Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen úgy értettem hogy 2-5 infamy-ig, de az első bónusznakelyik a legjobb?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
pilu85
őstag
2. Infamynak melyik maszkkal érdemes kezdeni?
-
pilu85
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
A climbing speed helyett mér nem thick skin? Camera loopnál az ace mi előnyt ad? Csak megjegyzés h simán izgibb a stealth,mint dw be szitává lőjenek bulletproffal-ironmannal felszerelve is.
-
pilu85
őstag
Köszi az építő jellegű írásokat. Nem is gondoltam volna hogy akár egy jó páncélnál tis többet érhet a dodge. Még majd profi leszek, csak sokba fáj az állandó új skillfa építgetés.
92-ik szinten vagyok első infamyba már nem nullázok fát. Inkább elköltöm üres maszk vagy fegyver helyre. -
freeknight
őstag
Na, én ezekkel a buildekkel járok:
Dodge alapú build főleg pisztolyokra kihegyezve. A perk deckem természetesen a Grinder, mint minden dodge-os builden. Eszméletlen hatásos.
Ezen a fő builden persze sokszor reszelek, főleg az ilyen 1 pontos skillek esetében, de az alapja mindig ugyanaz.Ezzel az lehet a baj, hogy az alap dodge értéken felül nem ad bónuszt, bár én szeretem nagyon és hatékony is vagyok vele, de kezdőknek jobban bejöhet ez a build. Perk deck itt is Grinder. Itt a low blow meg a sneaky bastard ace miatt elég tetemes dodge bónuszt kapsz (kb alig találnak el dw-n is), de cserébe le kell mondani a nagyobb pisztolysebzésről, és a flash is sokkal hosszabb ideig vakít.
PLUSZ itt figyelni kell arra is, hogy a detection risked ne menjen 23 fölé, különben csökkentett dodge bónuszt kapsz!Összefoglalva én azért szavazok a dodge buildekre a páncélokkal szemben, mert baromi gyors vagy, és a grinder perk miatt, ha nem kerülsz sokszor földre, nem kell életcsomagot használni, mert iszonyú gyorsan töltődik újra az életed magától.
Stealthel kapcsolatban hadd javítsam ki néhány nagyon rossz meglátásodat:
Body bag igenis baromi fontos rengeteg pályán, ahol sok civil van, pl big bank. Cat burglar stealthre NÉLKÜLÖZHETETLEN. Óriási utakat lehet levágni vele. A csendes fúró teljességgel felesleges. Hiába csendes, a járkáló őrök ígyis-úgyis ki fogják szúrni mindenképpen. Amit kell, kinyitsz ecm-el vagy kártyával. Az ECM Feedbacket most nem fogom magyarázni, a lényeg, hogy ha használod, a stealthet abban a pillantban buktad, szóval nincsen rá szükséged
-
pilu85
őstag
body bag. cat burglar sztem feleslegesek. egy csendes fúró nagyon is fontos. pl amikor az utó táska abban van akkor azt legelősör csendben kinyitni...szerintem nagyon kell. stealthbe piszoly pert meg iylesmi naon feleleges. szerintem. az ecm legfelső része az mire is jó pontosan? a feadback meg mire jó?
-
pilu85
őstag
OW BLOW
YOU NEED TO SPEND ANOTHER 9 POINTS TO UNLOCK TIER 5
BASIC: 4 points / $342,375You gain a 3% critical hit chance for every 3 points of concealment under 35 up to 30%.
ACE: 8 points / $684,375You gain 3% critical hit chance for every 1 point of concealment under 35 up to 30%.
Note: Does not apply to grenade launchers.
BULLSEYE
YOU NEED TO SPEND ANOTHER 19 POINTS TO UNLOCK TIER 6
BASIC: 4 points / $432,375You regenerate 15 armor for each successful headshot. This can not occur more than once every 2 seconds.
ACE: 8 points / $864,375You regenerate an additional 30 armor for each successful headshot.
ezek mire jók?
-
pilu85
őstag
http://pd2skills.com/#/v3/mBa:eda:tMhJEfGbDa:gROLHEFGCa:fFDa:ia:::
ehez mit szóltok stealthre?? annyi segítséget elfogadok hogy a sok emc és drill skillből mennyit spórolhatnék, hogy még jó legyek? camera loopra és lockpickingre jó volna költeni még és még 100 ponton se vagyok de ígyis már elég jó nem? -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hogyne lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pilu85
őstag
Jöhetnének még hatékony stealth és loadout skillfák.
-
macilaci78
nagyúr
IronMan, Armorer perk-kel, valami 470-es armor, 170 HP, 220 környéki sebzéssel az M16, ha megszorulnék, 10k sebzéssel ott az RPG.
n0tr3adY81: Cock Off a kedvencem: nincs annyi macera a 2 plusz nap miatt, és nincs limit a zsákok számát tekintve sem.

-
freeknight
őstag
válasz
Eclips21
üzenetére
Hát a dodge-hoz öltöny kell (vagy golyóálló mellény, de azt nem annyira ajánlom), páncélban értelemszűren nem fog menni. Jó is lenne, ha a rengeteg ICTV-s armor mellett még dodgeolnál is

Berserker szerintem páncélos builden is felesleges, én legalábbis nem szeretem. Bronco amúgy is 1 fejlövés - 1 ölés, meg még ezen kívül is rengeteg erős fegyver van.
Berserkert max csak a yakuza perk deck-el együtt tudnám elképzelni, de ha páncélt viszek, akkor nálam csakis a sociopath deck jöhet szóba. -
Eclips21
őstag
A furo ki van maxolva, csak a furo hangjanak a csokkentesen nincs pont rakva az meg nem is kell loud melon. Szoval van c4 ha kene meg van furo maxon es meg a armor raterre is jutott. Persze sokmindent variacio is van de en igy szeretem.
Berseker helyett dodgera tenni nem jo mivel a legnagyobb armor -50 dodget ad (nullanal kidebb persze nem lehet) de hiaba raksz ra pontokat mindig 0 lesz

Bersekert en azeret szeretem mert igy a 170sebzese AKval fejre mindenki 1 loves, bulldozer is kevsebb mint 10 golyo ami eleg fura de igy van. (Szerintem 5golyo
) -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Macilaci78, javasolnám a Rats-et.. Főzzetek pár zsák meth-et, ne legyen elvonási tünet

-
emiki6
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez bizony elvonás

-
emiki6
veterán
Én ma Paydayjel álmodtam. Phu basszus, hogy mennyi hülyeséget...
Volt valami kaszinó, bár eleinte real life paydayben, később már nem tudtam eldönteni.
Na mindegy.
Ja, zsömi téged lecsuktak real lifeban...
-
pilu85
őstag
válasz
Eclips21
üzenetére
Na ez jól jönne hogy ha többen linkelnék skillfáikat. Főleg a tapasztalt réfi játéjosok. Én még sajna csak most fogom meglépni 1-2 nap múlva a 2. infamy-met. Sajna nemsok időm van sajna. Berserker nem rossz ha kevés a hp de valóban ennyire jó? Észrevehetően jó? Dodge-ra való gyúrásról mo a véleményetek? Valami kva jó stealth skill is jöhetne. Nyilván emc fejlesztésekkel,meg fúró fejlesztésekkel, de ahogy jó szerinted. Igy nemtom hirtelelen,de a berserker kimaxolása helyett lehet jobb lenne valami dodge vagy más pajs skil?
-
pilu85
őstag
válasz
Eclips21
üzenetére
Csak véleményem hogy ugye mondtad h c4 nemigen kell, csak 2 pályán dw-n. Akkormár fúróval is ugyanúgy fel lehet vinni a fát,s tőbb helyen hasznosabb. Berserker meg ahohy korábban írtam elég sánta skil. Ritkán jön jól. Dw-en meg nemhiszem h nagyon könnyű pont 25% alatt tartani a hp-t. Yakuza perkkel asszem 50 alatt.
-
Eclips21
őstag
igen a C4-t én se használom, de máshogy nem lehet felvinni takarékosan és így van rá lehetőség, hogy használjam is, van pálya ahol jól jön pl.: Transport és a Firestarter DW-n máshogy nagyon nehéz. Igen a beseker akkor működik ha kevés az életed, de ha már rátettem a pontokat akkor egyértelműen nem tartod magasan a HP-m mert pont pazarlás lenne így a pajzsot kell használni, ami 1,5sec alatt feltölt addig meg könnyen kibírod lövés nélkül.
Te hogy raktad fel a pontjaidat?
-
Eclips21
őstag
[link] én így tolom, én a Bulettproof-ot azért maxoltam ki mert a berseker miatt kevés a HP-m és így nagyon gyorsan visszatölt a pajzs. Biztos van aki azt a 8 pontott a táskák cipelésére vagy valami másra pakolta, de nekem ez jön be

mondjuk a fugutive-nél a steadiness nemtom mennyire hat vagy mire jó pontosan

-
pilu85
őstag
Bulletproof+ironman loadoutra megfelel? Ace-lni nem tartottam fontosnak őket.
-
pilu85
őstag
Nagyon kihalt eme remek játékntopikja.

-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És ez a perk sor nyújt egyébként valami hatékony jót?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem bizony. (nem ezért) Nem az ő játékuk, mint ahogy a speedrunners sem, aminek birtoklása egy adag maszkot jelent. Ez egy együttműködés, aminek keretein belül a kisebb stúdiókat segítik. Miami-t pl talán 2 v 3 ember csinálja. Ennyien vannak az egész stúdióban. Egyébként sokkal több van benne, mint ami a grafikából látszik:
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Csak a játék nem pont így irta...basszzs 1 dos-os játékot kell venni hogy eg sor perk aktiválódjon. Jó hogy nem 30-50 eurós cod-okat. Asszem jó lesz az a perk úgy pirosan. De amaz is.
nem is pénzéhes a csapat. -
TESCO-Zsömle
titán
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ház én nem találtam, te?
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nem nehéz ez egy kicsit? és a miami 2 deluxe edition to unlock steam. ezt hol lehet?
-
TESCO-Zsömle
titán
Pont az, amit alatta leírnak.
In the Hoxton Breakout job, complete the heist on OVERKILL difficulty or above with each crew member using no skills, wearing suits, wielding Golden AK.762 rifles and Chicago Typewriter submachine guns. Unlocks a new skill slot.
Magyarán: Hoxton Breakout Overkill-en vagy Death Wish-en, mindenki skillek és páncélok nélkül arany AK.762-essel és Chicago Typewriter-rel felszerelkezve.
-
pilu85
őstag
hali. a tabula rasah achivementhez mi kell?
-
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem véletlen írt pilu tathanos-t. Azt a szótagot megfordította és az elejére tette.
Juteszembe, tetanusz, bár ennek semmi köze az egészhez.
Sőt. A metanol mérgező, az etanol meg (...és) nyomorba dönt.
Befejeztem
-
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem Thanos-ra gondolsz? (Ő lesz az Infinity War főgonosza) Vagy van Thanatos is?
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem hiszem, hogy pont ez műveltség kérdése lenne...és igen ha a játék előttem volna, lenéztem volna onnan, okoska.
-
TESCO-Zsömle
titán
Miért? Otthon már tudod mindennek a nevét fejből?

Amúgy meg minden rosszindulat nélkül, ez műveltség kérdése csupán. Tudod-e mit jelent az adott kifejezés és van-e bármilyen kötődésed hozzá. Thanatos (magyarul Thanatosz) -amellett, hogy Marvell antihős (antagonist), aki kb Avengers óta szerepelget- a halál démona/megszemélyesítése a görög mitológiában. Maga a szó is azt jelenti, hogy "halál", "meghalni", "haldokolni". A poén kedvéért megemlítem, hogy Thanatos-nak van egy féltestvére is, Hypnos (magyarul: Hüpnosz), aki az alvás megszemélyesítése.

-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Xd. Neked meg h már amiatt nem érted?
igen az emc és az ecm et keverem de mindenki értette eddig.
meg nem minden nevét tudom fejből. Munkahelyről írok.

-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
100*2 ember...az igen.
bocsi akkor én néztem el h csak egyet öl. Brutális egy fegyver. Fele ekkora sebzéssel is az lenne. 2 golyó 1 dózer.
a berserker meg jól hangzik, de legyen csak maxon az életem. Sánta skillnek tudnám nevezni.
hangtompítós skill miért? Van hozzá? -
TESCO-Zsömle
titán
Nem tudom most mi van, mert rebalance óta nem próbáltam, de régen 100%-os penetrációja volt. Mindenen átmegy, ami nem solid. Állványt*, shield-et, dozert is átviszi. Ha egy vonalban vannak, akkor 4-5 dózert is át tudsz vele lőni egy golyóval és mindbe maxot sebez.
Azt hiszem van is egy ilyen achi, hogy sniperrel egy lövéssel 2 vagy 3 kill. Meg ölj egy golyóval 2-t, de azt 100-szor...
* - Régen Transport:Harbor-on azzal szórakoztunk, hogy healer-ként beültem az állványzatra, ha valami dózerféle jött, a többiek csak jelölték, én meg deszkán át szedegettem őket 2 lövésekből. Hangompítós skill+aktív berserker, és a Thanatos lövésenként 6k-t sebez. Az már csak a Dozer-t nem fekteti meg egy lövésből, mert annak DeathWish-en 10k élete van.
-
pilu85
őstag
Tathanost megcsinálhatnákbúgy hogy több embert átvigyen. Teljesen reális lenne.
-
HREH
senior tag
Reputation Beyond Reproach-ra kéne 3 ember

-
KicsiPaszuj
tag
Üdv, bűntárs kerestetik! Ts3 adott.
-
emiki6
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A venomorfos és hasonlókat bármikor, hamár megvan a maszk...

-
Zolás
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hurrá, akkor ezek se lesznek meg.
-
Zolás
addikt
Ezeket a halloween acsikat később is meg lehet szerezni?
-
pilu85
őstag
Hali, az accuracy vagy a stability fontosabb a fegyóknál? Csípőből tüzelést mi az ami tápolja a hatékonyságát?
-
HREH
senior tag
Nekem is meglett mindegyik Halloweenes achi

Lab Rats nekem nagyon nem jött be (bár könnyű volt DW-n is), a Safehouse viszont tök poén, jó látni, ahogy az RPG-től repkednek a headless dozerek
Meglett ma a Deathwish maszk is, szép kis menet volt letolni mindet DW-n
Innentől kezdve egyenes út vezet a 359 achiig, mindegyik megoldható annyira nem nehezen - pláne úgy, hogy már csak 45 achi kell - egyet kivéve....
Csináltam ma egy Fugi/MM buildet is, brutális dolgokat tud
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Majd eröltetem kicsit. Pár percet használtam,de nem jött át h milyen jó. Inkább a 6 os gránátvetővel nyomom. Sztem egész jó,de még senkinél se láttam konkrétan
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az a baj hogy dózert nem nagyon érdekli a láng, ha jól emlékszem.
-
TESCO-Zsömle
titán
Alapon öli a kamerákat és a rádiókat, T4 ásztól kezdve késlelteti a pager-eket, T5 ásztól nyitja az ajtókat, T6 meg csak a feddback. A magyarázat az, hogy zajt generálva a rádión zavarja az ellent, de minden rendőri egységet paralizál 50% eséllyel. Azt nem tudom, hogy a thug-okra hat-e, elég ritkán használt cucc. Mióta bejött a BBQ pakk, azóta nagy tömegbe inkább egy kis lángszóró/molotov...
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tehát ecm jammer minden rádióval rendelkező komit zavar?
-
Hunbeast87
senior tag
Ez nem csak ennél a játéknál van így, bármennyire is fura. A legtöbb játékban a legjobb skillekért/perkekért általában meg kell dolgozni vagy meg kell fizetni az árukat.
Az még mindig jobb, ha egy valamiben vagy nagyon jó a játékon belül, mintha mindenhez csak egy kicsit értenél. -
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Súlyos pontokba kerül ki aktiválni, de megérheti....
-
TESCO-Zsömle
titán
ECM fa legfelső. Ha aktiválod, akkor 30mp-ig mp-enként 50% eséllyel cselekvőképtelenné teszi az ellent. Így megállnak és a fejüket fogva rángatóznak, mert a rádiójukba zavarna bele elvileg a cucc úgy, hogy az fájjon a fülüknek. Erre hoztak egy olyat, hogy 4 percenként 100% eséllyel újratöltődik, vagyis ha lenne belőle 8db sorozatban indítva, akkor azt loop-olni lehetne végtelenítve, de 4db-bal is már jut átlag percenként egy, ami 30mp-ig tart, szóval elég. Annyi, hogy minden alkalommal manuálisan kell aktiválni és ezt csak azok tudják megtenni, akiknek van ilyen skill-je, de azok akármelyik ECM-mel, nem csak amit ők raktak le, ha a másik ECM-én is megvan ez a fícsőr.
-
freeknight
őstag
Na, bezsebelve az összes halloween acsi
A Deathwish safehouse-al tegnap voltak problémák, de megoldható. Nekünk így lett meg: 1 techforcer a fúró miatt. 3 Inspire. Mindenkinél RPG
. Védelem az "ajtós" szobában, illetve annak közelében. Így kb a fúróig se tudnak eljutni. Cloaker néha alig jön, néha meg nyüzsögnek a pályán, olyan menetet kell kifogni, amikor nincsenek túl sokan.
Ja és jótanács, a dózerek lábára kell célozni!A Lab Rats DW se túl könnyű, de az egy tapasztalt csapattal azért nem említhető egy lapon a safehouse-al

-
pilu85
őstag
Ecm feedback az mi is?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tapasztaltam
) (skiz0 vagyok amúgy) -
macilaci78
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jaja, nincs olyan loud küldi, amire nem RPG-t, dupla ammo-t és Iron Man-t viszek. A főfegyver az UAR, vagy a dupla csövű shoti a feeling kedvéért, esetleg Thanatos. Meele-nek a jakuza kard, guggolva kaszabolom a shiledket, de van, hogy szűk helyen is így török előre.
Akikkel játszom, már megszokták, hogy tag-elik a buldikat és iszkolnak a közelükből.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
n0tr3adY81
aktív tag
Simán megcsinálható, mintahogy az összes többi heist is. Csak mint az esetek 90%-ban jó csapat kell.
Nálunk 3 rpg-s volt. 2 enforcer (dupla ammo bag), 1 technician (drill autorestart), ill. 1 healer. És egy ember csak a cloakerekkel foglalkozott. Kb. 4x restart után meg is volt a Fifth Nightmare achievement. -
TESCO-Zsömle
titán
Nem megcsinálhatatlan az, csak el kell fogadni, hogy egy szint felett már kell a jó csapat megfelelően skillezve. Azokon is ugyanúgy van crit és fogja őket a thanatos, a penetration meg a tűz...
Mi 1 éve bementünk úgy, hogy vittünk magunkkal ECM feedback-et. Ha nagyon szorult a hurok, megtáncoltattuk őket vele. Most meg már 4 percenként újra is töltődik...
-
pilu85
őstag
Shotis skillek tök feleslegesek, mert simán lehet élni nemhogy shotis skillek nélkül,hanem shoti nélkül is. Fűrésznél meg sérelmezem, hogy kva sok pontba kerül a "rendes használata...használatához old fel ezt meg azt...med sérülj le és hatékonyabb lesz stb. Igazam van?
-
pilu85
őstag
Micsoda ú oályák jöttek. Nagyon bénák. Meg megcsinálhatatlan az, ahol ilyen lerothadt fejű bulldoserek jönnek. Megjegyzendő hogy loadoutra elengedhetetlenbaz iron skill. Illetve tetszik h a sniper puska 3000 et sebez,s2 lövésből leterít egy dózert. Jóéjt.
-
pilu85
őstag
Kösz fiúk.
-
pilu85
őstag
Bocs a hülye kérdésér de kiszokott "fogyni" a fűrész ? Mintha láttam volna olyat. Nekem még nem volt kedvem kipróbálni.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Csak 1.3-akat.
de am igazad van. 
-
pilu85
őstag
Halljátok mennyi pontot s pénzt. el kell cseszni hogy feloldjam azt az átkozott fűrészt. S kb 1-2 pályához kell. De sebaj végre megvan.
-
pilu85
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Félre voltam informálva. Am köszi.

-
freeknight
őstag
Az összes hangtompítós fegyver és közelharci támadás akkor tud full halk lenni, ha aceled a hidden blade-t, vagy a shinobit, mindkettőt felesleges.
Az összes shoti el tudja repíteni az embert, de célszerű a judge-ot használni (secondary fegyver, úgy néz ki, mint egy revolver), mert annak a legnagyobb a concealmentje.Igen, a death wish a legnehezebb nehézségi fokozat, ha eddig még nem esett volna le

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
92-ik szinten vagyok első infamyba már nem nullázok fát. Inkább elköltöm üres maszk vagy fegyver helyre.
lehet hulyeseg es a kolleganak igaza van es az a jobb megoldas

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)