Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz tocsek18 #5411 üzenetére

    "nem vagyok power gémer" - dehogynem, régóta játszol, ismered a játék belső mechanizmusát, kapásból meg tudod ítélni, mit érdemes megtartani, mit nem, tudod, mire kell számítani az egyes bossoknál, stb. Ilyen szinten egyébként én is az vagyok, de ez a játék nem csak azoknak kell működjön, akik már évek óta játszanak vele.

    "beraksz sisakra meg cipőre 20% körüli rarityt + item raryti gemmel megvan se perc alatt a 100% rarity drop" - most ugye csak viccelsz? 4L cuccba mutass olyan nem rutinos játékost, aki merci Act4-ben a támadó skill mellé inkább IIR-t rak dmg support helyett, amikor azért kepeszt, hogy egyáltalán túléljen? Pont ez a power gémerség, amikor valakinek ez már nem gond.

    "ez a GGG nem fos Blizzard hogy patcheket teli rakja rejtett ninja nerfekkel ... kár bele látni konteókat" - semmi bajom a GGG-vel, de ha a drop mennyisége folyamatosan a fele sincs a korábbiaknak, akkor azt nevezheted konteónak, nálam ez a tapasztalat néven fut. Az előbb egy Dungeon map-on összesen, minden felszedhetőt beleszámolva nem volt két teljes fordulónyi, pedig korábban sem mf-eltem soha. Kb. változatlan volt a sárga mennyiség, gyakorlatilag nulla a kék.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák