Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz pilu85 #838 üzenetére

Látom magyarul kéne, úgyhogy lefordítottam HREH #827 írását full magyarra. Íme:

Srác XXV-100-as szintű, kicsit önfejű, mostanában őrtoronnyal tolja, pedig mondtam neki, hogy lőszar kéne... :)
    Aranyból kb csak 8 zsákot vittünk ki, mert a végére elfogyott a lőszar, de így is 2,7 milliót adott (ami nagyon kevés mellesleg, Patkányok Túlölésen ad teljes zsákmánnyal 3,5 milliót...)
    Aktiválás elég érzékeny, mi is vagy 7-8 percig álltunk a megfelelő helyre.
    Biztos nem vagytok bénák, nekünk a széfbe bejutás (még az első fúrónál) is nagyon nehezen ment, aztán mikor sikerült, felállítottuk az előzőleg megbeszélt stratégiát, mindenki tudta, hogy mit kell csinálni, és elsőre sikerült.
    Egyébként ez volt az első "hosszú" Halálvágy futamunk, Dr. Nyomorult-at Túlölésen is alig bírtuk ki, most meg Halálvágyon volt 1 óra, meg is lepődtem, hogy ennyit is kibírunk.

#822: Meglett a TÚLFÚRÁS teljesítmény, benne vagyok abban a 0,1%-ban!! :C :C :DDD
    4en voltunk, 1 lőszar, 2 doktor, dupla őrtorony, Sárkánytűz Joceline + Vonat + ICTV,Inspiráció,Túlölés, meg lőszar miatt Ászolt Teli Töltve.
    Egy élmény volt megcsinálni

Új hozzászólás Aktív témák