- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Esetleg probald meg az FSB-t kettessével állitani mindig magasabbra, a vége felé meg egyesével, igy korrektebben meg tudod nézni mit bir a proci. A ramokat meg mint az 1 es hszben is le vagyon irva probáld meg fixálni ha engedi a lapod, igy biztos nem a memoria lesz a tuning akadálya. Ha pedig megtudtad mi a procid vége, akkor kezdheted a memokat. Egyébként az is probléma lehet, hogy több fajta memoria van berakva, szóval szerintem probáld meg az egyfajta memokat a 400asokat.
Csak azért gondolom, mert nekem is volt hasonlo gondom két két különfajta memo volt benne, mindketto 400-as, egyik Hynix másik PQI (tehát nem brand) mégis mivel a Hynix-eknek jobb volt az időzitése gyárilag, igy azokkal picit jobban lehetett tuningolni, a PQI-k visszafogták kicsit. Más kérdés, hogy inkább visszatettem a másik 2 ramot és kevésbé huztam fel a procit, mert ugye kell az az 1 giga ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest