- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
emiki6
veterán
-
CJ4567
nagyúr
-
emiki6
veterán
Emberek! Mi a rák ez a 25 giga cucc, amit a paydayhez letöltött a steam? Nézem, hogy 129 megás update, aztán elkezd írni valamit nagy bőszen 30-50 megával és azt írja, hogy még 10+ perc. Há' miez?
-
fcbarca
őstag
ha valaki szeretne játszani vegyen fel (zseroskenyir)

-
HREH
senior tag
írok privit
-
macilaci78
nagyúr
-
HREH
senior tag
-
fcbarca
őstag
-
HREH
senior tag
-
fcbarca
őstag
-
HREH
senior tag
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Nincs valakinek valami leírás a skillekről,hogy mit is jelentenek egyenként?
-
emiki6
veterán
Apropó hoxhud:
"[TECT$ECore] Olipro Officer 18 hours ago
WE ARE WORKING ON THE RELEASE
If you saw the screenshots - yes, that's a teaser. We're working on stabilising HoxHud and will be making a beta release soon!STAY TUNED
Last edited by [TECT$ECore] Olipro; 18 hours ago" -
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
HREH
senior tag
-
Adebayor
aktív tag
-
HREH
senior tag
-
ooszi
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
Igen, ahhoz.
-
ooszi
senior tag
A WolfHud hoz?
-
macilaci78
nagyúr
-
ooszi
senior tag
-
HREH
senior tag
WolfHUD.
Teljes mértékben testreszabható, rengeteg dolgot mutat. -
TESCO-Zsömle
titán
Hola!
Hoxhud halála óta mi vette át a helyét? Mi van most, ami ad legalább annyit, mint anno a Hox?
Előre is köszönöm!
-
HREH
senior tag
Igen.
-
Hunbeast87
senior tag
-
HREH
senior tag
-
Adebayor
aktív tag
elvileg felvettelek titeket steam-en.
helyesadi a nevem. Mármint az ID-m.
16-os az avatar képem. -
macilaci78
nagyúr
-
HREH
senior tag
Jövőhéten ránézek majd

PH!-s csopi link mehet bele most is, meg majd még később szerkesztjük.szerk: mehetne bele, csak az istennek se találom

-
macilaci78
nagyúr
-
ooszi
senior tag
Össze hozhatnának már a BigLobby - t, jó party lenne
-
HREH
senior tag
-
ooszi
senior tag
-
Adebayor
aktív tag
sziasztok.
ingyenes szórásnál kaptam el a játékot.
Aztán vártam eddig, hogy kipróbáljam. Nem rossz, bár azt se tudtam kb mi történik,aannyire pörgős. vagy hát gondolom a pörgős zene ami hozzá ad a dologhoz
Jelen pillanatban gondolkodok hogy kicsit komolyabban megismerem, ezért privátba írjon aki profi a játékban, és akár játszhatunk együtt is, és közben tanulok
-
ooszi
senior tag
-
törölt tag
-
macilaci78
nagyúr
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Ennyi magyart és csalót még nem láttam a PayDay 2 be, kellett ingyenesen kiszorni a játékot. -
Jinxb1rd
addikt
Nem? Miért lenne. Mondjuk DLC-k nélkül a One Down-ok biztos nem lettek volna meg, vagy legalábbis sokkal nehezebben.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem megvan az összes DLC, szóval VIP tag leszek hurrá
Kaphatnánk valamiylen sisakot külön ezért btw, na mind1.De egyébként tényleg, aki gondolja vegyen fel Steam-en, partyzzunk:
http://steamcommunity.com/id/jinxb1rd1987/ -
emiki6
veterán
Csak most szóltok, hogy máig lehetett DLC-ket venni?

-
HREH
senior tag
Azért valalmi kompenzálás jöhetne azoknak, akik anno még borsos áron vették meg a játékot, ill. az összes DLC-t.
Most lehet rákapok, megint lehetjókat röhögnisegíteni a sok új játékos miatt

-
Zolás
addikt
Ja és a dlc-ket is most kell beszerezni, később csak a rohadtdrága ultimateakármilyen kiadás lesz, nem így külön. Nekem kb 20eur lenne a hiányzó dlc, amit lehet meg is vennék, ha nem lépne ki a játék minden pálya után... Így kb legyenek boldogok az eddig ráköltött pénzemmel, majd 20év múlva bundliba megveszem.
-
tomas9320
tag
Beszerezve

-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
-
emiki6
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
-
emiki6
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
Hm, akkor lesz egy kis változatosság. Volt kb 3 fegyver, ami hatékony volt one down szinten, hátha most már több van.
Az AI team mennyire hatékony?
Még nem tudtam konkrétabban játszani a játékkal, azért kérdezem.

-
macilaci78
nagyúr
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Kihagytam a játszást halloween óta, most felraktam újra, illetve megvettem a kiegészítőket, amik nem voltak meg azóta. Van bármi, amiről érdemes tudnom és azóta történt?

Ja egyébként szívesen játszanék másokkal, skill-ről:
560 óra, csalás nélkül meglett a one down maszk, illetve az összes achivment is megvolt a halloween, illetve a szintlépéssel kapcsolatosak kivételével. Hasonló skillt és eltökéltséget keresnék jövőbeli játszótársaimban, hogy elvarjam a maradék szállakat achivmentekben és One down-okban is
-
emiki6
veterán
Én is beleuntam, de nem hiányzik. Inkább single játékok, filmek, sorozatok, youtube. Mindegyiknek meg van szabva, hogy mennyi időt vesznek el és bármikor félbehagyhatóak, egy multiplayer viszont akár az örökkévalóságig is játszható és nem illik kilépni vagy afk-zni játék közben...

-
HREH
senior tag
Én haverral játszottam, magamtól már én se nagyon megyek, mert áttértem más játékokra, ill. minden megvan már benne (kivéve COP). Egyszerűen nem maradt kihívás, már úgy ahogy a solo 1D is megyeget
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Beleöltem közel 1400 órát, és jó lenne, ha nem csak ez az egy játék lenne a profilomon
-
macilaci78
nagyúr
Február 22 óta nem játszottam a játékkal, 217/582 acsi.
Újra kéne tanulnom, hogy az egér 11 gombjára mit állítottam be.
Nincs időm, pontosabban nincs annyi türelmem a játékhoz, amennyi időt rá tudnék szánni.
Sniper Elite 3-at játszogattam, de 49 óra alatt még a legkomolyabb szinten is végigtoltam. -
HREH
senior tag
Király, pont ez kellett a 100%-hoz

-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Valahol megértem...
De tagnap meg olyat láttam, hogy sorozatos auto-kick után (mikor még a Crime.net felületről sem kezdek tölteni már kicket kapok) valahogy bejutottam egy lobbyba, ahol a chat felületen azt láttam, hogy">>nevem<< kicked because not public profile"... aztán onnan is kickeltek.
Azért ez már picit szerintem bunkóság rendszer szinten... Ne ne legyen, mint lobby védelem, de hagy ne lássam már én se, mint opció, azt a szobát..
-
HREH
senior tag
A community nagyrésze toxic, ezt elég sok Steam fórumon is olvashatod, de bőven ki lehet fogni normális csapattársakat is.
Mostanában pedig crashel a játék rendesen (modokkal és modok nélkül is), mivel mindennap update van.
Ja és igen, az újakat, főleg a free weekeseket nem sokan szeretik mert nagyrészüknek (tisztelet a kivételnek!) halvány lila gőze sincs a játékról, a sok-sok infamys hostok pedig túl lusták magyarázni. -
TESCO-Zsömle
titán
-
ledgeri
nagyúr
Állat játék:
Most az ingyenhéten megyek vele. Egészen máig ha csatlakoztam valahova, akkor vagy a host elment, vagy stelth-ben valaki belőtt, vagy kickeltek, vagy leszakadtam, vagy nem csatlakoztam, vagy a játék lerakta magát asztalra, vagy csak leállt, vagy mentem egy jót...
Kb minden fentebbi lehetőség egyszer megfordult, mire az utcsóhoz értem.Ma, mondom 1-2 nap van, játszunk. Majdnem feladtam a frissítés miatt, de ok...
1-2 próbából 8+13 mill.-es offshore overkill Stealth-et kaptam be , kb egy óra alatt többet kaptam mindenből mint eddig (összesen).
Aztán a harmadiknál egy kamerát benéztem, persze egyből "retarded" kick. Na mondom akkor máshova, és megint 2 asztalra-crash....Átlagban stabil ennyire a játék vagy csak én vagyok szerencsés?
-
macilaci78
nagyúr
Ingyen kipróbálható a Payday 2!
Az alapjáték 4,99 €, a GOTY pedig 11,49 €, mindkettő -75% akcióban, csakúgy, mint az összes DLC.
PAYDAY 2: Gage Russian Weapon Pack csak -10% -
HREH
senior tag
-
Vyndree
őstag
Saját szerkesztésű pólóm, nyomással, anyaggal, mindennel 3000Ft volt.

Esetleg ha érdekel valaki átküldöm a képet amiről készítettem.
-
HREH
senior tag
Continental Coinokat kapsz a heistek végén, illetve vannak különböző trophy-k és daily job-ok, amelyek teljesítése esetén 6 Coint kapsz (meg kis szobrokat, amik jól néznek ki).
Illetve egyes karakterek fejlesztésénél kapsz extra dolgokat is, pl. John Wick 3-as szinten kapsz egy gyakorlópályát, Bonnie 3-as szinten egy rulettasztalt, ahol spending cash-t tudsz költeni, stb. 1-es szintről 2-es szintre fejleszteni 12 Coin, 2-es szintről 3-as szintre pedig 24.
Semmilyen játékbeli előny nem származik abból, hogy mennyire fejleszted, az egész csupán a szépségre/kinézetre megy.
Raid pedig olyan, hogy megtámadják a zsernyákok a házat, neked túl kell élni 3 assault-ot, ha sikerül, akkor kapsz 6 Coint (mindegy, hogy Normalon vagy 1D-n csinálod, ebben az esetben fix a 6). -
pilu85
őstag
Lefoglalod magad...Úgytudom semmire se jó ha fejleszted.

-
nszabolcs94
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már róla szó, de a safehouset hogyan lehet felfejleszteni? Meg ha ezt az egész új safehoust elmagyarázná nekem valaki azt nagyon megköszönném. Mármint most gondolok arra, hogy hogyan lehet fejleszteni, miért is jó ha felfejlesztjük, mik azok a raidek rajta, stb... -
Vyndree
őstag
A múltkori kifagyásnak végre megtaláltam az okát. Leírom ide is, hátha valaki hasonló helyzetbe kerül, vagy ha újratelepítem valamiért a játékot és nem találom sehol akkor én is majd itt keresem.

A BBQ packban van egy un. "Dragon's Breath" lőszer, amitől lángolni fog az akit meglövünk. Amennyiben WolfHUD-ot használ valaki, akkor a kettő együtt fagyni fog, játék közben random kidob, az első pár percben.
Ennek a bugnak megoldása a következő: (mielőtt nekifogsz készíts egy biztonsági mentést)
- keresd ki ezt a fájlt: DamagePopup.lua (PAYDAY 2\mods\WolfHUD\lua\DamagePopup.lua)
- notepaddal ha meggnyitod, akkor a 10. sorban ezt találod: "if WolfHUD:getSetting("show_dmg_popup", "boolean") then"
- ez a sor alá szúrd be ezt közvetlen egy új sorba: "local damage = tonumber(data.damage) or 0"
- a 13. sor így kezdődik: if data.damage > 0.09 and...
- ezt módosítsd így: "if damage > 0.09 and...." (vagyis szedd ki ezt: "data.")
Mentsd el és boldogság van, mert nem fog többet kifagyni/kilépni ez a "páros".
Szép napot! -
törölt tag
-
pilu85
őstag
-
Zolás
addikt
Van valakinek ötlete miért lép minden mission után? Alighogy vége egy akciónak, hibaüzenet nélkül kilép.
Win10 i5 6500 2x4Gb ram 7950 a gép. A win ssd-ről fut, a vga driver a legfrissebb. -
Vyndree
őstag
-
HREH
senior tag
-
Vyndree
őstag
-
pilu85
őstag
-
macilaci78
nagyúr
Tehát gyűjtő...
-
HREH
senior tag
Nézőpont kérdése, nekem megérte.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
HREH
senior tag
-
Zolás
addikt
Hát bakják meg, most ezért vegyem meg a hatdolcsis pakkot?
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki még esetleg nem lenne meg a játék, az most nagyon olcsón hozzájuthat! https://www.humblebundle.com/starbreeze-bundle-presents-john-wick -
TESCO-Zsömle
titán
-
Zolás
addikt
Az egydollárost megvettem, gondolom a maszkokat meg lehet szerezni máshogy is?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Zolás
addikt
-
Vyndree
őstag
Nem tudom mi volt a hiba, tegnap a videó beállítások alapértelmezés visszaállítása után jó lett.
-
macilaci78
nagyúr
-
Vyndree
őstag
Visszaállítottam default-ba és most meg jó lett. Érdekes, mert visszább volt véve minden a grafikán hogy ne akadjon ha sokan vannak egy képen, de most még nem dobott ki, pedig vagy 7-8 heist-et lejátszottam. Tegnap még 3 emberre rálőttem már rögtön fagyott, most 10-12 lángol előttem és most nem.
Dell Optiplex780
ATI HD5750
Intel Q8300 Quad (2,5GHz)
16GB RAM
Tudom nem egy erőmű, nem is mai darab, de olcsó volt és nekem a célnak megfelel. -
macilaci78
nagyúr
-
pilu85
őstag
-
Vyndree
őstag
Rendszeresen kidobál a játék heist közben. Azt megfigyeltem, hogy olyankor csinálja mikor BBQ weapon-nal (lángoló lőszerrel) használom, mikor 4-5 emberke lángol a képen megáll a kép és pár pillanat műlva már a windowsban találom magam. Egyéb más lőszernél semmi gond.
Találkozott már valaki ezzel a buggal, küszöbölhető valahogy? A videó beállítások között esetleg, vagy cseréljek vga drivert, esetleg valami más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(francért dolgoztunk vele ennyit....)