Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Engem kiidegel, amikor vesztünk, valaki pickel egy gánya hőst, ami nem oda való és azzal jön, hogy mennyi aranya van. Én Roadhoggal volt, hogy nem szereztem semmi aranyat, de kinyírtam az összes supportot és letankoltam mindent, win is lett belőle. Akkor most szar vagyok?
Tegnap meg soliderrel szereztem 4 aranyat, igen, jobb ezt nézni, mint a bronzérmeket, de loose lett, most kezdjem el teamtársakat bacogatni? Rein-nek köszönhetően volt annyi aranyam, shieldje nélkül nem értünk volna semmit. Támadóban az utolsó pont előtt pár méterre ketten maradtunk a payload mellett és kibírtuk addig, míg a 4 halott társ visszacammogott.
Szóval amikor ide a topikba linkelgetitek a 4 aranyas képeket, hát oké, de ebben nincs semmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TBT