Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Ai boostert az életben ne jusson eszedbe mégegyszer használni!
Különben csak egy ötletem lenne, hogy mit lehetne csinálni... Az alaplapon elvileg van egy olyan nevezetű jumper (továbbiakban csak ''pöcök''), ami visszaállítja alapra a BIOS-t. Részletes leírását az alaplapod kézikönyvében talász, de röviden talán el tudom mondani a lényeget. A pöcök elvileg CLRTC névre hallgat. A default BIOS-beállítások visszaállításához ezt kell csinálni: gép áramtalanít, de nagyon | alaplapon nagy elemszerű, kerek, fémszínű képződményt ki kell szedni a helyéről (különben tényleg egy elemről van szó, de ez most részletkérdés) | a pöcköt a 3 rúd másik oldalára kell áthelyezni, hogy a másik végén lévő és a középső rúdacskát zárja | pöcök vissza az eredeti helyére | elemszerű képződmény vissza | áram vissza | gép bekapcs.
Ha ez nem segít, akkor nincs több ötletem a leírtak alapján. Esetleg sípol a gép? Pontosan meddig sikerült eljutni a bootoláskor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest