Hirdetés

  • Touroll J1 - amikor az átlagos is elég

    ma A megszokott konstrukciót, vagyis pedálszenzort és hátsó agymotort kínál a Touroll, nincs benne semmi rendkívüli, de kedvező az árfekvése.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz tocsek18 #5407 üzenetére

    Hülyeség, miért panaszkodnának, amikor írtam is, hogy a sárga cuccok gyakorisága nem csökkent? Az nem szimpla rng, ha eddig egy pálya alatt megtelt egy tab fül kék cuccokból, most meg kettő sem elég hozzá és nem egyszer-egyszer fordul elő, hanem állapot.

    Nem panasz volt, csak megállapítás. Ez nehezebbé, lassabbá teszi a craftolást, ami vélhetően még feljebb viszi majd az 5L-6L cuccok értékét.

    Szerintem ez nem szerencsés, mert azoknak, akik nem játszanak napi 5-6 órákat erősen csökken az esélyük a magasabb szinten szükséges normálisabb cuccra, anélkül pedig elmehet a kedvük egy idő után magától a játéktól is.

    Ráadásul mivel a sárga cuccok gyakorisága - ahogy írtam is - érzésem szerint nem változott (legfeljebb másból esnek), ettől az mf kariknak nem lett jobb. Kivéve persze ha valaki annak örül, hogy másnak rosszabb.

    Aki eladásra játszik, annak sem jó hosszabb távon, mert ha csökken a casual játékosok vásárlóereje (mert nem tudják házilag előállítani a cserealap currency-t), akkor egyik oldalon lesz az eladó, aki többet akarna kapni a felértékelődött cuccáért, a másikon meg a vevő, akinek még annyi zsozsója sem lesz rá, mint eddig.

    Egyébként pedig játékélmény szempontjából is kifejezetten rossz egy nem addikt vagy csak ismerkedő játékosnak, ha egy pálya fő ellensége, akit alkalmasint éppen csak le tudott verni, nullához közeli jutalmat dob.

    [ Szerkesztve ]

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák