meg mocskos gyors az egerem, még minimmra húzva a csúszkát is. :-( (1300 dpin)
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy olyan problémám a játékban hogy csúszik az egerem.
Ha mozgatom fizikailag akkor kb 1 másodperc késéssel mozdul meg a kurzor a játékban.
Valaki tudja mi okozhatja??
Vas bőven elég Full grafon 60fps fölött fixen, low grafon is produkáljaKonfig:
Win 7 64bit (friss)
Asus P5k
Intel C2QQ9550
Kingmax DDR2 800mzh 2x2gb
Ati Radeon HD7850 2gb -
biceps
tag
válasz
GBZorSmizzeY
üzenetére
Én még nem vettem meg a DLC-t. Nélküle is tudsz játszani másokkal.
-
biceps
tag
Akinek kedve támad Payday 2-őt játszani, az vegyen fel Steam-en és tolhatjuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GBZorSmizzeY
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy meg kell-e vennem a kiegészítőket ahhoz, hogy másokkal tudjak játszani?
A következő pedig az, hogy megéri-e őket, vagy csak pár fegyvert adnak és ennyi? pl. a Bank Heist stb. DLC nem ad új pályákat? -
Hunbeast87
senior tag
Az a baj, hogy mikor megszületett a csoport ötlete, akkor még én is játszottam 4 másik haverommal együtt.

A cél az volt, hogy ne csak PH-sok legyenek bent, hanem inkább magyarok. Ezért is írom újra, ha valaki már bent csoportban és magyar ismerőse csatlakozna azt hívja meg nyugodtan. Mégiscsak jobb olyannal játszani együtt, akinél érted hogy mit ír
-
biceps
tag
Szevasztok! Van aki még játszik vele? Gondolkozom rajta, hogy megvegyem, de csak akkor venném meg ha vagyunk aki játszanának vele.

-
raggg
senior tag
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot a Steam akcióban, aki gondolja, vegyen fel (alul a steamid-m). Olyan nagyon sokat nem érek rá de azért esténként szoktam lenni. :-) Plusz a csoportba is szívesen csatlakoznék steamen (itt alább linkeltétek) de invite only.

-
artiny
őstag
PAYDAY 2 -t ha megveszem, lehet egymas ellen jatszani mint COD ban hogy egymas ellen jatszunk nem a gep ellen COOPban mint pl. a Lef4Die?
-
Akos.-
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két olyan ember aki Tunngle-n keresztül játsza a játékot és jönne játszani?

-
intercooler
őstag
2 emberkét keresünk csendes melókhoz de azonnal
steam overlock007. -
Coccolino_O
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jaja, 28,3 GB az én payday2 mappám. Voltak az utóbbi időben frissítések és dlc is jött ki.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ez most komoly?
Rámentem, hogy PAYDAY 2 telepítése, és közölte, hogy 30GB...

Ráadásul még mindig "diszk buzi" error-t dob és 0 sebességgel tölt...

-
Coccolino_O
őstag
Igazán elképesztő, hogy mennyi idióta van ebben a játékban is.

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Nem csak weapon pack-ok vannak, hanem újabb és újabb nehézségi szintek!

Ettől nem lesz jobb és izgalmasabb sem a játék véleményem szerint.. -
basaharc502
aktív tag
Megmondom őszintén, sajnálom, hogy a készítők így elsz@rják a játékot. Ahelyett, hogy izgalmas/változatos/látványos stb pályákkal tartanák fent az érdeklődést a játékuk iránt, mert valljuk be, hogy a játék legnagyobb hibája a pályák kevés száma és a feladatok változatossága. Ehelyett kapjuk sorba a nem is olyan olcsó és egyébként számomra semmi újdonságot nem hozó weapon pack-eket és külön weapon modokat. Sajnos így 70-es szint környékén nagyon hamar unalmassá válik...
-
Hunbeast87
senior tag
Payday2-es Steam csoportot indítottam elsősorban Prohardveresek részére. Aki jelentkezni szeretne, hogy PH-sok közül találjon online társat, az vegyen fel Steamen barátnak. Remélem minél többen összegyűlünk, az új emberek kedvet kapnak a további játékhoz néhány tapasztaltabb játékos mellett, az öreg motorosok pedig segítenek a kezdőknek beletanulni a játékba.
Zártnak indítottam a csoportot, mert sajnos magyarok közt is találkoztam olyannal, akik cheateltek vagy scripteket használtak a játékban. -
scope2007
addikt
üdv!
na megvettem én is..
pár haverom is beszerezte elvileg... már hárman vagyunk....
írjatok nevet és felveszlek titeket
-
Zolás
addikt
Engem is lehet jelölni coop mókára, egyedül unalmas, meg az Ai társak folyton lőnek, aztán jön 100000 rendőr. Meg az objektívákat se mindig találom meg

Steam név : Molylepke -
Revolit
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Na akkor akinek van kedve tolni, vegyen fel, steam-en is Revolit néven futok

-
Revolit
senior tag
Játssza ezt még valaki?
Ingyenes hétvége van, kipróbálom, ha jó tervezem a megvételt is, de azt hallottam, egyedül nem túl jó game...
Ezért is nem vettem meg eddig se. -
scope2007
addikt
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezt nálam is csinálta, aztán fogja magát is jó lesz. 40-50 MB letöltése után ismét elvan egy fél percig, utána ismételten letölt ugyanennyit.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
A másik ok, hogy nem tudom letölteni a játékot, mert tol egy "disk busy"-t és onnantól a letöltési sebesség 0-2kB/s.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Teljes mértékben igazat adok. Rövid időre én fel is függesztettem a játékot, új pályákra én is várok már.
Most a még újabb nehézségi fok még inkább megköveteli a csendes munkát.
Cloaker-ek visszatérése számomra nagy meglepetés volt, mivel amikor én csatlakoztam a játékba, akkor nem voltak és nem is tudtam róluk
LMG-k: nincs meg a Gae Weapon Pack2, azon kívül minden DLC-t beszereztem..vannak sokkal jobb fegyverek a játékban. A melléjük berakott kések és a később ingyenesen bepakolt kések számomra szintén érdektelenek.
Való igaz, új pálya,új pálya..talán ez lenne a megoldás -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Valljuk be, meglehetősen limitált a pályakészlet, melyek igen hamar sablonossá válnak még a nehézségi fokozatokkal is.
Anno az Overkill mód turbózásával mindenki leszűrte a tényt, miszerint legkifizetődőbb csendesen dolgozni. Csendes munka esetén pedig majdhogynem mindegy mekkora rendőri erőket nem riaszt senki, így az új nehézségi foknak csak mérsékelt hatása van.
-
Hunbeast87
senior tag
Ennyire halott lenne a topik, vagy magyar részről a játék is?
Semmi a Gage Weapon Pack2-ről, vagy erről az új Death Wish update-ről? Vélemények?
OP Class-összeállítás? Tuti fegyverkombó?
Azért nem ilyen gyenge ez a játék,hogy ilyen hamar "feledésbe" merüljön... -
Windex
tag
Maradt egy "Merry Payday Christmas Soundtrack" giftem, az első aki válaszol erre a posztra viheti.

-
Revolit
senior tag
Szép estét, Boldog Karácsonyt!
Tervezi esetleg valaki az unalmas téli napokra beszerezni a Payday 2 játékot most? (épp 55% sale-en van
)
Engem érdekelne a játék, de ugye ennek egyedül semmi értelme, ismerősöknek nincs meg, random internet emberekkel meg nem az igazi
Gondoltam hátha akad valaki aki szintén szívesen játszana még, esetleg 3 ilyen kolléga is, és akkor meg is vagyunk 4-en 
-
combonari
tag
Üdv!
Nemrég vettem meg a játékot, nagyon állat
Csak sajnos haverjaim mind amcsik akikkel játszani szoktam, szóval kéne néhány földi cimbi is. Akivel ez megvalósítható lenne az légyszi dobjon már egy PÜ-t a steam profil linkjével, vagy vegyen fel itt 
-
emiki6
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Jó tudni.

-
basaharc502
aktív tag
Kijött az első DLC és semmi reakció?

Kicsit többre számítottam azért, de persze ne legyünk telhetetlenek...Egyébként így belegondolva, augusztusban amikor megjelent, lényegében egy félkész játékot dobtak piacra...már van 12 patch hozzá, több gigányi javítással, változtatással, most meg már egy dlc..ettől függetlenül különösen jó hangulata van a játéknak, nagyon beletaláltak ezzel a bankrablósóival.
De még mindig kihagyott ötletek tucatjait tudnám felsorolni, amik hiányoznak...Nálam még mindig a payday 1 pályái a nyerők...a 2-ben 1-2 küldit leszámítva valahogy mind annyira hasonló....hol van egy no mercy vagy counterfeit vagy éppenséggel green bridge jellegű pálya.
jó lett volna, ha átveszik az 1 achi rendszerét...pl 200 fejlövés után extra xp stb...
és végül egy alap kérdés: Egyre több a fegyver, amiket lehet tuningolni..ez ok...de miért nem fejlődnek velünk azok is? -
TTomax
félisten
Mi ez a hulladék játékmód amit most beleraktak a safe houseos???Elment ezeknek a józan eszük????
-
emiki6
veterán
Akartok most játszani? Megcsinálhatnánk stealthben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emiki6
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Széfeket néztétek?

Ezek erősebb bulldozerek. A sima egy tár erős ak fejestől kifeküdt ennek kicsit több kell...
Vagy füst vagy alna nehezíti a pályát?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Killdozer.
-
emiki6
veterán
Mint kiderült kaptunk egy haloweenes melót, a "rémálom a safehouseban", ami minden átértékel a nehézséggel kapcsolatban. Egy normál is csak sokadszorra sikerült

Vannak bugok, de az betehető annak hogy csak álmodsz.
Mindenkinek ajánlom hogy kipróbálja!

-
emiki6
veterán
Halloween-i Update!!!
- Új fegyó(k
)!
- Új maskok és minták!
- Új Achievmentek
- A safehouse is megújult -
lafi76
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
...hát, lehet...... én meg olyat is találtam, hogy minél nagyobb az érték (minél "fenyegetőbb" vagy), annál több az esélyed, hogy az ellenség inkább visszavonul fedezékbe, ha lövöd őket, minthogy rátok rontson, ergo az "ellenséges vonal" tartásánál tesz jó szolgálatot....
-
lafi76
csendes tag
Hali!
Skacok, az új rendszerben mit takar pontosan a "THREAT" nevű tulajdonság??? -
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Sikerult ertelmeznem a kerdojelet.

-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az egy dolog, de ha meg akarom nézni az eredetit, akkor egy csomót kell kattintgatnom hozzá külön. Praktikusabbnak gondolnám, ha ott lenne a link a hsz. végén

Megj.:
XP buff for HARD, VERY HARD, OVERKILL to account for increased difficulty, making it more rewarding
- HARD, VERY HARD és OVERKILL XP finomítása a fiókhoz, hogy megérje vállalni a nagyobb veszélyt ???
- XP-növelés HARD, VERY HARD és OVERKILL szinteken a [később taglalt] nehezítések miatt -
TESCO-Zsömle
titán
7: Az eredeti továbbra is elérhető steam-en keresztül az update history linken.
-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem azért pakold be az eredetit is (vagy legalább linkeld), ha fordítgatsz, mert nem mindig egyértelmű magyarul.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Most lestem rá mobilról, ha lesz még erőm este lefordítom. Iszonyú vaskosnak tűnik.
-
intercooler
őstag
Tud valaki valamit erről a picike updaterol?

-
TESCO-Zsömle
titán
A vicc az, hogy vannak fent YT-on guide-ok, amik úgy találják meg elsőre a helyeset, hogy a nyomásérték előtti jelet ellentétesen értelmezik, szóval a ≤xxxx-nél azt mondja, hogy a rendszer nyomásának nagyobbnak kell lennie, míg ≥xxxx-nél meg kisebbnek...
Arra akarok utalni, hogy a probléma (így a 12. patch után) nem biztos, hogy a mi oldalunkon van...
-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A jelek szerint rosszul.

-
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Persze mint már tudjuk ez csak félrevezet.

-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A 3H csak a kek palackba futo csovek szamat adja meg, azt nem, hogy hidrogen / deterium / nitrogen. Ha megnezed, az altalad legvaloszinubbnek itelt es a tenyleges kozott is csak ez volt az elteres.
2 jegyzettomb van mindig -- egyiken a csatlakozasok szama, masikon az anyag neve.
-
TESCO-Zsömle
titán
No, végeztünk egy kis kutatást Szabival Big Oil terén is, bár még csak az első komolyabb teszten vagyunk túl, eléggé zavarba ejtő az eredmény. Szóval adott a palackok színleosztása, adott a nyomás és adott az a bizonyos táblázat, ami kimondja, hogy 1H a Héliumnak, 2H a Nitrogénnek és 3H a Deutériumnak.
E mellé ad randomba valahová vagy egy jegyzettömböt benne a gáz nevével, vagy egy táblás jegyzetet, rajta a szükséges hidrogének számával, mint segítség. Nekünk éppenséggel azt mondta, hogy 3H. Ez elvileg azt is jelentené, hogy deutérium, illetve a nyomásértékek alapján, hogy kisebb/egyenlő 400bar. Arra az elhatározásra jutottam, hogy szépen valószínűség szerint sorba állítom kint a zsákokat, és felírom melyikbe mi van, aztán majd kiderül. Most felsorolom ide a zsákokat, és az eredményt:
3H + D ≤ 400 - X
3H + D ≥ 400 - X
2H + N = 400 - X
3H + H ≤ 400 - X
3H + H = 400 - X
3H + N ≤ 400 - ✓
3H + N ≥ 400 - ?
1H + N ≤ 400 - ?
2H + H ≥ 400 - ?
2H + H = 400 - ?
1H + D ≥ 400 - ?
2H + D ≥ 400 - ?Kiemeltem azokat az értékeket, amik megfeleltek a kapott adatoknak vagy a vonatkozó táblázatnak.
-
pincer01
tag
Sziasztok!Keresek játékostársakat mert valahogy megrekedtem 62-es szinten!Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én publicba nem találok egy normális csapatot a 11-es patch óta.Steam:esermon.
-
emiki6
veterán
Big oil eddig favorit volt, de ez most megváltozott. Ha a kritériumok, amik alapján ki kell választani a jó motort nem beszámíthatóak, akkor honnan kellene tudnunk, hogy melyik motor az?

-
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A "safe"-ből hogy lett "mackó"?

Szerk:
Le is törlöm a fenébe... -
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Asszem így kihagytam a 11-es ápdétet, na majd ma délután!
(Miért oda írod és ide linkeled? -
TTomax
félisten
Csak engem nem enged online???
-
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tárhely szolgáltató választás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Diablo IV
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

steam overlock007.

Ezért is nem vettem meg eddig se.

Le is törlöm a fenébe...