Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-secret-
üzenetére
Válaszok.
-Igen.
-Nem. 100-as szintig összesen 120 pontot kapsz. Minden szintért 1-et, plusz minden tizedik szintért még 2-t ajándékba. Az összes fa indulója 1 pont, aztán tier 1-től 3-ig minden képesség alap szintje 1 pont, ász szintje 3 pont. Tier 4-től 6-ig viszont már minden képesség alap szintje 4 pont, ász szintje pedig 8. Egy tábla kifullozásához összesen 145 pont kéne, a négy táblához meg 580. E tekintetben is klasszikus játéknak nevezhető. Bioshock Infinite 1999-mode. Közel se lesz annyi pontod, hogy kifullozd a karaktert mindenre, be kell osztanod a pontjaidat és specializálódni kell.
A játék annyira Co-Operatív, hogy már itt rákényszerít a csapatmunkára. valaki egy kicsit technikus, valaki healer, valaki ghost, és mindemellett mindenki enforcer, ha hangosan akartok dolgozni. Vagy összedobhatsz egy Ghost/Mastermind kombót és mehetsz lopakodni, mert azt egyedül is lehet.
-
Kérdések:
-Skill pontokat lehet resetelni?
-Összes skill-t mindegyik részben (technician, ghost stb.) ki lehet fullozni?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Megvan a harmadik Infamous, a pontot meg is kaptam, de nem nyílt meg a 3. sor (a Tier 02 ha minden igaz)
mi lehet a probléma??? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
basaharc502
üzenetére
Szerintem nincs igazad. A PayDay 2 a régi játékokat idézi és ez jó is így. 1999 környékén ha egy játékot a legnehezebb fokozaton indítottál, az garancia volt, hogy vért izzadj, mire a végére jutsz. Ma egy átlag játéknál a legnehezebb fokozat az akkori medium-nak felel meg nagyjából.
És mondjak valami érdekeset? Ez nem volt mindig így! Megjelenéskor a PD2 sokkal könnyebb volt. A közösség kérte, hogy tegyék nehezebbé az overkill fokozatot. Csak ezután jött be, hogy a bulldozer-ek kettesével járjanak és a teaser-ek mellé is csapódjon pár shield. Annak előtte szinte minden speciális enemy egyesével jött és gyengébb is volt. Egy 4 fős csapat pillanatok alatt meghámozott egy lomha, zöld bulldozert.
A Death Wish mód meg még később jött be a játékba, ahol már fontos a taktikázás és a megfelelően védhető búvóhelyek kiválasztása is.És igen. Fontos, hogy az ember a megfelelő szinten játsszon, mert a nehézségi szintek fixek és nem alkalmazkodnak a játékosok számához vagy szintjéhez. Nem véletlen, hogy Infamy előtt a Death Wish 80-as szinten nyílik, de még utána is kell 40 szint.
-
basaharc502
aktív tag
Én is hanyagolom egy ideje a játékot több okból:
- Unalmas ugyan azokat a melókat csinálni
- Elsőre soknak tűnik, de kevés pálya, azok sem változatosak.
- Nagyon elvitték a "csöndes" meló irányba a játékot, ellenben az overkill és a dead wish fokozatok már-már extrém nehezek, főleg nem pro csapattársakkal, ami azért kemény, hogy full "tank" ágra csináltam a karakteremet és így is 2-3 lövés és kampec
- Sok fegyver dlc, de minek ha a játékosok 85% csak stealth módban játszik
- Ezért kellenének olyan pályák, amiket nem lehet vagy csak részben (egy ideig) csöndesen csinálni, aztán beindulna az élet...mert ez a játék sztem így lenne élvezetes...meg persze nem úgy,hogy elárasztanak a buldozerek meg cloakerkerek hada...
- Még mindig azt mondom, hogy az első rész pályái sokkal hangulatosabbak voltak - hol van egy no mercy, vagy green bridge, vagy éppen egy counterfeit...ezek is nehezek, meg szívatósak voltak...de még ma is szívesen játszom rajtuk. -
Amúgy atom a játék, ebben a 3-4 napban letoltunk majdnem 30 óra játékot.

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Köszi! Még olyan kérdés, a flexre van hangtompító valamelyik perkkel?
-
Üdv, a Deathwish játékmód mikor lesz elérhető egyes játékmódoknál? (pl. jewelry store)
-
Pangelus
tag
-
Kempeti
tag
Amikor csatlakozom valahova, akkor a loading %, kb 3-4 másodpercenként megy 1-et. Eddig pikkpakk felment 100-ra, előző félórába kezdte el ezt csinálni. Más is tapasztalta, vagy ötlet valakinek?
-
edari
őstag
Sziasztok.
Megvettem a pay day 2-t a leárazásban, és "csupán" annyi a problémám vele, hogy a vga nem kapcsol át 3d-be, hanem az idle órajeleken megy. Ez egyébként az 1-be is jelen volt, reméltem hogy a kettő nem lesz ilyen.Vicc az egészbe az, hogy nem mindig van így, most 5 menetet lejátszottam simán, aztán alt+tab után már nem akart felkapcsolni.
Gtx 660 van tuningolva, szóval nem hiszem, hogy a kártya lenne a kevés. Minden maxon van.
-
Kempeti
tag
Akinek lenne kedve tolni néha, az PM-be megdobhatna egy steamnévvel. Kezdő vagyok teljesen, szóval ha lenne olyan, akkor türelem is legyen!

-
Mustármag
őstag
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Ingyen letölthető a Payday The heist a Payday 2 hivatalos csoport tagjainak 1 napon keresztül! -
Kempeti
tag
Most tervezem megvenni a játékot, szerintetek belevaghatok egyedül, vagy esélytelen, mindenképp keressek magam melle társakat?
-
Mate
nagyúr
Igen, ezért is tetszik a játék. Meglepően összetett, sokoldalú, változatos. Első ránézésre tök egyszerű játék, pár pályával.
Lehet holnap ismerkedem tovább a játékkal

Csapat adott, legalább 7 embert össze tudok trombitálni, ha arról van szó. Bár mikrofonja nem mindegyiknek van, de még mindig jobb, mint idegenekkel.
-
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Beletelt nekem is időbe mire feltűnt, hogy a Plan "B" (b terv) mit is takar. Ugye azt, hogy ha lebuktok / megfújják a trombitát, akkor következik a B terv.

Mellesleg mate, szinte minden melónak külön története van.

-
TESCO-Zsömle
titán
Azért, mert a legtöbb küldetésre két alap forgatókönyv van. Egy a csendes és egy a hangos melóra. Ezen túl valamennyit lehet többféleképp kivitelezni az adott helyzet függvényében. Utóbbiba beletartoznak a bónusz meglepetések. Ilyen meglepetés például, ha van pár zsák extra loot, de ehhez tartozhat legalább ennyi exrta gazember is...
-
Mate
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Cod-al tegnap játszottam életemben először és utoljára, ráadásul controllerrel! Nevetséges az a játék, bohózat.
Legnehezebb mutli fps a CS, úgyhogy lövéssel nem volt gondom Payday-ben. Szerintem könnyebb.
A játék lényegét, a küldetéseket stb. nem értettem. Mai napig nem értem pl. hogy miért jelölte azon a pályán a táskát a térkép, mikor semmit nem kellet vele csinálni
Simán csak fel kellet törni valami szavazógépeket vagy mi. -
TESCO-Zsömle
titán
Hát, nem egy CoD, az biztos, voltak is gondok, mert Szabival néha olyan embereket fogunk ki, akik CoD-ozni akarnak. Ezzel az a gond, hogy Death Wish módnál az egyszerű, páncéltalan suhancnak kell 3-4 lövés, hogy a legnagyobb páncélt leverje rólad, utána már a HP-s ketyeg. Egy sniper, ha elkap, viszi a teljes pajzsot meg a HP felét-3/4-ét.
Egy szóval: lapítunk. Meg merem kockáztatni, hogy a PD2 csendes melói állnak most legközelebb az eredeti Hitman szériához. Bár vannak helyek, ahol a csendes meló kényszerűen azt jelenti, hogy le kell ölni mindenkit anélkül, hogy meglátnának, különben megfújják a trombitát és jön a lovasság...
-
Mate
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem csak azért játszok, de azért elég sokat nyom a latba. Igazából CS-ből finanszíroztam minden játékomat

Payday 2 amúgy nagyon bejött, csak iszonyat noob voltam
3 pályát próbáltam és pofámról égett a bőr, hogy mennyire béna vagyok. Fogalmam nem volt, hogy mit kell csinálni 
Egyik pályán egy pakolóban lévő rohadt nagy táskát vittem be nagy nehezen az épületbe, majd cipeltem végig. Többször meg kellet menteni. Akkor láttam, hogy lent, chaten 20 perce írják, hogy dobjam el a fenébe a táskát, mert semmire se kell

A másik pályán meg valami kikötőben egy torony mögött bújtam, mert lőttek folyamatosan. Mikor kiderült, hogy csak át kéne mennem a vonalon és vége a pályának

Az 5., 6. pályán már jobban ment, akkor legalább értettem a dolgokat

-
Mate
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Olyan szívesen payday-eznék, csak mindig *aszom cs mellet döntök, mert az pénzt is hoz a konyhára

-
emiki6
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Nekem ilyen az AC3-ban volt. Néha csak poénból felvittem a körözést, hogy legyen egy kis izgalom a játékban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Randomokkal toltátok?
-
TESCO-Zsömle
titán
F I G Y E L E M !
Aki még nem tagja a Steam csoportnak, az mielőbb jelentkezzen, mert egyrészt egy halom ingyenes content jár érte, másrészt segít magának és a többi tagnak, hogy még több content járjon.
A cél: Október 18-ig elérni az 1.500.000-es tagszámot. Kevesebb, mint 200k kell még.
Köszönöm.

-
saxy09
csendes tag
Értem okés köszi

-
saxy09
csendes tag
Szóval akkor vegyem meg igaz ? de ha nem akarom megvenni akkor is meglehet valahogy csinálni nem ?
-
saxy09
csendes tag
Sziasztok régen sikerült nekem is felrakni a payday 2 multiját nagyon zsír volt de az már 2 éve volt éés már nem tudom hogy kell valaki lenne olyan kedves hogy ami 100 % ban müködöik leírná részletesen hogyan és melyik verziót szedjem le hogy tudjam multiba tolni ? Nagyon fontos lenne !! Előre is köszönöm !!

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Nem tudok csatlakozni egy lobby-hoz se csak sajátot tudok kezdeni.
Valaki tudja mi lehet a gond.
HoxHud-ot újra telepítettem.
Csináltam helyi fájlok ellenőrzést is.
Újra indítottam a gépet.
Valaki valami ötlet? -
kippedli
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Köszönöm.
-
kippedli
tag
Láttam ,hogy 13,99 most a payday2 és oda van írva ,hogy including ALL DLC. Szóval ha most veszem meg akkor azokat is megkapom? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
emiki6
veterán
válasz
GBZorSmizzeY
üzenetére
Ja, úgy tudom ki vagy. A zeiir1 is ismerős volt, csak nem tudtam honnan.

-
emiki6
veterán
Viccrovat:
"A bankrablás után kiderül, hogy másfél millió hiányzik a pénztárból.
- Írják azt, hogy a rabló ötmilliót vitt el! - mondja a bankfiók igazgatója az újságíróknak. - Így legalább jól ellátja majd a felesége a baját, hogy csak másfél milliót tett le otthon az asztalra..." -
emiki6
veterán
Csináltam egy meló táblázatot és olyan jó lett, hogy gondoltam veletek is megosztom. Az a baj, hogy én ebbe már beleírtam, hogy nekem mi van kész biztosan, viszont nem nehéz kitalálni, hogy mit kell törölni ahhoz, hogy "tiszta lappal" indúlj.
Letöltési link xlsx a file kiterjesztése
-
emiki6
veterán
válasz
GBZorSmizzeY
üzenetére
steam neved nem található
-
emiki6
veterán
válasz
GBZorSmizzeY
üzenetére
Watchdogs és rats?!?
OMG!
Durva csapatban lehettél, ha ezeket megcsináltátok (pláne projob-ban)Én is most rámentem az achievmentekre, elkezdtem megcsinálgatni a munkákat egyelőre hardon, de Vhardon, overkillen és DW-en is szívesen megcsinálnám őket.
Én a ghostra mentem rá nagyon én is 83-as vagyok asszem
(Miki [HUN]) -
GBZorSmizzeY
csendes tag
Sziasztok!
Társakat keresnék a játékhoz, achievement vadászatra stb.
Lvl 84 Enforcer vagyok, a következő pályákhoz sikerült achievementet szereznem idáig DW-be:
Watchdogs (+ Pro Job),Rats, Firestarter, Four Stores, Mallcrasher, Bank Heist: Deposit,Cash,Pro Job, Diamond Store, Go Bank, Shadow Raid, The Big Bank (ezeket 3 német sráccal szereztem, de inkább magyarokkal játszanék, mivel elég nehéz velük a kommunikáció).
Leginkább Ghost,Technician,Mastermind-osokat keresnék magam mellé, de nem ez a legfőbb szempont.Leginkább olyan embereket keresnék magam mellé, akik nem idegeskednek, és van kitartásuk egy pályát többször újra próbálni, hogyha nem sikerülne. Emellett tervezem, hogy egy kis segítséget nyújtanék a kezdőknek (amikor játszanánk felvenném a pályákat és feltölteném a Steam Community csoportba, plusz szeretnék pár nyereményjátékot szervezni, mivel elég kicsi lett az aktivitás a leárazás óta).
Ha érdekel steamen megtalálsz: zeiir1
-
törölt tag
-
emiki6
veterán
Elkezdtük megcsinálgatni a pályákat hardon, hogy meglegyen a hard mask. Ugyebár meg kell csinálni az összes munkát simán és PRO JOB-ban. Kérdés: ha csak sima vagy csak projob melót lehet venni offshoreból, az azt jelenti, hogy nincs belőle pro vagy sima verzió vagy csak nem lehet venni?
Ukr job van simában / 4 bolt van projobban pl.? -
nzozz
aktív tag
Úgy látom az overkill azért csak foglalkozik a vevőivel/játékosaival, már ki is adtak egy hotfixet:
Fixed a common crash related to starting the game
Fixed a common crash related to starting a level
Fixed a crash related to network issues -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Crime.net Offline-nál Offshore PayDay ikon nem találom, 1x már használtam, de most nincs meg, valamihez kötve van hogy most nem jelenik meg?
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Ez a tegnapi majd 1GB -os patch nektek is elcseszte a játékot? (nem lehet elindítani/befejezni az adott akciót, stb.)
Amúgy a Hoxhud legálisan, szankciók nélkül használható kiegészítő?
-
kulaba
csendes tag
Sziasztok! 2-3 napja vettem meg a gamet és keresnék olyan playereket, akikkel tudnek csapatban jatszani. 14-es szinten all most a karakterem, kezdem kiismerni a gamet. Fps jatekokben elegge gyakorlott vagyok. Van teamspeak meg ami kell
Nicknév: lcckgaborÜdv!
-
emiki6
veterán
válasz
Becks1987011
üzenetére
Szerintem mi nem tudunk segíteni, de ahogy nézem van róla youtube video is.
Keress rá google-n: startup problem, black screen payday 2 stb. Ilyen kulcsszavakkal.
-
Becks1987011
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, haver megvette steamen a játékot és amint elindítja fekete képernyő után kilép, van valami megoldás, hogy elindúljon a játék?
Üdv -
Mate
nagyúr
Tegnap megvettem és kipróbáltam. Rohadt jó játék
Iszonyat noob vagyok még, de fokozatosan jövök bele. Majd pár klántagot ráveszek a játékra és had menjen 
-
emiki6
veterán
PAYDAY 2 (Solo &) Stealth végigjátszás és tippek
PeL tollából. -
raggg
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Azért érdemes azért benézni oda, mert az embereket tényleg fel tudod venni belőle. Egyébként ez a community cucc a staemen még szerinte megy játékban sem működött, vagy legalábbis nálam nem...
-
Hunbeast87
senior tag
-
emiki6
veterán
Vicces, hogy felveszek itt pár embert, bekerülök a PH-s csoportba aztán egyre több embert "ismerek meg" és végül kikötök egy ph-tól független csapatnál, ahol csak bulldozer (phs nevét nem tudom) és raggg a kontakt a ph és az említett csapat között.
(Trefoil, csucsuy, lewee, dyeingstar stb.)
-
emiki6
veterán
Van egy olyan add-on, hogy HOXHUD. Azért jó, mert másodpercben kiír mindent. Meddig van ecm, mennyi ideig töltesz, szóval mindent.
Ide kell bejoinolni.
Ezt kell letölteni és kitömöríteniba Payday2 mappába. (self installer egyszerűbb)
Nyugi, ez nem csít, ha gondoljátok nézzétek meg jutyubon, hogy mi is ez.
-
emiki6
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Konkrétan átugrotta a feladatokat és fosta a kicsiba a 6M-et érő táskákat xd
Az se volt semmi, amikor letett egy helyre 100 db sentry gunt.
Kiírta a játék hogy Alexander csaló, mert túl sok dolgot adott hozzá a játékhoz, erre egyszerre felrobbantott vagy 500 gránátot.
durva volt. 
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
6 hozzászólással előtted említette: itt.

Ezért írtam, hogy nem önerőből. Végül is a csapatában játszó csalónak is le kellett szednie a scriptet, elindítani azt, szóval az is megdolgozott érte.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Mi az, hogy nem önerőből? Tán magától mászott ki a bankból?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emiki6
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Lehet hogy nem az én érdemem, de attól még jól néz ki.

Nem is azt mondtam, hogy bebebeee, nekem több van mint nekteek stb.
Ja igen, nem én csaltam, én csak meglepödtem.
Amúgy pénztől függetlenül csinálni fogom a pénzszerzős melókat.

-
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jó, de hát offshore. .. Mégse tehetsz be ennyit csak úgy a bankba vagy verhetsz el csak úgy...

Az lenne am poén ha betennéd a bankba majd kirabolnád és számonkérnéd a bankon.

-
emiki6
veterán
1 kör + 1 csaló = 54 millió készpénz!
Megyek megnézem a séfem mennyire van töltve
-
Mustármag
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Ah értem, ez így gáz, de hát ez van :S
-
Mustármag
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
De az 5. őrt eddig még sosem vette be....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első részével együtt, illetve megvásároltam a The Big Bank Heist DLC-t hozzá
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)