- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #6662 üzenetére
Hm, lehe, hogy a TS Deadeye-omnál a Ricochet helyett az új Rupture-t veszem fel és majd a Ricochet megy a 4. lab utánra. A 25% Bleeding chance és a 80% crit multi elég erősnek tűnik egy crites buildnél. Nem használtam még bleed-es skillt vagy fegyvert, de tudtommal az a bossokra is hat?
-
-
-
válasz
tocsek18 #6512 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet! Ez lesz a megoldás.
Amúgy más nyűgöm is van. Nincs elég life-om. 67-es szinten eddig csak life node-okra tettem, de így is csak 3800 van. Resistek a chaos kivételével 75-ön vannak, azzal nincs gond. DPS buffolva 10k, az is elég még. Nincs normális life-os gear-em:/
-
válasz
tocsek18 #6510 üzenetére
Hát a gemek kiesnek, mert csak 5l 5s a cuccom, és minden benne van: cleave - faster attacks - multstrike - inc phis dam + fortify. Egyszerre egy átkot tudok és az a punishment. Fegyverem a doomsower. Elreon féle minusz manás ring jó lehetne, olyat lehet rá craftolni? Mert csak gagyi kékeket árul.
Ezt a buildet csinálom: [link] -
-
Ramos_
tag
válasz
tocsek18 #6456 üzenetére
sztem az elementalist brutal erős class, csak még kevesen tudják
az elemental conflux + elemental overload együtt tökéletesen megoldotta azt amiért régen mindenki annyit panaszkodott hogy a noncrit caster buildek sokkal gyengébbek, meg hogy a crit túl erős a status ailmentek miatt
nem mellesleg mostmár cold snap-ból is csinálhatsz burnprolif buildet és jó = build diversity a köbön
-
tocsek18
senior tag
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #6424 üzenetére
Én ma este haltam le 86-on(1% kellett volna a 87-hez), csak mert nem tudtam kilogolni, majdnem 7400hp-ról. Nem vagyok pipa egy picit...
Nagyon belezúgtam abba a kariba, és most semmi kedvem rerollolni ugyanazt újra, mert full mázlis voltam végig vele(bejött minden tactical alc, meg volt a 6Link armor+iron willes mace, volt 326-28k dps bladefallal, meg ugye a 7k hp).
-
Ramos_
tag
válasz
tocsek18 #6417 üzenetére
én tegnap csináltam meg merc izaro-t rangerrel lvl 71-en és nem annyira nehéz sztem mint leírtad, viszont kell hozzá pár dolog
- minél több move speed hogy el tudd kerülni a taknyot meg a one shotot
- potion management: én 3 life flaskal toltam + granite + a smoke cloud flask
a smoke cloud iszonyat op, még soha nem talált el ha benyomtam
- figyelni kell izaro melletti cuccokra, mert ha nem ölöd meg a tükröket vagy totemeket vagy mittomén épp mivan ott és ugy viszed le a life-ját, akkor minden phasere felbuffolja magát
fel lehet buffolni olyanra hogy bármilyen karit agyonüt, viszont olyankor dob vagy 3-4 treasure keyt
- és végül redditen minden nap felrakja valaki a napi layoutot, az egyenes ut ami odavezet, hogy ne kelljen silver key meg ilyen szarokkal huzni az időt
mert aki pl eltölt 45 percet azzal hogy ideér és utána az utso izaro phase-nél lehal az kb uninstallálja a játékot
na ilyet ne csináljatok10 perc alatt le lehet érni
-
-
tocsek18
senior tag
válasz
tocsek18 #6416 üzenetére
nah hát nem fogom farmolni izarot mercin
lvl 69 2h mara 32kdps 50dmg reduc 3,6k life 1hit csá, esély nincs körülötte ugrálni majd vissza nézek 85-90között több élettel és nem slotonként max 5c itemekkelaztán kiváncsi leszek
jöhet a mapfest
ha meg broken lesz akkor is akkor újbuild
ötlet? vélemény? -
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #6394 üzenetére
Nem elküldtem, hanem természetesen azt írtam, hogy most nem tudok. A gond ott van, hogy a mapokkal ellentétben, amelyeket 4-5 perc alatt lezavarsz, de akár ki is ugorhatsz közben, itt egy jó fél-háromnegyed órát bent töltesz.
Nyilván egy spéci cuccra várnak akár ennyit is, de egy dusktoet vagy Gefri crestet kap hatszáz helyen
Közben megcsináltam normálon a labirintust (meglévő, 80+ karival) ezalatt volt nyolc megkeresés. mindre visszaírtam mikor kijöttem, 1 maradt.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #6288 üzenetére
Néztem egy kicsit a videóját. Nem tudom, hogy szerencsém volt-e, hogy pont a Labirynth-ban volt, de változatlanul nem vagyok oda a dologért.
Low level (kb. 30 körül lehetett) karival az Izaro fight egy rohadt unalmas és hosszadalmas szaladgálás volt (róla azért feltételezem, hogy tud buildet csinálni), ezt megismételni még hatszor? Brrr.
A ládzsa köpködő oszlopok közötti szambázás pedig a legrosszabb laracroftos emlékeimet hozta vissza.
-
Har_melin
addikt
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #5961 üzenetére
Én most egy Bladefall+Poison karival megyek - ha ez még ele dmg-el működne, akkor az tényleg az atombombával kombinált meteorbecsapódás lenne. eddig csak a shadow phys dmg node-jait raktam ki meg a Fatal Toxin-t, de így is nagyon erős. Single bossok ellen a Faster Castingot lecserélem ConCeffectre, de az se mindig kell. Mercin viszont lehet, hogy a Hatred helyett egy HoI+Warlord kombó lesz (vagy Vulnerability), ha túl sokszor meghalok, addigra lesz elég manám hozzá.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #5921 üzenetére
Kb ilyen hangulat nálunk ts-en, folyamat megy az ökörség. Nehezen lehet komolyan játszani, főleg ha indul a liga, én mindenki null cuccban 4 szinttel a zónák alatt lavírozik a mobok között, hogy minél hamarabb cruel dockban érjünk, ahol először megállunk levelezni. Na akkor vagyunk olyanok mint a gyerekek
.
nyic19: Startra chaos witch lesz, aztán majd meglátom. Általában indig a 2. karakterem sikerül, szal már nem tervezek előre
-
macskajaj22
csendes tag
válasz
tocsek18 #5570 üzenetére
Frost wall jó ötlet, szerintem van is egy lvl 1 5%q a táskámban, átvariálom a slotokat. Sebzést leginkább azoktól a moboktól kapok akik ignorálják a totemjeimet, pedig próbálom 2 totem közé lökdösni , de csak jön felém, nem tudom ez mennyire normális ?
zárt pályákon szinte semmilyen sebzés nem ér , kirakom a totemeket, visszamegyek 10 lépést majd loot ha végeztek, lvl 70-72 mappok okék lvl 71-en. Nyitott területen már nem ennyire jó a helyzet, mikor több irányból jönnek.
Akkor marad a fireball dupla cursenek , köszi, nem voltam benne biztos hogy sebzés nélkül is aktiválódnak e az átkok
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #5572 üzenetére
Köszi, én csak a templar-marauder-scion blokkot néztem, valami hülye beidegződés miatt nekem a witch = wand volt.
A SuperNova buildet már láttam korábban, de a PoH-ra pillanatnyilag nincs pénzem, ezért azzal akkor nem is foglalkoztam. A dual curse-ös buildeket megnézem, van talonban egy Windscream-em.
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #5411 üzenetére
"nem vagyok power gémer" - dehogynem, régóta játszol, ismered a játék belső mechanizmusát, kapásból meg tudod ítélni, mit érdemes megtartani, mit nem, tudod, mire kell számítani az egyes bossoknál, stb. Ilyen szinten egyébként én is az vagyok, de ez a játék nem csak azoknak kell működjön, akik már évek óta játszanak vele.
"beraksz sisakra meg cipőre 20% körüli rarityt + item raryti gemmel megvan se perc alatt a 100% rarity drop" - most ugye csak viccelsz? 4L cuccba mutass olyan nem rutinos játékost, aki merci Act4-ben a támadó skill mellé inkább IIR-t rak dmg support helyett, amikor azért kepeszt, hogy egyáltalán túléljen? Pont ez a power gémerség, amikor valakinek ez már nem gond.
"ez a GGG nem fos Blizzard hogy patcheket teli rakja rejtett ninja nerfekkel ... kár bele látni konteókat" - semmi bajom a GGG-vel, de ha a drop mennyisége folyamatosan a fele sincs a korábbiaknak, akkor azt nevezheted konteónak, nálam ez a tapasztalat néven fut. Az előbb egy Dungeon map-on összesen, minden felszedhetőt beleszámolva nem volt két teljes fordulónyi, pedig korábban sem mf-eltem soha. Kb. változatlan volt a sárga mennyiség, gyakorlatilag nulla a kék.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #5409 üzenetére
Olvass legalább vissza az itt feltett kérdések között és látni fogod, hogy a kezdő játékosoknak, akik még nem power gémerek, hogy egy nap alatt mapozós szintre jussanak egy letesztelt builddel vagy három perc alatt végignyomjanak egy mapot egyáltalán nincs dögivel cserealapjuk. Általában a trade sem működik nekik, mert hacsak nem valami überjó cucc esik - aminek ilyenkor örül az ember, mint majom a farkának és inkább keres hozzá buildet, mint hogy eladja - ha nincs fent naponta órákat, akkor esélytelen, hogy pont őrá várjon egy vevő egy átlagos sárgáért vagy egy közönséges unique-ért.
Ez a változtatás egyértelműen rossz nekik, miközben a power gémerek semmit nem profitálnak belőle. Különösen nem az itemfilter bevezetése óta, mert már az sem lehet érv, hogy teleszemeteli a képernyőt a sok felesleges cucc.
Mellesleg gyűjtöm a cuccokat a chaos recepthez és a fölösleges sárgákból azért messze nem jön annyi plusz be, mint a korábbi "szemétből".
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #5407 üzenetére
Hülyeség, miért panaszkodnának, amikor írtam is, hogy a sárga cuccok gyakorisága nem csökkent? Az nem szimpla rng, ha eddig egy pálya alatt megtelt egy tab fül kék cuccokból, most meg kettő sem elég hozzá és nem egyszer-egyszer fordul elő, hanem állapot.
Nem panasz volt, csak megállapítás. Ez nehezebbé, lassabbá teszi a craftolást, ami vélhetően még feljebb viszi majd az 5L-6L cuccok értékét.
Szerintem ez nem szerencsés, mert azoknak, akik nem játszanak napi 5-6 órákat erősen csökken az esélyük a magasabb szinten szükséges normálisabb cuccra, anélkül pedig elmehet a kedvük egy idő után magától a játéktól is.
Ráadásul mivel a sárga cuccok gyakorisága - ahogy írtam is - érzésem szerint nem változott (legfeljebb másból esnek), ettől az mf kariknak nem lett jobb. Kivéve persze ha valaki annak örül, hogy másnak rosszabb.
Aki eladásra játszik, annak sem jó hosszabb távon, mert ha csökken a casual játékosok vásárlóereje (mert nem tudják házilag előállítani a cserealap currency-t), akkor egyik oldalon lesz az eladó, aki többet akarna kapni a felértékelődött cuccáért, a másikon meg a vevő, akinek még annyi zsozsója sem lesz rá, mint eddig.
Egyébként pedig játékélmény szempontjából is kifejezetten rossz egy nem addikt vagy csak ismerkedő játékosnak, ha egy pálya fő ellensége, akit alkalmasint éppen csak le tudott verni, nullához közeli jutalmat dob.
-
kristof123
őstag
válasz
tocsek18 #5355 üzenetére
Elso RF karimat Flame totemmel huztam, es vmi borzalmas volt. A masodikat facebreakerrel es sokkal konnyebb volt szintezni. Ha nem akar az ember sok regretet hasznalni akkor a 2. verzio jobb.
Kesobb feldobom a leveling tree-t RF-hez (mind a ket verziot).Szerk.: es a mapozasra kesz karit is : D
-
-
Ramos_
tag
válasz
tocsek18 #5102 üzenetére
itt vmit nagyon félreérthettél szerintem
nem tudom értelmezni amit írtál, de ha 82-es mapon játszol, bármelyik fehér mobtól kaphatsz 82-es mapot,
82-esnél nem számt hogy a boss tud dobni +2-eset mivel olyan nem létezik, de így is megéri a bossot tolni mert van flat 20% esély hogy mindig dobjon mapot, az alap esélyen kívül is -
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #5084 üzenetére
Ennek lvl guide-jára és a skill tree-jére nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy élte túl? (perseze lehet, hogy csak magas szinten kezdett el fehér cuccal játszani.)
Aki játszott már SRS karival az elmondhatná, hogy hogyan működhetett ez a "két Overseer 5 mp alatt" megoldás. A többi része annyira nem is hozott lázba, de ez brutális volt.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #5029 üzenetére
Kösz, akkor most visszarakom a normált. A headbanger maraval eljutottam cruel A4 végéig. Ott már többször meghaltam, mert nem volt elég a talált cucc (a poetrade-en pedig a béta nem volt fenn), de szerintem játszható lesz az új felállásban is.
Eddig a szintig a manuális IC helyett a fortify-t használtam (quality gemek nélkül és még csak 5 EC-vel az IC nagyon gyorsan lefogyott volna), de ez is működött (Ground Slam + Multistrike + Fortify + EC on melee stun), igaz állandóan kellett egy mana flaska (az istennek sem sikerült mana leeches cucchoz jutnom).
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #5017 üzenetére
Ez tipikusan az "ilyen állat pedig nincs" kategória...
Nekem túl gyorsan kapkodta el a gear képeket, az SRS-t látom, spell totem arc-kal, zombik, de hogy marad életben?
Azt már nem is merem megkérdezni, hogy hogy a bús pimpliben csapta le a két Overseer-t három másodperc alatt - nekem három különböző karival sem sikerült eddig, pedig nem fehér cuccal mentem. (Jó, ez az én szegénységi bizonyítványom
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged