- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
-
speedmetal
tag
válasz
Janek2599 #5703 üzenetére
A mai napon vásároltam egy Panasonic RP-NJ300B bluetooth fülest, amit bár inkább telefonokhoz ajánlják, de tökéletesen tudom használni a Panasonic SV-SD950N mp3 lejátszómmal is vezeték nélkül - és persze a mobilommal is.
Viszont a Panasonic 50EX780E TV-mel nem sikerült felismertetnem :-( -
Baky1987
tag
válasz
Janek2599 #5678 üzenetére
Szia!
Sajnos egyelőre erről nem tudok nyilatkozni. Én most egy vezetékes fülessel használom, de a későbbiekben én is át szerettem volna térni a rádiósra, bár azt olvastam, hogy veszít az élvezhetőségből, nem jön át olyan jól a hang. De ha nincs is lehetőségem rádiós fülessel filmezni, marad a hosszabbítós, zsinóros
Terveim szerint hétvégén tovább tesztelgetem a tvt, meg olvasgatok utána, akkor van jobban időm vele foglalkozni, ha erről látok vmit, vagy tapasztalok megírom.
Gergő
-
KraX
őstag
válasz
Janek2599 #5624 üzenetére
Ok. Igyekszem objektiv lenni.
@5625
Igen. Ezert is szantam ra magasabb osszeget most, hogy a kozeljovoben se legyen vele gondom.@5627
Edigibol viszonylag jo aron el tudtam hozni, azert is valasztottam ezt a tipust.Ami viszont kritikan aluli, az a megbizott futarszolgalat... Tegnapra kuldtek az sms-t, hogy 10-14 kozott kerul kiszallitasra a termek... Delutan amikor erdeklodtem,hogy kb mikorra varhato a futar mondtal,hogy ja ez ma nem kerul kiszallitasra... B+, akkor minek kuldenek sms-t rossz idopontal?! Mondta a holgy hogy ma fogjak szállítani de erdeklodjek ma reggel es segitenek a kollegak... Ma 8 utan felhiv a ceg... 5 perc varakozas utan vegre felveszik es kozlik,hogy ö... holnap kerul kiszallitasra az aru.... No comment....
Meg is fogom irni a magamet az ediginek,hogy inkabb fizetnek par Matyassal tobbet de ne ilyen hulladek futarszolgalattal szallitassanak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpársportok
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest