- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Igen, de találtam egy olyan külföldi posztot, ahol ugyanígy járt az illető, tanácsolták neki, hogy állítsa vissza default-ra a kulcsokat, megcsinálta csak éppen corrupted lett neki tőle windows, és csak egy full reinstall oldotta meg neki. Ilyen menet után, én már ezt nem mertem bevállalni.
-
janos666
nagyúr
Azt próbáltad, hogy kitörölsz minden SB kulcsot, és visszaállítod a gyári alap kulcsokat (ha van ilyen funkció a Setup-ban)?
A másik, hogy esetleg csinálj olyan reset-et, hogy az elemet is kiveszed a lapból...
Aztán, ha nagyon akarod, fésüld át, hogy nincs-e véletlenül telepítve valami aláíratlan driver (bár erről valószínűleg tudnál, mert nem triviális ilyesmit felerőltetni Win10+ alatt).#34Chriss745 - Az új driver-ekben van olyan globális opció, hogy korlátlan shader cache. Ennek ellenére változik valami, ha profilonként felhúzod (programonként még van valami külön hard-coded limit)? Bár nekem még sohasem volt 100-200 Mb-tól több a complett cache akkor sem, ha egyszerre 3-4 játék is telepítve volt (bár játszani egyszerre max kettővel szoktam, a többinél pedig várom a patch-eket, tesztelgetem, hogy játszható-e már...).
#35ughhh - Már nem kell felfedni, el van nevezve, illetve mindig be lehetett lőni a global-ban is. Bár nem tudom, hogy global-nak melyik értéket érdemes választani Size Limit-re, mert már van 3 görgethető opció (FIFA és DeathLoop).
-
janos666
nagyúr
Nem SecureBoot, hanem EFI boot mód kell neki (és a CMS-t, avagy a BIOS boot módot talán teljesen le is kell tiltani, nem elég ha az OS az EFI módot használja).
Nekem egy nagyon régi laptop-on ment tönkre az EFI mód (teleszemetelte egy Linux OS a naplókkal a flash írható részét, és egy Reset vagy Reflash nem űrített ezt ki - Linux alól ki lehetett volna pucolni, csak épp már semmi sem boot-olt EFI módban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest