Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Superman
üzenetére
A HT kikapcsolni szerintem nem érdemes, az hogy egy processzor pár mhz-el tovább húzható, ha nincs HT, meg ha kisebb lenne az L2 cache stb.. hát nem valami számottevő különbség. (manapság kapcsiból ott futnak a háttérben a tűzfal, viruspajzs, amiknél nem árt a HT) persze ha valaki teszteredményekre gyúr, jogos ott minden pont számít
-nagyobb fesznél meg lehet hogy bekapcsol a proci hővédelme, tehát visszafojtja magát, hiába nem éri el a kritikus hőfokot, láttam már ilyet is
Ahogy nézem már töviről hegyire kielemezted a masinádat, jelen hűtésed mellett
Szóval rekorddöntögetéseken kívűl én a helyedben, alapon 12x266 hajtanám, ha meg nagyon oda akarnék húzni neki 15x266, mert a 266Mhz alapórajel úgy is szabványos, így a memória és a VGA is könnyebben viszonyul a dolgokhoz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval rekorddöntögetéseken kívűl én a helyedben, alapon 12x266 hajtanám, ha meg nagyon oda akarnék húzni neki 15x266, mert a 266Mhz alapórajel úgy is szabványos, így a memória és a VGA is könnyebben viszonyul a dolgokhoz.