Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• combonari

tag

válasz Eclips21 #658 üzenetére

Közel jársz, de előnytelen build akimbóra. Ghost fában például egy csomó fontos skill kimarad, például az alap shinobi, ami a séta meg a guggolás sebességére ad. Cat burglar meg a fast hands is legalább annyira fontos, engem például nagyon idegesítene a hiányuk. First aid kit nincs kimaxolva, úgy nem sok értelme van, főleg death wish-en (én főleg abban gondolkodom). A swan song hasznos, de fel kell áldoznod ha kell ahhoz, hogy legyen egy stabil build-ed. Például a first aid kiteket, ez egy vagy-vagy helyzet. Vagy first aid kit, vagy swan song, a kettő eggyütt nem passzol szerintem.

Én ezt a buildet használom akimbóra, benne van minden ami fontos szerintem. Death wish-re mondjuk én nem vinnék first aid kitet, inkább ace med bag. Itt például a gunslinger ace-t kellett feláldoznom, hogy legyen inspire is meg ace med bag is, de cserébe van egy stabil build-em. Ez a legnehezebb része, amikor el kell döntened, mit áldozz fel, mert mindened egyszerre nem lehet.

Egyébként ezek a buildek csak minimum infamy 5-el működnek, és csak akkor, ha a tier bónuszok fel vannak oldva, különben több pont kell a tierek feloldásához, és egyszerűen nem fogod tudni megcsinálni ennyi pontból.

Új hozzászólás Aktív témák