- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Esetleg probald meg az FSB-t kettessével állitani mindig magasabbra, a vége felé meg egyesével, igy korrektebben meg tudod nézni mit bir a proci. A ramokat meg mint az 1 es hszben is le vagyon irva probáld meg fixálni ha engedi a lapod, igy biztos nem a memoria lesz a tuning akadálya. Ha pedig megtudtad mi a procid vége, akkor kezdheted a memokat. Egyébként az is probléma lehet, hogy több fajta memoria van berakva, szóval szerintem probáld meg az egyfajta memokat a 400asokat.
Csak azért gondolom, mert nekem is volt hasonlo gondom két két különfajta memo volt benne, mindketto 400-as, egyik Hynix másik PQI (tehát nem brand) mégis mivel a Hynix-eknek jobb volt az időzitése gyárilag, igy azokkal picit jobban lehetett tuningolni, a PQI-k visszafogták kicsit. Más kérdés, hogy inkább visszatettem a másik 2 ramot és kevésbé huztam fel a procit, mert ugye kell az az 1 giga ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600 + ASRock B450M Pro4-F
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest