Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edge
veterán
-
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem volt még EA ballistám úgyhogy ideje, meg ezt könnyű átgearelni EK-ra úgyhogy ez lesz, ignite amúgyis buffot kapott, bár itemeket tekintve nem lesz olcsó build ez se de hát sparkot is összeraktam MB-al 3 hét alatt
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rayner
üzenetére
Nekem korábbi (2-vel ezelőtti
) ligában volt EA champion. Én elég lassú játékos vagyok, így nekem megfelelt. Én próbáltam felcuccolni* és úgy elég jól mentek vele a kisebb bossok. Nem volt gyors, de strapabíró. Szerintem neked lassú lenne
Most én is inkább elmentalistot indítok, annak jobb a dps-e *Brunnehilde meg tudja erősíteni ez mit jelent, pl. anno a facebreakeres glaidátoránál
-
donki
senior tag
válasz
Rayner
üzenetére
Én most lépek szintet vele. 65. szintű vagyok. Teljesen a saját magam által megszerzett cuccokra támaszkodok, csak 4 linkjeim vannak. Az act végi bossoknak még pislogni sincs idejük, olyan gyorsan meghalnak. Egy baj van vele: relatíve lassan épül fel a sebzés. Meglátsz egy csapat szörnyet, leraksz egy ballistát és rohansz tovább. Még a képernyő sarkán látod, hogy az összes meghal, de már nem látod, hogy dobtak-e valamit. Szóval vagy lemondasz a lootról (szintlépés folyamán), vagy lassan haladsz, vagy a map végéről visszamész lootolni. A Paelstron féle buildet használom, ez voltaképpen glass cannon. A defense equipmentből fog jönni, arra kezdetben nem lehet alapozni.
A jelenlegi szintről, ahol most sebzésben tartok, jelentős mértékig fogok tudni a talentekkel tovább skálázódni, plusz ugye optimális linkekkel, úgyhogy map-ek miatt egyáltalán nem aggódok. -
Edge
veterán
válasz
Lokids
üzenetére
Sokáig csak olyan 60% spell suppressel mentem napokon és csak evasionnal(grace) mert determination nem fért be amig nem lett enlighten lvl4 és egyáltalán nem volt glass cannon. De nem starter volt ez a kari már lvling alatt is op uniqokkal szortam tele, de ettől függetlenül úgy érzem starternek is jó lesz én ezt indítok.
-
Edge
veterán
válasz
Rayner
üzenetére
Nekem van egy EA elementalist, eléggé min maxolt, egyedül übereket nem próbáltam vele, de pl conquerek, shaper guardok jó esetben is kb 5secig éltek, Sirius első fázisban már megfeküdt, T16 100%deli map sima vele, ilyesmik, szóval nagyon erős, persze olyan gear is kell hozzá az biztos. Mondjuk nekem van is, ez kb 1 mirroros gear, ami nem vészes, biztos van drágább build a gaméban.
-
Rayner
őstag
Valakinek van lvling+endgame !!!kipróbált!!! EA ballistája? Mennyire erős? über endgame nem fontos arra mást építek
-
Ugye jól értem, hogy a prismatic burst működik explosive concoction-nel, mert az attack?
Ja hogy 100% less damage... Nem szóltam.
-
LittleBoss67
aktív tag
Frost Blade (shadow). 3 napja kezdtem (most 92-es). Talált, már tarsolyban lévő tárgyak. Csuka RF-től, fejes (heatshiver legalább 20 db esett), Yoke amu, a többi csak annyira volt fontos, hogy ne essek minuszba reristekkel. Claw-ra cold damage essence-el, második kiserlet 28% AS is. Meg AS még sok helyen. Fa, kesztyű, flaskák itt-ott. Gyors, veszettül hányja a projectileket, mindent fagyaszt (szinte).
A suppresst nem tudtam 100-ra vinni De csak chestre es pajzsra kellene, + pajzsra 30% efficiency.
De ezek masodlagos dolgok (nekem).
Holnap mindent cserelek alap tárgyakra, de úgy tűnik ez marad. -
TrollBalint
addikt
Úgy döntöttem mégsem Toxic Rain pathfindert fogok indítani, mint ahogy terveztem, hanem inkább egy Explosive Arrow Elementalist-ot. Meglássuk milyen, aztán majd ha lesz zsé, kezdek valami rendes bow-ost
-
-
SaGaIn
senior tag
Én Lacerate bleed Bulildel próbálkozom Siege Axe plusz pajzs egyenlőre a játszható bár az endgame fegyó nagyon drága standardon... Pob-bal finomíthatom a buildet. Alig játsza valaki ezt buildet pont azért érdekel mert nem meta...... Bár llegue ban egy poison-bow buildet is megpórbálnék vagy toxic rain... nem tudom. Mindenképp jó defes buildet akarok nemszeretek sokat kitolgatni
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
még nincs
bow liga lesz ez, egyenlőre toxicrain vagy valami clawos build lesz a befutó -
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
st magad elé szórja Nimis meg random körülötted, azt nem tudom, hogy működik-e de a skill tagje szerint kellene mert projectile
-
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
na mert érdekelne hogy Nimissel mit művelnek
Mindenesetre elsőhéten tuti kicraftolok egy Nimist, mert végére drága lesz nagyon -
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
ha jól értem akkor most gyorsabban jönnek vissza?
-
-
Rayner
őstag
a masteryk miatt minden felborult, megnéztem a tartalék pobjaim, egyik sem jó
valamit rögtönöznöm kell az elején. -
-
dante3
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Tudom, hogy nem egy Űberfarmoló skill, viszont jól bírja a gyepálást.
-
-
dante3
addikt
Pohx frissítette az rf jugger buildet, kezdésnek farmolni jó lesz, aztán majd kiderül milyen toszó meta lesz a ligában.
-
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igazad volt, az ördög a részletekben rejlett. bazi nagy nerfet kapott
-
dante3
addikt
-
SaGaIn
senior tag
Van aki játszik ezzel Standard league ben? van valami guild vagy discord? Nyilván ha indul az új league majd ott játszanék...
-
donki
senior tag
Én ezt most kipróbáltam és ezzel fogok indulni, meggyőzött. Remélem sikerül vele kifarmolnom egy cremation necromancerre valót.
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
bőven elég ez is

-
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
eldritch mod a kesztyűn:
a karim profilja. -
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
ez mondjuk az Elementalist EA-t még nem térdelteti le szvsz. Úgyhogy én azzal kezdem a ligát, ligakezdésre még nem próbáltam ki, de amúgy baszó volt a sanctumban.
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
majd meglátjuk
egyébként meg teljesen mindegy mert ehhez az endgame-hez nekem pathfinder kell még mindig 
-
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Poison conc pathfinder akkora chaos buffot kapott hogy a fal a adja a másikat, mindenki ezzel fog kezdeni. megkapta chaosra a withert passzívból
plusz végtelen flaskákat
(bár aoe-t kicsit visszavették)Bow Attacks fire an additional Arrow levették itemekről áttették masterybe... beteg buff...
(vaal lighning arrow.... érdekes lesz)Saboteur 3 ágat kapott CoC-ra - kapott egy skitterbotot, movementspeedet, cooldown recoveryt, crit chancet+damaget+penetrationt. mondjuk egy ice nova CoC

van azért ebben új lehetőség.
-
brunnehilde
senior tag
3.
Amúgy nem igazán. Mivel elsősorban magamnak épitem a buildjeimet, igy általában tökéletesen megfelelnek a játékstilusomnak. Ennél a clear, a védelem, az "ár/érték arány" is teljesen rendben van. Amig a mapozás le tud kötni, addig általában szeretek játszani, a skill másodlagos. Mondjuk most már dijaznám, ha egy olyan ligatartalmat csinálnának, amit nem fogok messziről kerülni.
-
Lokids
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ő.. ez mihez volt?
-
m.lala
aktív tag
Részemről most kivételesen hamar eldőlt mivel kezdek.
Frost blade trickster: [link]
Úgylátom a sapit nem nerfelték, erre vártam, kezdő (3 div) endgame (10-15div) és 100div+ endgame+ verzió a pobban. -
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde
üzenetére
Hurrá. Akkor majd lehet 600c egy Div orb... Mert ugye eddig az akadályozta a drágulást, hogy senki nem tradelt volna 300 felett.
RF juggernaut lehet jó lesz erre a ligára.
Bár azt az EA elementalistet is ki kellene már próbálni. -
Edge
veterán
válasz
brunnehilde
üzenetére
ez már hányadik ligád lesz az LC inq-val? Azér talán a cyclone-t se nyomtad eddig, nem unod mindig ugyanazt összerakni nagyjából?

-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde
üzenetére
én is ezt, meg a Righteous Fire-t néztem, igazából egyiken sem ütöttek nagyon nagyot. A kezdésre amúgy sem tudnék belogolni, egy hét alatt meg majd kiderül, érdemes-e?
-
donki
senior tag
Én most poison seismic trap saboteurt terveztem indítani, de a patch notes eléggé elbizonytalanított. A saboteur-ön végzett átalakítás önmagában kb. 30%-kal csökkenti a sebzést, és akkor a mana costot még nem is néztem.
-
brunnehilde
senior tag
The following currencies now have a stack size of 20: Orb of Alchemy, Vaal Orb, Chaos Orb. Mert ő egy igazi jó fej, mert ő egy igazi jó feeeej.... K*rvára ideje volt.
Csak gyorsan átfutottam a leirást. Breach-hez, abyss-hoz elég komolyan hozzányúltak. City map úgy látom marad.
Passive Masteryben is vannak érdekes változások, van ami pozitiv, van ami negativ. Molten Shellt "megfelezték". Lesz újra ambush, vagy metamorph Kiracnál. Új ligatartalmat majd később megnézem, de egyébként az LC Inq-et nem nyirták ki, most főleg arra voltam kiváncsi. 
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mondjuk azt a ligát én meg sem néztem.
Az már képről is Sanctum szint volt.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem a sanctum volt most a mélypont a game-nél.
Ha ez a liga se húz be, akkor a kövi már a D4 lesz, szóval kb. idénre ennyi is a Poe. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Craft liga...

-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ziz is egész negatív volt a ligával kapcsolatban.
Valahogy nekem megint az agyonbonyolítottság jutott az eszembe az új liga tartalommal kapcsolatban.
-
Har_melin
addikt
A liga elején első karakterrel minden spell ele dmg build szopni fog, mert kivették az ring+wand/scepter vendor receptet, ami flat ele dmg-et adott a spellekhez. Ez baromi sokat segített a gyorsabb haladásban, kár érte.
-
-
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Röviden olyan liga lesz mintha Thor kalapácsával mennél végig endgameben, vagy IDDQD kóddal, egyébként elég jónak néz ki, az ötlet maga hogy fegyverre pakolsz passivokat.
részemről egy poison conc pathfinderrel kezdek.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Determination, Grace és hasonló aura reserv masteries kuka

35% effect of withered gone, chaos dot per chaos res gone, 30% duration lost. It's a fairly big nerf.
-
Rayner
őstag
The "Bow Attacks fire an additional Arrow" Synthesis Implicit modifier can no longer roll on Bows and Quivers.
-
Patch notes tényleg tele van nerfekkel?
-
dante3
addikt
Saboteur egész jónak tűnik, talán már nem csak trap/mine-ra lesz az igazi.
-
Har_melin
addikt
a livestreamet nincs energiám kivárni és végigülni, szóval kizárólag a teaser alapján (amit majd holnap visszaszívok)
- passzívok craftolása a cuccokra: kérdés, hogy mi kell majd hozzá ("csak" leverni X minibosst, vagy valami extra currency is, etc.), meg mennyire determinisztikus, de a teaser alapján ebből überbrutál cuccok jöhetnek ki.
- passzív átjárók: baromi jó lehetőség, egy csomó új build lehet belőle,amit korábban a sok utazás miatt nem lehetett megcsinálni.
- mastery rework: ezektől mindig félek, de az eredmény általában pár látványos(nak tűnő) buff, több sírós nerf, amelyek egy részéről aztán kiderül, hogy nem is tragikus.
- pathfinder és saboteur balance: ld. az előzőt. -
Lokids
addikt
Jól értem az új mechanikát, hogy van egy baszó fegyverünk, majd arra még tudunk szerezni brutál bónuszokat? o.O
-
la_cc
addikt
Sztm kb. fél-1 év és szépen lassan a mob-okra is lesz MTX....

-
Edge
veterán
kb mikor kezd az új liga?
-
0karmacoma0
senior tag
Jóval több és mélyebb mint amire számítottam. Alapvetően abban se voltam biztos, hogy elkezdem a ligát, így azért várós.
-
-
Win-T
őstag
Hát... azt azért meg kell hagyni, hogy a legkirályabb ötletei a játék megfűszerezésére még mindig ennek a bandának vannak.
-
Amelyik kitalálta ez az egy perces büntit halál estén azt szívesen szájba rúgnám.
-
-
dante3
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Semmi, legalábbis én csak azt találtam róla, amit már szerintem mindenki tud: "Krangled Passives:The Passive Skill Tree and Ascendancy Trees are jumbled. Passive Skill properties are hidden until a connecting Passive Skill is allocated. " Eddig más egyebet nem közöltek róla. Holnap este indul, ha jól rémlik
-
-
Win-T
őstag
Na ezt a goldless ruthless eventet azt hiszem kénytelen leszek elengedni lvl36-nál. Dominust act 3 végén képtelenség megölni így, hogy resetel a HP miután összecsuk. Kenjék a hajukra az egészet.
-
savior
őstag
Helló.
PoE2 mikorra várható? Van már valami pontosabb időpont? -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde
üzenetére
Régebben a PoE inkább processzor igényes volt, azt pörgette, a videókártyát meg nem annyira, aztán valamikor elkezdtek ezzel is foglalkozni és most már a GPU-t is használja jobban, de valóban, nem kell neki komoly gép. Ez gondolom annak is köszönhető, hogy annak idején ilyen gépek voltak és ahogy telt az idő olyan nagy erőt nem fektettek a technológiai fejlesztésbe, hanem az új tartalmakra koncektráltak.
De az utóbbi pár évben erre is rákapcsoltak, szépen lassan jönnek ki jobb vizuális effektek, picit más grafika itt meg ott... Végül is jobb, mintha egybe dobnák ki és kiderülne, hogy valalmi nem klappol valamivel. Így legalább le van tesztelve ráadásul egyből élőben
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Anno bennem a poe-ról az maradt meg, hogy annak ellenére, milyen jól nézett ki, mennyire jól volt optimalizálva az elején, kis túlzással egy kávéfőzőn is elfutott. Ilyen szempontból (IS) azért kiváncsi vagyok a 2-re. Dio4-nek szerintem, egyébként nincs túl nagy rendszerkövetelménye, én magasabb ajánlottra számitottam, ahogy hallottam, inkább még optimalizálási gondjaik vannak. Ha már D4, azért továbbra sem érzem komoly konkurenciának. Szépen néz ki, de alapvetően megmaradt az a nem túl bonyolult arpg, ami mindig is volt. Ha abba bele fogok ölni pár száz órát, akkor a poe2 garantáltan megint több ezret fog elvenni az életemből.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem is a teljesítmény volt a lényeg, hanem, Rayner azt írta, hogy ugyanazokat a feature-ket használja a két játék, textura meg fény szempontból. Hogy hogyan oldják meg, az már nyilván más kérdés és ott is lehetnek teljesítménybelik különbségek, de alapvetően, ami a videókártyát illeti, ha azon elhasal a D4, akkor jó eséllyel a PoE is elfog.
Nem tények, amikeg írt meg én is írtam, hanem előrejelzések, becslések. Amikre lehet számítani, de biztosra azért nem lehet venni. -
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ilyen szempontból sok ezer játék "egyforma", de szerintem a teljesítmény nem ezen megy el.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ami azt jelenti, hogy nem nulláról írják újra, hanem bizonyos részeket hozzáadnak, bizonyokat pedig átírnak. Pl. hogy a pixes shading-ből ne a 2.0-t használja, hanem a 4.0-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elképesztő mennyivel több dps-t tol az Elementalist.
) ligában volt EA champion. Én elég lassú játékos vagyok, így nekem megfelelt. Én próbáltam felcuccolni* és úgy elég jól mentek vele a kisebb bossok. Nem volt gyors, de strapabíró. Szerintem neked lassú lenne
Amúgy nem igazán. Mivel elsősorban magamnak épitem a buildjeimet, igy általában tökéletesen megfelelnek a játékstilusomnak. Ennél a clear, a védelem, az "ár/érték arány" is teljesen rendben van. Amig a mapozás le tud kötni, addig általában szeretek játszani, a skill másodlagos. Mondjuk most már dijaznám, ha egy olyan ligatartalmat csinálnának, amit nem fogok messziről kerülni.
Az már képről is Sanctum szint volt.