Hirdetés

  • PC-s demót kap a The Alters

    gp A teljes kiadás már konzolokon is elérhető lesz majd, a próbaverziót azonban csak Steamen és Microsoft Store-ban érjük majd el.

  • Közeledik az X Fold3 Pro

    ma A kínai bemutató után megtartotta a Vivo a nemzetközit, de még nem Európában.

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz cass #12357 üzenetére

    lol..ahhoz is kevés vagy, hogy azt lásd, hogy magadat járatod le.
    comp egyenlő zéróval, de nem kompozol....tanuld meg, mert hasznos lehet az életbe, vagy ha már felsőbe fogsz járni: olyanról ne ugass amiről halvány lila tapasztalatod sincs.

    én nem vagyok pro, nem is irtam sosem....de 600lvl+ -al hagy ne kelljen már elviselnem egy olyan okoskodásait, aki még a karakterek nevés sem tudja.

    jahh és nem vagyok a barátod kisgyerek, egyelőre azt sem engedném meg személyesen, hogy Tegezzél.

    amig meg nem kompozol addig nem is tudsz semmit a játékról...vagy legalábbis az igazi küzdelemről nem sokat...., qm, arcade csak funnolás az emberek 90%-nak.

    Azért kérdeztem meg, mert én egy karaktert játszok amióta megvettem a játékot, de az nem azt jelenti, hogy nem tudok játszani barátom De ez pont azt jelenti, azt sem tudod, hogy ki rakja le a shield generátort, jó esély van arra, hogy azt sem tudod, kit kell fokuszálnod, ki mit csinál....legalábbis ezt már lirtad, több ez mint valószinü. Olyan mintha benne lennél egy zenekarban, de fingod nincs arról, hogy a melletted lévőnél zongora van, vagy basszus gitár, közben előadod, hogy mekkora nagy ász vagy a csapatban.

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák