Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
MS 365 Outlook programba hogyan tudok beimportálni névjegyeket csoportosan? Van egy mappám, amiben több száz névjegy van, egyenként kicsit hosszú lenne.
Köszi a segítséget előre is. -
Zaji
őstag
-
gekkoXT
senior tag
Sziasztok!
Tudtommal semmit sem változtattam a rendszeremen, és mégis az Outlook 360 elkezdett képtelen lenni leveleket fogadni. Küldeni tudok.
0x800CCC0F
és
0x800CCC0EHibakódokat dob. Tárhely szolgáltatómat felhívtam és náluk nincs hiba, nem változott semmi.
Hiába próbálkozom a az avast tűzfal vagy teljes védelem kikapcsolással, akkor sem működik.Mit javasoltok?
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
A kérdésem az lenne hogy hogy amióta lefrissült a munkahelyen a Win 10 win11-re azóta az outlookban nem lehet keresni se
levélre se címzettre az aktuális postaládában. Ez előfordult már másoknál is vagy van-e erre valami megoldás mert visszaállni nem akarunk win10-re. És ez a probléma szinte mindent gépet érint ahol win11 van.
Előre is köszi a választ. -
Zaji
őstag
Sziasztok,
A gépemre telepített Outlook-ból küldött leveleket nem látom máshol. (IMAP/SMTP)
Hol tudom beállítani, hogy a gépről küldött leveleimet mindenhol lássam. (mobil outlook/web)
Válaszokat előre köszönöm. -
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
A problémát sikerült megoldani, leírom, hátha másnak segítségére lesz:
1. A fő probléma nem a jelszóváltoztatás volt önmagában, hanem a kétlépcsős azonosítás beállítása.
2. Ha kétlépcsős azonosítást álíltunk be akkor az asztali outlook nem fogja a továbbiakban elfogadni a fiók eredeti jelszavát.
3. Alkalmazás jelszót kell létrehozni a fiókunkba belépve a weben, és ezt kell beírnunk az outlook-ba.
üdv. -
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
na kis érdekesség
Feltettem az Office2016-t és megjavult az Office2007
aztán töröltem a 2016-t na onnantól már a 2007 elindulása se ment igazán.
Szóval újra felraktam a 2016-t semmit nem kellett benne állítani és simán a 2007-től átvett fiókbeállításokkal megy a levelezés, így ott nincs elállítva semmi.
Ha lesz kedvem törlöm a 2016-t és a 2007-t újrahúzom/javító telepítem.
Csak azért szórakozok vele ennyit mert a barátomnál is meg kel csinálni és legyen már végleges tuti megoldás. -
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Hotmail e-mail címemhez tartozó jelszavamat a weben módosítottam.
Az óta az Ms outlook nem akar működni.
"jegyezze meg a hitelesítő adatokat" kis ablak jön fel és jelszót kér újra meg újra,
Fiók törlése után hozzáadáskor ugyanez.
Windows-ban vagy a weben megy el a történet?
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm. -
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Esetleg meg tudná valaki mondani, hogy megoldható e, hogy egy pst file-t beimportálva ne a meglévő mappákba rakja be az emaileket hanem hozzon létre egy teljesen másik szekciót beérkező emailekkel meg minden egyébbel?
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz
Tybor66
üzenetére
Office Outlook 2007 van fent
lementem a .pst fájlt aztán majd próbálkozomköszi a tanácsokat
gmailen nekem is ott vannak a levelek csak nem akarnám hogy az új kliens fél napon keresztül töltse le a leveleket újra, ezért is mentettem mindig a .pst és win telepítéskor raktam vissza a kliens alá -
Tybor66
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Az lett volna a következő (egyben az utolsó) javaslatom, hogy frissíteni kellene esetleg a klienst.
Sajnos a levelek esetleges költöztetésében nem tudok segíteni, mert én nem tároltam el leveleket vagy IMAP-ot használtam.
Nem tudjuk milyen a mostani leveleződ, hogy esetleg arra lehet-e simán frissíteni, a tárolt levelek meghagyásával. -
bnorci71
addikt
válasz
Tybor66
üzenetére
akkor jól volt beállítva a port... TLS-el is próbáltam
a gmailbe is stimmelnek a beállítások Pop/Imap is zöld engedélyezve van felirat.
Ezek mitől is lennének rosszak maguktól hisz nem állítgattam.
Gyanítom kicsinálta a gmail a régi levelezőt.Most végig mentem ezen az eredmény ugyan az Hiba
Azt hiszem frissíteni fogom az Outlookot.
Ha felteszek egy újabbat a jelenlegi levelezés átkerül vagy, hogy lehet ezt a legzökkenőmentsebben elvégezni?
Az adatfájl helyét tudom évek óta mentem másolgatom. -
Mr. V.
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Vannak parancssori levélküldő programok. Régen azzal automatizáltam egy szállítmány-adatbázis automatikus elküldését a szállítmányozó cégnek. Már nem tudom pontosan a nevét, de valami command line mail sender programra ha rákeresel, biztos lesz találat.
Ezt feladatkezelőbe berakod a megadott időpontba futásra.Vagy makrót csinálsz és azt játszod vissza, de akkor a gépen közben nem lehet dolgozni.
-
Tybor66
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Az általam küldött link az IMAP fiók beállításához volt, a POP3 beállítása pedig itt található.
Ha minden igaz, csak a kimenő levelek titkosítását kell átállítani. Amennyiben így sem működik megfelelően, akkor érdemes elolvasni a táblázat feletti útmutatót, s ellenőrizni az ott leírt beállításokat is. -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Barátom vasárnap hívott nem megy az Outlook levelezés a gépén gmail fiók. Ami a poén tegnaptól nekem se megy a levelek letöltése.
A kiszolgáló nem támogatja a megadott titkosítási módszert bla bla
Na de én aztán semmit nem piszkáltam.
kimenő port 587 SSL van beállítva de TLS és automatikuson is próbáltam nem hozott eredményt.
Az alkalmazásjelszó is be van állítva sőt újat is kértem.
Mi a megoldás?köszönöm előre is
-
zsoltzsolt
addikt
Asztali/webes Outlookban meg lehet oldani, hogy hétközanponként azonos időpontban elküldjön ugyanarra az email címre egy levelet?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Gmail-ben címkékkel kategorizálom a leveleimet.
Egy-egy kategória hozzáadásánál, pl. egy beérkezett levél, nem tűnik el a bejövő mappából, csak látom a hozzá rendelt címke megjelölést.Ezzel szemben az Outlookban, ha áthelyezek egy levelet a beérkezett mappából pl. az "Autók" mappába, akkor csak és kizárólag az "Autók" mappában lesz fellelhető, a bejövőben nem.
Milyen lehetőség van arra, hogy kb. ugyanazt az eredményt érjem el, mint a Google címke rendszerével?
Tehát adott levél maradjon a Bejövő mappában, de tudjam/lássam, hogy az az "Autók" mappába tartozik.Ugyanez az elküldött levelekre is kérdés.
Az Outlook a mappákat nem úgy kezeli, mint a Gmail a címkét, hanem egy új lokációt is kap adott levél. Ezt pedig nem akarom.
Köszönettel várom visszajelzéseitek.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
"köszönjük a rendelésed"
Miért van az, hogy bizonyos üzenetkben rejtjelezett a teljes szöveg?
Lehet tenni ellene valamit?
office 365 -
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani, hogy az outlook mindig megtartsa a csatolmányt, akkor is, ha a válasz gombra nyomunk? Most csak a továbbítás gombbal tartja meg. -
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Office 2021 termék Outlook naptárjával kapcsolatban kérnék segítséget tőletek.
Alapvetően 2 email fiókot használok egy munkahelyi exhange és egy magán gmail fiókot, ezek futnak az Outlookon laptopon és 2 Samsung Android eszközeimen egyaránt.
A programjaim attól függően hogy magán vagy céges írom be exchange vagy gmailhoz.
A gondom az hogy az Androidban Samsung naptárban mind kettőt látom és azonnal bekerül ha bárhova bármit beírok, viszont ha Androidban felviszek egy magán eseményt gmailre az nem jelenik meg az outlook naptáramban.
Be lehet ezt valahogyan állítani? -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy egyes névjegyek esetén csak az email cím jelenik meg a kimenő leveleknél, más névjegynél pedig a névjegyben megadott név? Minden névjegy esetén hasonlóképpen vannak megadva az adatok pedig.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, outlook esetében több e-mail esetében hogy tudom beállítani, hogy csak az egyik e-mailcímemre érkező üzenetekről kapjak windows értesítőt?
-
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Az irodánkban nemrég több fejlesztés is történt. Az office csomag frissítve lett 2021-re és a levelező POP3-ról IMAP-ra. Az egyik baj az, hogy nem tudom a fiókot átállítani az Outlook-ba. A másik és egyben nagyobb baj, hogy ha egy szűz telepítésen állítom be a fiókot IMAP-ként, nem látszanak a bejövő levelek. Minden más látszik, küldeni is tudok, de a bejövő valamiért nem. Nem jelez semmiféle hibát, csak simán üresnek mutatja a mappát. Thunderbird-be ha beállítom ott látszik minden, de oda meg nem tudom a régi POP3-ból maradt leveleket importálni. -
hape60
aktív tag
válasz
BigManus
üzenetére
STARTTLS van csak, avval és az 587-el is működik, de nem jelenik meg az elküldött üzenet. Lehet, hogy újra installálom az Officét (Outlookot), mer elég nagy kavar van már... pl a fióknév alatt nem jelenik meg az elküldött elemekben semmi, de a fiók almappái között van egy Gmail mappa, ahol Elküldött levelek mappában megvan minden...
-
válasz
BigManus
üzenetére
Már megtörtént, de köszönöm a tippet.
(illetve az a kombó is megvolt, hogy az ms fiókban ki/be kapcsoltam az imap engedélyezést, k9-ből töröltem/hozzáadtam a fiókot; illetve kipróbáltam a pop3 elérést is; az eremény u.a., hibás jelszó vagy felaszálónév)
Lehet, hogy törlöm az appot, és 0-ról állítom be az összes k9-ces fikókot. -
hape60
aktív tag
Office 2019, Outlook. IMAP/SMTP beállítás, az elküldött levelek nem jelennek meg. Már végignéztem a Google-val fellelhető megoldásokat, egyik sem oldja meg. Van vlami ötlet?
-
Sziasztok!
Kicsit tanácstalan vagyok, és nem biztos, hogy a legjobb topikba írok...
Szóval van microsoft fiókom, és ma délelőttig remekül működött androidon a K9mail programmal az e-mail lekérés.
Számítógépről is bejelentkeztem, kétlépcsős azonosítással, és onnantól a gépen (web-es felület) megy a levelek lekérése, de a k9-en azóta kuka... csak annyit ír, hogy nem jó a felhasználónév vagy a jelszó.
Szerintem meg de.
Valahol tuti be kell állítani az m$ fiókban, hogy e-mail kliens is szinkronizálhasson. Na és ezt a beállítást kerestem, azt hiszem meg is találtam, és ez is volt beállítva. Kikapcsoltam, elmentettem, aztán visszakapcsoltam, elmentettem, de nem történt változás.
Van még valahol beállítási kötelezettségem, hogy klienssel tudjam használni a Microsoft levelezésemet? -
fjanni
tag
Nyelvi beállításokkal van gondom. Általában két nyelven, magyar és angol levelezek. Az biztos hogy amikor magyar levelet akarok írni akkor angolul ellenőrzi, ha angolt akkor pedig magyarul. Tudom hogy Win+Shift billentyűkkel lehet váltani, de ez nem mindig sikerül. Mintha külön váltaná át a billentyűzetet és a nyelvet.
Kinek mi a tapasztalata, hogyan lehet a váltást felgyorsítani? -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Outlooknál meg lehet csinálni, hogy különböző levelező fiókok külön jelenjenek meg? Mintha másik levelező programot használnék minden fiókhoz.
-
flash-
veterán
hát olyasmire gondolok mint ami volt androidon is korábban missed call reminder, tehát ha nem néztem meg a nemfogadott hívásom akkor x percenként újra jelzett
céges gépen két fiók van és egyre több a levél egyre könnyebb belekeveredni, és mivel nem vagyok rendszergazdai jogosultsággal még nagyon állítani se tudok semmit -
flash-
veterán
azt szeretném kérdezni hogy van e outlookra valami olyan emlékeztető ami később(10-20-30-60) is jelez ha nem olvastam el a bejovo emailt, tehát ami visszatérően is jelezget hogy véletlenül se hagyjak ki egy emailt?
-
VGYke
addikt
válasz
steele80
üzenetére
Ennél az Outlook 2016-nál még nem, mert korábban nem kellett. Van ahol már kellett (Asus router e-mail értesítései, stb.)
Bár igazad van, egy próbát megérne. Be kellene kapcsolni gmail-ben a kevésbé biztonságos alkalmazások kezelését vagy hogy a túróba hívják ezt a lehetőséget.
Ezután megpróbálni beállítani a gmail fiókot a saját jelszavával.
Ha megy, kikapcsolni a kevésbé biztonságos alkalmazást (mert egy idő után úgy is magától kikapcsol=tapasztalat) és megadni alkalmazásjelszót.Most hirtelen az a bajom, nem találom sem a kevésbé biztonságos cucc bekapcsolását, sem az alkalmazásjelszó generálását...
-
-
VGYke
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Elnézést a visszaolvasás hiányáért, de eléggé ideges vagyok, nincs türelmem.
Újrahúztam egy win10 + Office 2016 (2206 buildverzió16.0.15330.20260 64 bites ) laptopot. Outtlookban egyetlen gmail.com fiókomat sem tudom felvenni.
Próbálkoztam manuális IMAP/SMTP adatok megadásával, de megbuktam, nyilván rossz adatokat adok meg.
Az az érdekes, hogy minden egyes beállítási kísérletemről, kapok gmail értesítést egy olyan outlook 2019 fiókba, amit látok:

Mit rontok el, illetve tudtok tanácsot adni? -
BigManus
addikt
válasz
forum_user
üzenetére
De legalább megoldottad
-
forum_user
tag
Közben megoldódott, az volt a gond hogy automatikusan IMAP-ra tette, nekem meg POP3 kell.
-
BigManus
addikt
válasz
forum_user
üzenetére
Szia!
1, melyik verzió
2, IMAP vagy POP3?
3, Outlook, Gmail, vagy milyen fiókkal? -
forum_user
tag
Sziasztok!
Beállítottam az Outlook-ot és csak a Sent mappát szinkronizálja, a bejövőket nem. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
urbi107
tag
Találkoztatok már olyannal,hogy az outlook rossz mail címeket dobál fel mikor elkezdem gépelni. Jó címeket nem tárolja el.
A kliens törlése és telepítése után is előjön ez a hiba.
Hol érdemes keresélgni a megoldásában? -
SunMount3r
nagyúr
-
törölt tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
2 faktoros hitelesítést használsz?
Még talán annyit tudsz tenni, hogy az eszközöknél megnézed van-e olyan, amit nem ismersz.
Vagy kérsz Microsoft supportot email / chaten. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ezt sem értem mi lehet, megint ott az USA-s bejelentkezés a listán, de erről most már semmi e-mail-t nem küldött a rendszer:

A felső az ugye én vagyok, az alsó pedig az idegen. Rányomtam mellette a "Secure your account-ra" és ezt írta ki, amit ott is látni: You've secured your account since this activity occurred. Már hogy tehettem volna, mikor tegnap reggel 5 óra körül változtattam jelszót ezzel a funkcióval, azóta pedig semmit? Egyre idegesítőbb ez a dolog. -
törölt tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
üzenetére
De itt konkrétan megtörtént a bejelentkezés és azt írta ki a tevékenységnapló, hogy le is sync-elte a leveleimet. De fogalmam sincs honnan szerezte meg a jelszavakat, ráadásul mind két külön fiókhoz...? Csak itthonról szoktam bejelentkezni, az ESET IS meg fut éjjel nappal a gépen. Ilyet még sose kaptam a Microsoft-tól, pedig ezek a fiókok már majd 10 évesek...
-
törölt tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Én majdnem hetente kapok ilyen leveleket, az activity meg borzasztó, millió helyről megpróbáltak már bejelentkezni / feltörni.
Nálam nincs jelszó, viszont van 2 faktoros hitelesítés, csak akkor tudnának bejelentkezni, ha a telómon rányomok a jó kódra.
Bármi lehet, de hogy miért próbálkoznak ugyanazzal az accounttal többször, fogalmam sincs. -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Most kaptam két Microsoft-os account-omról is értesítést, hogy "Gyanús tevékenységet észleltek", ránéztem (bejelentkeztem) és tényleg: a tevékenység lista szerint valaki az USA-ból reg-gelt be méghozzá valami e-mail klienssel. Nem hallottatok róla, hogy ez mostanság mitől lehet? Esetleg "szivárgás" volt, vagy ez egyedi eset nálam? (A jelszavakat persze már gyorsan megváltoztattam, de elég idegesítő, hogy nem tudom mitől lehetett ez, hogyan tudhatta meg a jelszavaimat.)
-
Mr. V.
tag
Nem feltétlenül csak a "gyári" levelezőket érdemes használni, ha CSAK levelezésre kell, semmi másra. Tehát nem kell Outlook, nem kell Gmail, hanem egyetlen univerzális levelezőprogram, ami mindet kezeli.
Többet próbáltam, de leginkább az AquaMail vált be nekem (igaz, én pro-t használok, amiben tuti nincs reklám, az áruházas változatot nem ismerem). Jelenleg 3 hotmail (outlook) fiók és vagy 10 gmail fiók van egyetlen programban, így minden levelet 1 helyen megtalálok. Keresni is lehet egyszerre az összesben is.
IMAP támogatása is van, mindent tud. Külön lehet kérni egyenként (fiókonként) értesítést ha levél érkezik, vagy egységesen állítani, lehet éjszakát/hétvégét is meghatározni, amikor nincs értesítés, csak az ikonján látszik, hogy hány érkezett. TTS-el fel tudja olvasni a tárgyat érkezéskor, állítható, hogy milyen rendszeresen szinkronizáljon, illetve a program teljesen offline! Beállítható, hogy mennyi levél maradjon letöltve (talán 50 az alapbeállítás). Adattakarékosra is állítható mobilnetre, hogy rákérdezzen a melléklet vagy nagyobb kép letöltésére. Szóval nagyon sokmindent tud és magyar nyelvet is ismer.
Több, mint 5 éve használom, problémám nem volt vele, ezért merem ajánlani. Letisztult felület, semmi csecsebecse (bár elvileg lehetne a névjegyekből fotókat hozzárendelni feladókhoz), nem kémkedik (analytics, stb.).Szóval van alternatíva, ahol nem kell reklámot nézegeti, nem kell belépkedni, nem kell net a levelek olvasásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
aztán töröltem a 2016-t na onnantól már a 2007 elindulása se ment igazán.